Reservoir Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, 100 hsz, 10 perc alatt az ÖSSZEST el lehet olvasni, ha érdekel a játék fordits rá egy kis idöt😉 (1. hsz pont arrol szol h miröl is van szo...)

Fido4life

Hi!
valaki nem írna egy rövid ismertetõt arról hogy milyen a játék,meg a gépigénye?
FRe4k
hogyan tudom 1024*768 -ba tenni a játékot??? tudom hogy van egy menü valami francia nyelven ,beállítom hogy 1024*768 de amikor elindítom innen a játékot akkor kijön az emulator detected...<#confused>
securom loaderrel sinán elindítom de akkor az alapbeállításokon megy,ami 800*600.
tudna nekem valaki segíteni???
Köszi<#integet2>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

szal bejön, csak az a baj h néhol igencsak röcög😞

nah kiprobáltam kicsit (2 órán át toltam) + Jó sztori
+ Túszelytés, "Crowd control"
+ Bullet Show
- Autos részek irányitása
- Optimalizálás hiánya, grafikai
hiányosságok
- Nincs Havok fizika, vagy legalább vmi
olyasmi

ThugEdge
tuti hogy van mert ha jól emléxem tavaly jött ki nagy dirr-durral szinkronos verzióban:
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3331&VID=066-448778611-29292423751351741

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

megtaláltam

10 perc mulva itt van, honnan szedhetném le az ASR-t???

6600 GT-vel rendes procival meg rammal minden megy

reaper4
hát a megfelelõ felbontásban és beállításokkal szvsz igen 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Fido4life
És zsír, szal majdnem minden megy vele szaggatás nélkül ?

reaper4
használtan 20k körül kapsz...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
ez csak 1 poén volt 😊 nem sértésnek szántam.

Nekem sajnos nem indul el, mindent a #46 szerint csináltam, Ezt írja ki: A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (12004).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=12004&l=hu címen. Segítsen vki légyszíves.
Fido4life
Mármint a 6600 GT

olyat már nem gyártanak, de bontobol sztem 4-6 ezerért elhozhatod, nekem 6-ért számolták be tavaly

Fido4life
És az mennyibe fáj ?

Leledzik,kb egy éve adták ki egylemezes,meg kétlemezes verzióban is.Tékában is láttam már.Én még akkor láttam anno,amikor a magyar kettesen 93 tájékán mentek filmek függetlenek éjszakája címmel,akkor vettem fel videjóra.

nekem a GF 4 Ti 4200-rol jut eszembe ugyanez, tavaly oktoberig türhetöen ment vele minden, csak a BF 2 nem, de lecseréltem 6600 GT-re

Fido4life
Pedig a maga idejében zseniális kártya volt, a Max Payne 2 is MAX grafikán, a kevésbé mozgalmas helyszíneken, akadás nélkül fut...

nekem még 4 órát akar tölteni:S, majd holnap ujrainditom a töltést innentöl...

Shep
Na kipróbáltam megcsináltam az autós részig, egész jópofa a grafika mondjuk gyengus, de hát ez van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sajna valoszinü, de (nem akarok paraszt lenn aki megmondja h igy meg ugy, télleg, nem akarom jáccani az agyamat) sztem már egy gyengébb belépöszintü kártya 14-15 rugó, de 20-25-ért már egy elég átlagost is lehet már venni, szal én azt mondom gyüjtögess és váltsd le azt az mx-et, mert sztem fél éven belül semmi nem fog már rajta futni.

Fido4life
GEforce 4 MX-el 100 hogy nem megy ?

nem kell gonosz megjegyzéseket tenni, lehet h több 18+-os gémet toltam végig mint felnött, és mégsem vagyok szihopata... (vagy mégis:S?)->(erre az a béka adhatna max választ akit tegnap kilapitottam motorral, mert a köcsög éppen bevetödött elém, a fék meg már kevés volt és belehalt-> aszittem h él még csak 1 kicsit lett laposabb, de utána rájöttem hogyha belerugok már ugrana😛)<-ez elég szép OFFnak sikerült, de azért remélem megbocsátjátok, a béka tiszteletére

kérdés leledzike ez a film tékában még... ( legideálisabb az lenne ha dvd-n lenne meg valami iylen helyen 😄) mert eddig a gameig én még nem is hallotam róla, de már a game introjánál éreztem hogy súlyos hiba... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ThugEdge
neked meg azt javallom,tedd félre a gémet,holnap vedd ki tékából a filmet és utána sokkal jobb lesz a fíling meglátod,bár írtad,hogy bejön

