13974
-
lord nihilus #8088 #8079 pls valaki! :) -
#8087 ahha pilla -
#8086 köszi:)
még letudnád írni azt,hogy kell megcsinálni ,hogy ilyen kis rész,pl fölül el legyen halványulva,amit kijelölök.
remélem érthető voltam,de nem tudom jobban elmagyarázni -
#8085 nekem is ez volt a bajom !!
priviben leirom neked -
#8084 de úgy nem sikerült,inkább aki ért hozzá, megvárom amíg leírja
Másik kérdés:nekem a letöltött Visitor betűtípus túl nagy pedig legkisebbre tettem a betűméretet,ez miért van? -
fradista91 #8083 Kicsit körül kellene nézni a bannerban :P
A help menüpont alatt találsz egy olyat hogy Magyar Tutorial :)
(csakhogy ne kelljen keresgélned :) -
#8082 Hali
Én is elkezdtem userbart alkotni,de a csíkozás nem megy sehogysem,leírná valaki hogyan is kell megcsinálni?photoshop 9-em van -
#8081 Amiről te beszélsz az logo. Ezek nem azok -
baca01 #8080 jólvan sikerült megoldanom...
az volt a gáz hogy nem vagyok vip user és így kisebb userbart tudok csak használni , és a nagyobbat meg összenyomja:P de hát tudjátok ki fog fizetni ilyen hülyeségért...:D -
lord nihilus #8079 lehetne ety kérdésem?
hoty lehet a userbarszerűségeket betenni a fórumcímekbe mint például a blue dragon warezes fórumba? köszi előre a választ, és bocs ha vótmá ilyen kérdés :) -
Neoncsoves #8078 nem tom -
baca01 #8077 sziasztok!
látom hogy az összes userbar ilyen hosszú de mint észrevettétek az enémyen is amikor kirakom összenyomja és ien gagyi lesz:P
ezzel lehet vmit csinálni? -
#8076 nem mondod? -
Neoncsoves #8075 Sötétek a betűk -
#8074 Sg fórum user v2 -
#8073 Vodafone user v2 :P -
#8072 Tökéletesen megfelel. A Tutorialok is PS alá vannak írva szóval átnézed és nem lesz gond -
#8071 Hali
Ezzel lehet userbart készíten,Adobe Photoshop Pro CS2 v9.0?Vagy szerintetek melyik a jó erre a célre? -
Neoncsoves #8070 Grat -
#8069 -
#8068 -
TorrentMan #8067 Isteni ez e közöség tetszik ez a segitőkészség :) aranyosak vagytok köszönöm ! -
#8066 -
#8065 van még vki??? mert ha nincs, küldöm fradistának... -
TorrentMan #8064 fuuuuu ! nagyon állat Köszönöm szépen ! isteni.... -
-
#8062 -
Monoton #8061 hhhhhhhi -
#8060 ha van hiányosság a pontozásban, egy nick névvel küldje el a címemre a userbarját : [email protected] vagy [email protected] midn1! küldjétek, s kijavítom! -
#8059 én 3 versenyre csináltam userbart, ami azt jelenti hogy kettőre nem csináltam (pc játékok,Linux op.) és még is 3 versenyre kaptam 0 pontot :/. légyszi nézzetek utána -
TorrentMan #8058 ebből kellene valami jó kis userbar :) előre is köszönöm -
TorrentMan #8057
akkor tesék! :) -
#8056 Háát igen, akkor yoo esetben készül több is és tudsz válogatni. -
#8055 Ja. -
TorrentMan #8054 vagy okosab lene be linkelni egy képet és várni ? -
TorrentMan #8053 msn cím le maradt! :D msn:[email protected] -
TorrentMan #8052 sziasztok! egy torrent lapnak kellene egyedi hivatalos userbar! akit érdekel esetleg az vegyen fel msn en ott adom a linket hogymiről kellene user bar! előre is köszönöm! -
#8051 küldd már el mailben: [email protected]
(amúgy sok userbart nem láttam, mert mikor néztem, már nem volt a helyén... ezért is lehet, hogy nem pontoztam...) -
fradista91 #8050 Okés :) -
#8049 Nekem az lenne a problémám, hogy a 3. versenyre 0 pontot kaptam, pedig készítettem arra is userbart. És mégis 0 pont. Ha lehet, akkor nézzetek utána. Thx.