13974
-
#8171 Köszi fradista ;) :) -
#8170 -
#8169 -
fradista91 #8168 Ha frissítitek az oldalt, akkor a Bannerban a Versenyek menüpont alatt, a Régebbi Versenyek/2 nél megtaláljátok mind a táblázatot, mind a témaköröket, mind pedig a győztes nevét :)
A táblázatban szereplő ?-jelek azt jelentik, hogy nem találtam meg a Usebrart, ezért kérem az érdekelteket, hogy küldjék el privátban az URL címet, hogy megnézzem, pontozzam, valamint javíthassak a felálláson :)
Fradista91
Jah és természetesen Gratula a győztesnek! :D
ui: anyázós üziket PMben ha lehet mert úgy hiszem most mindenkinek meglepetés a végeredmény (főleg a részeredmények tudatában...) -
fradista91 #8167 Szabad :)
A következő verseny Szeptemberben fog kezdődni, mert úgy gondolom minden hónapban csak 1 verseny lesz. Tehát addig a saját munkákat várjuk a topikba :) -
#8166 szabad érdeklődnöm,hogy mik lesznek az újj témák?vagy még nem... -
fradista91 #8165 Érthető de ha egyszer az egyik zsűritag nem ér rá, akkor türelmesen kellene (!) várni, mert már jeleztem hogy még a mai nap folyamán lesz végeredmény... -
#8164 a keretet nem tudom miért,de nem engedte megcsinálni,szal csak a körívet beledobtam:
-
#8162 javítottam:
v.1.2 -
#8161 nem tom hogy kell:S -
#8160 a harmadik teccik,de keretet és a körívet csináld meg, és még jobb lessz
-
#8159 yó azé.. az a szivacs hogy már lasan 1 hónapja várunk rá.. azé ijen ideges mindenki. érthető nem?:| -
Első userbarjaim! -
#8157 Reggelire
4perc alatt lett kész,rekord -
fradista91 #8156 Pfff.
Elkezdtem pontozni, de nehogy már Te mondd meg milyen sebességgel plz.
Ma már lesz végeredmény... -
#8155 Kezd ez pontozni,mert így ilyen tempóba, sose lessz belőle semmi -
#8154 Remélem végre már sikerül eldöntenetek, hogy mi legyen... -
#8153 loál -
fradista91 #8152 Kanál:
1. Nem köcsögöztelek le, és türelmesen várom/vártam a pontozásod.
2. Elhiszem hogy van ennél fontosabb dolgod is, de ha valamit vállalok, akkor azt megpróbálom megcsinálni.
2. Ha egyszer nincs időd lepontozni, nyugodtan dobhattál volna egy privátot, hogy elmész Amsztedamba - vagy tudom is én hová - és felejtselek el mint zsűritag.
De ha gondolod lepontozom...
ui: Jó utazást, és szórakozást! -
Kanál #8151 ja kocsog kanal elmegy amszterdamba, pontozd le te -
#8150 -
#8149 *kismotor -
#8148 simson mint kismoor ? -
#8147 Ki tudna nekem csinálni egy Simson user userbart?
-
#8146 ??? -
#8145 majd ha jön a verseny,figyeld meg,milyen sok userbar lessz -
NoZoli #8144 Hát, ennek két oka is lehet. Az egyik, hogy már szinte mindenről létezik legalább egy userbar. A másik ok az, hogy egyre kevesebb fórumon, weboldalon engedélyezik a userbarok elhelyezését. -
#8143 na így egy 10perc alatt ennyit sikerült:
-
-
#8141 grat,jó lett
majd én is megpróbálok egy hasonlót -
#8140 -
#8139 ige. ponteztakartam mondani.. -
#8138 PLS részletesebb leírást pls! -
#8137 És izé! Hol van olyan hogy alkalmazás nyelve?? Nem látom -
#8136 jaja,én is régebben amikor néztem a topicot akkor minden percbe jöttek a barok -
#8135 észrevételeim szerint az Userbarok iránti érdeklődés lecsökkent! lehet azért mert nincs verseny,de régebben mikor nyilt a topik,akkor verseny előtt is mindenki f0sta a barokat magából! :D
persze ez rám is igaz,nem is tudom mikor csináltam utoljára bart! úgylátszik ez egy ilyen múlandó dolog egy idő után! -
#8134 -PS megnyit
-Ctrl + K megnyom
-Alkalmazás Nyelve: English -re állít
-OK
-PS újraindít,élvez angol verzió! :)) -
#8133 letőrlőd keresel gogliben angol és kész:) -
#8132 De nekem magyar! És gond van vele! -
#8131 nekem angolul van meg és semmi bajom vele