13
-
#13 Persze h benne van, dublőr játsza. :) -
#12 Jaja benne van a feneke végigmegy a lakáson mesztelenül egyszer de csak a hátsóját mutatják :) amúgy szerintem elég jó kis vígjáték bár sztem se romantikus azon az 5 percen kívül! Érdemes megnézni! -
Bitman #11 Hát a focimeccsen a szurkolók megirigyeltek volna egy-két káromkodást az biztos.. :) -
Morden23 #10 Ha a balszerencse akkor éppen bent talált a városban, akkor nagyon is humorosnak találtad a "Ma minden sáv Bush-sáv" megjegyzést. Csak nem röhögtél, hanem szidtál mindent, ami eszedbe jutott. -
Morden23 #9 Ellenben a te barátnődet már láthattuk valamelyik filmben? :) -
#8 Neked aztán jó sok eszed van!! -
#7 Csak azért az elől-deszka-hátul-léc nőért nem érdemes bemenned a moziba...
-
Mentoloshurkaka #6 Télleg benne van a filmben Jennifer Anniston meztelen feneke??? Mert akkor megnézem azonnal! -
norti #5 "Már megint jön egy Bush! "
Nemáááár.... ez már elsőre is szánalmas szóvicc volt, de már az agyonrágott csontból se maradt semmi... -
Mice #4 nem az a lényeg, hanem hogy az "év legnagyobb sikere" :S hát nem tom... én abszolut motkány fan vok, mégis ha ő nem lett volna benne azt mondom még annyit sem érne:((
tök felesleges volt egy ilyen aranyos mesébe ennyi gyűlöködő elemet belerakni. nem igaz, hogy nem lehetett volna megoldani máshogy! az éneklő keselyűk meg.... hát az volt a mélypont:(( -
#3 teljesen mind1 hány hónapja jelent meg... -
Tibmanus #2 "Kilencedik a Jégkorszak 2 - Az olvadás"
Úristen... hány hónapja is jelent meg? -
vg #1 LOL, "romantikus vígjáték"! AZ a film romantikus? Vigjáték? Nanemár!