Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na most jó <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Keret, amúgy faja <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
jóka naon. cskozás nélkül is muta meg
mi azt a his ájsz ?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
😄DDDDDDDDDDDDDD
REAL MADRID
Na a keret má sikerült! De elmondaná valaki (pls olyan mondja el akinek magyar) hogy hogy kell bele félkörívet rakni??
www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!
"Azt hiszem úgy illik, hogy ezután nem indulok versenyen, hagyok másnak is lehetõséget (nem úgy mint a MissBalatonra visszajárók, hiába volt már elõtte dobogós helyezésük...) , és vállalom a továbbiakban a versenyek zsûrizését, amennyiben erre a társaság méltónak tart és felkér."
Nahh ezért hagytam ki énis egy fordulót /+ mert elutaztam 😊/
de a következõben benne leszek hacsak nem engem is zsûritagnak kérnek fel 😊
Nahh ezért hagytam ki énis egy fordulót /+ mert elutaztam 😊/
de a következõben benne leszek hacsak nem engem is zsûritagnak kérnek fel 😊
REAL MADRID
palesz191 tegnap 18:55 | Privát | Válasz | #8138
PLS részletesebb leírást pls!
palesz191 tegnap 18:52 | Privát | Válasz | #8137
És izé! Hol van olyan hogy alkalmazás nyelve?? Nem látom
Ebbõl szinte 100%ra kiderül hogy CS2 HU vagy az hogy vak<#hehe>#hehe>
PLS részletesebb leírást pls!
palesz191 tegnap 18:52 | Privát | Válasz | #8137
És izé! Hol van olyan hogy alkalmazás nyelve?? Nem látom
Ebbõl szinte 100%ra kiderül hogy CS2 HU vagy az hogy vak<#hehe>#hehe>
De ha neki is 9.0 CS2 HUN-ja van, mint nekem, akkor az CSAK magyar nyelvû, nincs benne angol.
#8246: Szerkesztés -> Körvonalazás... -> középen -> 1 képpontos -> OK
#8246: Szerkesztés -> Körvonalazás... -> középen -> 1 képpontos -> OK
CHELSEA FOOTBALL CLUB
napazmeg.. :|
DJ Skyline - VIP tegnap 18:46 | Privát | Galéria | Válasz | #8134
-PS megnyit
-Ctrl + K megnyom
-Alkalmazás Nyelve: English -re állít
-OK
-PS újraindít,élvez angol verzió! 😊)
nesze keci. angol ps.. :|
DJ Skyline - VIP tegnap 18:46 | Privát | Galéria | Válasz | #8134
-PS megnyit
-Ctrl + K megnyom
-Alkalmazás Nyelve: English -re állít
-OK
-PS újraindít,élvez angol verzió! 😊)
nesze keci. angol ps.. :|
http://loal.atw.hu
Valaki nem tudná leírni nekem hogy magyar photoshoppal hogy kell keretet meg ilyeneket?? Valaki pls írja le PÜ be! Elõre is THX!
www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!
Sry. A verseny végeredményének alapján írtam...
Végülis eddig van 5 zsûrink a 10 helyre szóval...
<#hehe>#hehe>
Végülis eddig van 5 zsûrink a 10 helyre szóval...
<#hehe>#hehe>
ésén ? 😄
ha itthon lettem volna kutyással , elég elõl lennék 😊
ha itthon lettem volna kutyással , elég elõl lennék 😊
Thx naon!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Most már én is szívesebben vállalnám a zsûrizést, mint a versenyzést, mert szerintem már csináltam annyi userbart, hogy le tudjam pontozni "hozzá értõ szemmel".
Mivel tudom, milyen érzés, ha nincs idõben részeredmény, ezért ígérem a gyors és jó "munkát"!
Mivel tudom, milyen érzés, ha nincs idõben részeredmény, ezért ígérem a gyors és jó "munkát"!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A pontozáshoz én nem fûzök semmit, szerintem semmi gond nem volt vele. Elõfordul - pláne két zsûri esetén - hogy az egyiknek ez tetszik, a másiknak az, és a részeredményhez képest drasztikusabb eltérés jelenhet meg a végeredményben. Mindenesetre nem számítottam ilyen jó végeredményre részemrõl...
Köszönöm a pontokat, és gratulálok minden résztvevõnek, nemes ellenfelek voltak a munkákat elnézve!
Azt hiszem úgy illik, hogy ezután nem indulok versenyen, hagyok másnak is lehetõséget (nem úgy mint a MissBalatonra visszajárók, hiába volt már elõtte dobogós helyezésük...) <#hehe>#hehe>, és vállalom a továbbiakban a versenyek zsûrizését, amennyiben erre a társaság méltónak tart és felkér. <#vigyor3>#vigyor3>
Köszönöm a pontokat, és gratulálok minden résztvevõnek, nemes ellenfelek voltak a munkákat elnézve!
Azt hiszem úgy illik, hogy ezután nem indulok versenyen, hagyok másnak is lehetõséget (nem úgy mint a MissBalatonra visszajárók, hiába volt már elõtte dobogós helyezésük...) <#hehe>#hehe>, és vállalom a továbbiakban a versenyek zsûrizését, amennyiben erre a társaság méltónak tart és felkér. <#vigyor3>#vigyor3>
[/cserf][/fülünyúl]
<#eljen>#eljen> Szép! Ahhoz képest hogy "unalmadban" készítetted pláne 😛
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
mindenkinek keesebb pontot adtál 😄DDDDDDDDDd