13974
-
#9602 az igaz,de te userbarnak állitottad... :D -
#9601 tulkicsi..:C -
#9600 köszi nektek :D EZT meg nézzétek meg, nagyon móka -
#9599 Azt várjuk , h elmenj ;) -
#9598 Még szép.. :D -
#9597 tök jó írok vmit és egy órás csönd következik, amikor nem vagyok itt, akkor meg átmegy a dolog csetbe :DD ez az én formám ^^ -
#9596 eljött az én időm, nekikezdek egy-két userbarnak. ma készült első termék alul lesz, a többit lehetőleg még a mai napon, de holnap biztosan felteszem egyszerre :D
addig is szeretnék egy-két építő jellegű kritikát ^^
-
fradista91 #9595 Úgy nézem ebből már csak holnap lesz valami, mert most mennem kell ^^
Benc16: Semmi. -
#9594 hehe :D ha én készitek akkor te is :D -
#9593 Bocs -
fradista91 #9592 Tudod, én sem lehetek tökéletes ^^
Amúgy meg, kövesd HyperGames példáját, és készíts valami szép userbart :P -
fradista91 #9591 Ha nem haragszol ezt törlöm. Ez már tényleg nem ide való.
Amúgy létezik komment szerkesztés :P -
#9590 Nemsokára én is készítek egy userbart én is :)) ezt jól megaszontad :D:D: -
fradista91 #9589 Szép :D
Nah csak egy figyelmeztetés kellett :) -
#9587 ÉNNN?? Meg sem szolaltam.. de most egy évig megint nem csinálok usert ti jöttök, köszi egyébként -
Hajrá, hajrá! -
fradista91 #9585 Komolyra fordítva a szót, foglalkozzunk a userbarokkal :)
Nemsokára én is készítek egy userbart :)) -
fradista91 #9584 Szép :)
Flém? :D
Ez inkább off, amit itt összehordasz a kis barátaiddal :ASDasdasd -
#9583 Hy!
Flémeltek itt jobbra balra!
Akkor csinálok mán egy useret:
-
fradista91 #9582 Szervusz -
#9581 Hi All -
#9580 ö ö te nem is figyelted mit irtam a kép alá
"Ez nem User de én annak használom.." az egy dolog hogy utána már rá mondtam hogy user de hát hüe vok én is -
fradista91 #9579 Ki tudja ^.^ -
#9578 Hát ha nem tudja megkülönböztetni az userbar és a logó szot,akkor hogy haladhat a flash és a banner között ? szerintem azt hiszi hogy a flash az egy photoshoppal készült banner,a a bannera meg azt hogy egy flash programmal készült animácio ... :D -
fradista91 #9577 :DDDD
Őööm, igazad van :D
Doomista felsorolásából kiderül hogy tényleg csak egy "pár" (igaz alap) dolog hiányzott belőle :Asdasdasd -
#9576 Nekem mindig igazam van(kiváétel amikor nem) MOst ez a pár dolog hiányzott csak belöle de egyébként minden stimmelt... -
#9575 énis csak hülyéskedtem :) -
#9574 Tényleg nem veszed észre , h hülyéskedik vagy csak poénkodsz?Remélem az utóbbi ;) -
#9573 jó jó , legyen neked igazad :D
de hogy egy userbarnak állitsunk egy logot,ahoz megkell lennie:
1. A Visitor betütípusnak,ezen belül a pontos nagysága,.
2. Átlátszó kör.
3. Csík.
4. 350x19 mérete.
És ez mind hiányzik a tiédböl.
Persze a kör átlátszoságát lehet változtatni,rakni.
A csíkozás nem mindig lényeg,van olyan userbar ahová ez a csikozás nem kell,mert az scak lerontja.A betütipust is lehet szinezni,tükrözni.
viszont az 350x19 méretnek meg kell lennie.Söt a visitornak is,és annak a 10-s mérete.
Szoval szerintem ezzel eldöntöttem kinem van igaza.
De legyen neked igazad akkor. -
#9572 Logód megtévesztő mert van büntid ;) -
#9571 Babelfish visitor nekem nem teccik :P -
#9570 Ettől függetlenül tetszik a betűtípus :) Mi a neve mert , h nem Visitor TT1 BRK az hótsicher -
#9569 de az -
#9568 A szöveg az nem is szabvány nem?? -
#9567 szerintem is userbar volt csak éppen a pixeleket nem a 10es számszrendszerben nézte xD :D -
#9566 -
#9565 Ez nem logo kedves, ez egy USERBAR ami kicsit csökött, mert... nah érted -.- miért bántjátok már még ha sokszor mondjátok el is hiszem rola hogy nem az -
#9564 nem rosz.
a dragonball felirat gyönyörüen öszevan nyomva.képminöség lehetett volna szebb ...
--------
#9561: France men: Ez nem userbar.Ez logo.Ezt a logomühely topikba tedd :) -
fradista91 #9563 Nincs is tökéletes Userbar, csak ez túlzottan torz lett -