13974
-
#9767 írd már le az adatait plz mekora méret?Élsimítva van??körvonalazáson kívül van valami réteg stílusa? -
#9766 törölt hozzászólás -
#9765 ja azzal,csak te ott még állitgattál...
nézz meg pl ezt az userbart:
Pontosan ilyen szép és tisztának kell lennie.Hasonlítsd össze a tieddel. -
#9764 azzal kell cska vmit még állits rajta pár dolgot -
#9763 thx:) dehát én Visitorral csináltam...azzal kell nem? -
#9762 szép -
#9761 szép lett grat :)
csak a betűtipus az undorito... -
#9760 na mostmár én is elkedek problkozni ezzel a Júzerbár készítéssel:P(mostmár tudom nagyából kezelni a Phtshoppot^^)
-
#9759 Az 1. lehetne "domborúbb".
Az az igazság, hogy jól jönne egy WBA-s userbar. XD -
#9758 jo hát sry...nekem még elég reggel van :D -
#9757 1 télleg üres nagyon.
2 nem illik a kék szöveg ahoz a fehér fekete szinhez :)
több fantázia az 1-re ;)
-
#9756 a 2. tetszik az 1. nem igazán... Üres nekem nagyon és azt se tom igazán hogy mi lenne az egész... -
#9755 nah én is jelentkezem 2 kisebb munkával =)
remélem azért teccenek :) -
#9754 jaja,kicsit tul csicsás lett.bár én nem szeretem a csicsás userbarokat,1-2-t csintattam fradistával.mivel az én photoshoppomban nem találtam sehol a tükrözést,mert nem ott votl ahol kellet lennie.de szerintem nem is olyan jo a tul csicsás userbar.
viszont nekem nem annyira tetcik,de jobbat nem tudtam kihozni ebböl az ikonbol...az volt a gond,hogy olyan alakzata volt,ami pont nehezen ileszkedne be tökéletesen egy userbarra -
#9753 ez nekem nagyon tetszik, csak zavarja a szememet az a "c" betű. olyan mintha egy picit vastagabb lenne a többi betűnél - pedig tudom hogy nem.
[times][parazs=RED][apro] Régen voltam ám szemésznél -
#9752 oh gyerekek.. régen jártam már itt, régen láttátok már azokat a vasakat, melyeket két puszta kezemmel ütlegeltem óriási kalapácsommal. :x
hogy egy picit érthetőbb legyek, sziasztok, jó újra itt lenni. egy ideig nem tudok userbarokat felrakni, mert a gépemről elszállt az internet, de majd valamilyen úton-módon megpróbálom majd idevarázsolni őket
addig is csodaszép napot mindenkinek és jó munkát! -
#9751 ha mondjuk csak 1 jo kép van egy userbarhoz,akkor ugy lehetne megoldani azt,hogy ne legyen az userbar fele üres,hogy azt a bannert,kicsit kihalvánitod, (mivel nem tudok fotosophoz menni,nem tudom megnézni melyik szoval kell ezt megcsinni),és azt rakod ki kicsit nagyobbra az userbarra,pl a szövegfelé,csak ne a szövegre !
Pl itt:
Lehet látni,hogy 1 jo ikon volt hozzá,és azt több féle mozgatási eljárással alkalmaztam + kicsit halványitottam. -
Neoncsoves #9750 egy halványított focistafej az Arsenal-ból! -
fradista91 #9749 Nem feltétlen fontos :)
Amúgy egész szépen kijavítottad
Csak kellene még valami a bar közepére, hogy ne legyen ennyire üres :P -
#9748 Igen, és még a címerből is ki kellene vágni azokat a részeket, amelyek 1-1 bar közé esnek.
-
#9747 Pontosan! :) -
fradista91 #9746 Benc16 azt szerette volna mondani, hogy kicsit messze van a 3 userbar egymástól :)
Ez úgy 5pt-s távolságnak felel meg, és ami elfogadható, javasolt az a 2 :)
Legközelebb erre ügyelj, plusz próbálj valami extra dolgot csempészni még rá, és mindjárt szebb, jobb lesz ;-)
Amúgy egész jó elsőre.
Hajrá. -
#9745 Nagyin jó csak tudod mi a baj? Szertinem az hogy túl messze van egymástól a 3 izé... De amugy jó! -
#9744 nah első többsoros userbar probálkozásom egy kis címer effektel amit nem kellett volna lehet nemtom...első...
-
#9743 Hello
Egy képre kéne feliratot csinálni, légyszi csináld meg nekem
Ilyenre gondoltam:
Kék háttér kéne, fehér bettükkel.
Chelsea FC Fanklub és a másik ugyan ilyen betüvel és háttérrel Chelsea Fanklub. -
#9742 jah,akkor hajrá :) -
#9741 Kösz de elfelejtettem ártenni stroket Insivitéban :S -
#9740 nem rossz,tul egyszerű xD
egy háttérképet beraksz,és szevasz,figy,vannak még a skines oldalkon pl dominos ikonok,meg minden,avval is gondokozni lehet :)
de különben jó :) -
#9739 -
#9738 Szép userbar lett !
Márcsak valakinek a DOMINO DAY (NAP) 2006-ról kéne egy szépet csinnija :D -
Egy kicsit megkönnyeztem :( -
#9736 Puskás Ferenc Gyászszertartása -
fradista91 #9735 Köszönöm, és Nyugodjon békében. -
#9734 teccik grat :) és nyugidjon békében .. -
#9733 Zsír! -
fradista91 #9732 Köszönöm... -
fradista91 #9731 Puskás Ferenc 1927-2006
A Magyar Labdarúgás legkiemelkedőbb alakjának