Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melesleg mindegy :)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
de nem gond hogy nekiálltál userbart készíteni, csak ezzel nem nevezhetsz a versenyre ;)
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Film
Játékok
Zenekarok
addigis kellemes ünnepeket mindenkinek<#smile>#smile>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ez lenne csak rosszúl linkeltem :)
Film
Játék
http://images.netbag.hu/20071223/15154314960.gif
Zene
Software

1.
2.
3.
4.
Nem a versenyhez szeretném ,csak úgy a vélemények érdekelnek.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ja és tök jó a banner <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
REAL MADRID
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
REAL MADRID
egysoros: 350×19
háromsoros: 350×61
23.25 KB
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
REAL MADRID
kérdés(ek): most is úgy lesz, hogy a kettõ - vagy többsoros userbarok valamennyivel kevesebb pontot érdemelnek, mint az egysorosak? ezt nem árt elõre letisztázni<#smile>#smile>
zsûrik csoportját kik fogják alkotni?
a bannerhez meg csak annyit, hogy szép munka
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
REAL MADRID
Aki szívesen részt venne benn, január 6-ig készítse el a fent nevezett témákban az általa megálmodott, igényes usebarjait (azaz egyedi legyen és nézzen ki valahogy)
patrik
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Szerk.: Azert rohogok, mert most jutott eszembe, mekkora f@szsagot kertem :D
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ez a kep legyen benne ha lehet valahogy dontve, hogy lehessen latni az uzi reszt meg az uzenet boxot, ha nem lehet kivitelezni az se baj, csak ugy eszembejutott :)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
köszi: SanyiROMA
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
REAL MADRID
LAMBORGHINI THE BEST CAR