Resident Evil: Extinction részletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinálta mindent.A mortal ok de hát azoknak csinált folytatást...
Jó Zombis moviek: 28 nappal késõbb,HOLTAK HAJNALA
A legjobb pun...cica a Jill Valentine -t alakító színész babe.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A re2-n majdnem elaludtam. Olyan volt, mintha tini nindzsa teknõcbe oltott õsolasz zombifilmet néznék. Nem volt min izgulni.... Nem volt jó a rendezés, szar volt a zene, a sztori, a "szörnyek" röhejesek voltak.... áhhh az egyik mélypont, amikor a temetõben sétálgatva(!!!) (érted: horrorfilm - temetõ) elõmásztak a zombik. JAJJJ
Kinek tetszett az a szar?
remélem - áhhh nem is remélem - nem cseszik el a 3.at is.
Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Sajnos a harmadik résszel fentartásaim vannak emiatt a sivatagos apokaliptikus szori miatt, aminek én a hírmondóját sem láttam a programokban. Meg ez a sivatagos-zombis-mindenki.már.meghalt sztori eddig sem jött be nekem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Erre meg... pff...
Az elsõ rész valahogy rohadtul nem illik be a játék elõzményeként,a második egy hatalmas nagy szuperhõsös jovovicsos blõdség ehhhte még csak a re világba sem illik...
A 3. rész pedig élbõl baromság lesz mert a vírust megfékezték atombombával....:)
Az pedig hogy egy túlélõhorror játék klasszikusból Jovoviccsal a fõszerepben egy bugyuta szuperhõs szart csinálnak egyenesen gáz...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
\"The voices are back... Excellent.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mert ugye a végén kiszabadították, de az volt a vége, hogy az umbrellas csávok nyomogattak valamit a laborban a csajszinak a szeme meg elkezdett vörösen izzani.
Vagy akkor mégse sikerült valami?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
én is nagyon várom már a filmet és kiváncsi leszek Claire Redfieldre hogy melyik csaj fogja játszani remélem olyan csaj fogja játszani aki egész jól néz ki úgy mint Mila !!!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Code: Veronica viszont csak konzol :(
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Remélem nem basszák el