ThugEdge
na megcsináltam a két elsõ küldit,mingyá az elsõben a rangom szihopata lett😊)
pedig csak amit a szicsuésön megkívánt ugye
ami nagyon bejön:
ha ugye eleget lövöldöztünk és megtelik a kék csík akkor lehet tolni neki egy Q-t és utána lehet osztani az áldást és mikó lejárt a csík akkor mutatja meg lassítva mit mûveltünk, sztem ez nagyon jó ötlet nemtom,hogy mennyire eredeti,de nekem naon begyün
eddig nekem zsír
grafra nincs panaszom,fps-t nem mérek,de nem látom,hogy szaggatna

reaper4
akkor max anyukád jelenlétében 😛 😊

na jo már majdnem 15

akkor nekem valo, 14 vok szal én már csak ilyennel játszhatok😉

asr-re adhatnátok linket lécci, amig szedem a game-t! THX

amugy jah, zene bejövös, asszem eredeti film zenék, mintha azt irták volna 😊 a game meg 18+ asszem 😊

nekem ottse csuszik el

remélem jo, nekem 1.7-es celeron, 6600 GT (128megás), meg 512 MB ram van, ezen még azért talán elfut

Fido4life
mér ne lenne jó ? 😄

alma2
de nem gyerek jatek, amilyen brutalis, meg "anyazas" megy vegig benne, nem jo , ha innen lesz a szokincs egy resze😊de viszont a zenek nagyon ott vannak.
talan eredeti film zenek, passz mar nem emlkeszem ra.

szerintem

alma2
csak a renderelt reszeknel van ez, ahogy nezem in-game-nel jo.

szerintem

nekem nem csuszik a felirat

nem sajnos legalábbis eddig
szal az autozás is olyan kb mint egy autoverseny mész a célfele és ennyi, igaz emg van csavarva ez rendõrökkel, lövöldözéssel stb de akkorse tul szabad, gyk esetek nagyrészében csak egy falyta ut van mind autozás mind a gyalogos akció közben 😞 ez amugy nekemse tetszik de a hangulata még igy is jó pedig én még a filmet se láttam

alma2
miutan rajottem miert lesz "out of sync" a monitoromon mikor elinditom /ki kellett kapcsolni a secondary displayt, mert valami eszement felbontast allapitott meg, lesz*rva azt, hogy le van maxolva a kartya drivereben /ez az elso jatek, ami tojik ra/
az introt megnezve ma viszont mar a masodik jatek ahol csuszik a felirat 😊
de egybol angolul indult.

szerintem

Bence94
hy majd egy ingame képet ha valaki tudna azt meg köszönném.meg azt még hogy jó az irányítás stb..?mert nem merem le tölteni

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fido4life
És ez is olyan freeroamingos, szal van nagy város ?

grebber
Hát ha neked tetszik nemlehet rossz akkor elkezdem szedni! 😄

Next PC upgrade: 2022

amugy eddig nekem nagyon bejön, a graf meg egyáltalán nem ronda szvsz, bõven emgfelel...
amugy végre egy game amibe épkézláb ötletek is kerülnek, gyk idén a hitman-en kivül az egyetlen türhetõ game 😊

akkor valami kegyetlenül el van barmolva a gépén vagy driver bug..., nekem minden maxon 1024*768ban fele iylen géppel is olyan folyamatos hogy ennél folyamatosabb már fel se tünik... 😊

Fido4life
Majd szóljon az, akinek MX-e van, és elindult !

Gerbill
Ez úgy néz ki hogy még a tesóm igencsak gyenge gépén is elfog futni😊. Engem azért érdekel, nem a grafika a legfõbb egy játéknál.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.