13
  • Tetsuo
    Persze h benne van, dublőr játsza. :)
  • mikloss
    Jaja benne van a feneke végigmegy a lakáson mesztelenül egyszer de csak a hátsóját mutatják :) amúgy szerintem elég jó kis vígjáték bár sztem se romantikus azon az 5 percen kívül! Érdemes megnézni!
  • Bitman
    Hát a focimeccsen a szurkolók megirigyeltek volna egy-két káromkodást az biztos.. :)
  • Morden23
    Ha a balszerencse akkor éppen bent talált a városban, akkor nagyon is humorosnak találtad a "Ma minden sáv Bush-sáv" megjegyzést. Csak nem röhögtél, hanem szidtál mindent, ami eszedbe jutott.
  • Morden23
    Ellenben a te barátnődet már láthattuk valamelyik filmben? :)
  • DJ Boss
    Neked aztán jó sok eszed van!!
  • IMYke2.0.0.0
    Csak azért az elől-deszka-hátul-léc nőért nem érdemes bemenned a moziba...
  • Mentoloshurkaka
    Télleg benne van a filmben Jennifer Anniston meztelen feneke??? Mert akkor megnézem azonnal!
  • norti
    "Már megint jön egy Bush! "

Nemáááár.... ez már elsőre is szánalmas szóvicc volt, de már az agyonrágott csontból se maradt semmi...
  • Mice
    nem az a lényeg, hanem hogy az "év legnagyobb sikere" :S hát nem tom... én abszolut motkány fan vok, mégis ha ő nem lett volna benne azt mondom még annyit sem érne:((

tök felesleges volt egy ilyen aranyos mesébe ennyi gyűlöködő elemet belerakni. nem igaz, hogy nem lehetett volna megoldani máshogy! az éneklő keselyűk meg.... hát az volt a mélypont:((
  • bertino
    teljesen mind1 hány hónapja jelent meg...
  • Tibmanus
    "Kilencedik a Jégkorszak 2 - Az olvadás"
    Úristen... hány hónapja is jelent meg?
  • vg
    LOL, "romantikus vígjáték"! AZ a film romantikus? Vigjáték? Nanemár!