Pro Evolution Soccer 6 - a trónfosztó sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
helo
nekem is ez lenne a kérdésem.nem online, hanem egymás ellen.tehát gamepaddal keyboard ellen hogy kéne?addig eljutottunk,h Match/P1 vs P2 de onnan hogyan tovább?
elõre is kösz
nekem is ez lenne a kérdésem.nem online, hanem egymás ellen.tehát gamepaddal keyboard ellen hogy kéne?addig eljutottunk,h Match/P1 vs P2 de onnan hogyan tovább?
elõre is kösz
cs hogy kelll pes 6 ba multizni ?minden almom az csak valaki mondja el pls
akki tudja vegyel fe el msnre vagy írjon vissza msn: [email protected]
0 az egy nullla a ne ó nak nézétek
akki tudja vegyel fe el msnre vagy írjon vissza msn: [email protected]
0 az egy nullla a ne ó nak nézétek
Ha FIFA akkor 2001-es a legjobb.
Azt tudom, hogy jobb, mint a FIFA, de a PES 5-nél jobb?
Ja hogy?????????????????,
sziasztok !!!
hogy kell multizni pesbe?ja és sokkal jobb mint a fifa
hogy kell multizni pesbe?ja és sokkal jobb mint a fifa
ja és tûzfal kikapcsolva...
nincs routerem, kábel egybõl belemegy az alaplapba...
Routeren meg kell nyitni az 5730-as udp portot.
sziasztok!
megvettem a progit és már regeltem is magam, viszont network opciónál a "testing network environment" felirat után kidobja, hogy "unable to transmit udp port 5730" és hogy próbálkozzak direkt nettel. kábeles netem van, mi lehet a megoldás! Helpért elõre is thx! nagyon szeretnék onlány jáccani!!<#rinya>#rinya>
megvettem a progit és már regeltem is magam, viszont network opciónál a "testing network environment" felirat után kidobja, hogy "unable to transmit udp port 5730" és hogy próbálkozzak direkt nettel. kábeles netem van, mi lehet a megoldás! Helpért elõre is thx! nagyon szeretnék onlány jáccani!!<#rinya>#rinya>
Olyasmit hallotam hogy ehez is király magyar kommentátor lesz.Mikor is adják ki?
Hali!
Az lenne a kérdésem, DKZ Studioval rakom be az arcokat és a Special Hairstyles mettõl meddig tart???
Elõre is köszi, bye
Az lenne a kérdésem, DKZ Studioval rakom be az arcokat és a Special Hairstyles mettõl meddig tart???
Elõre is köszi, bye
http://independence.fake.hu/
ehhh
helo vettem egy dual analog joypadot de a ket kar rajta nem akar mukodni a pes hez
beallitanam de nyomom az egyiket mondjuk fel es nem erzekeli. menetem mar kalibralasra meg ilyesmi ott sem jo.
beallitanam de nyomom az egyiket mondjuk fel es nem erzekeli. menetem mar kalibralasra meg ilyesmi ott sem jo.
- Bundesliga Fan
pár haverom azt mondta hogy a fifa jó. régebben én is fifáztam de aztán letöltöttem a pes4 demóját és azóta csak a pes-el játszom.már alig várom hogy kijöjjön a pes6
Hát kicsit még kocka, a fû meg pixeles, de azért az már haladás a FIFA-hoz képest, hogy nem ugyanolyan bambán néznek mikor becsúsznak, meg rúgnak.
Ez elég ocsmány, ezzel akarják lenyomni a fifát?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Én 2000-ig Fifáztam, aztán az egyik kedves cimborám megmutatta a Winning Eleven 9 Internationalt... Ég és föld a különbség. A Fifa-sorozat maximum külalak tekintetében jobb a PES-szériáknál.
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
sosem játszom focist-, egy ideig toltam a wc-t aztán ennyi (mátmint a régi kinásat)...
csak azért irok mert ezt kéne csinálniuk a fejlesztõknek nem csak játékokra értem... a linux már tett egy lépést... mert a nagy cégek szép lassan elhóditják a kis és jobb app-s ok elõtt a teret... igy jo dolgoktol fosztanak meg... bezzeg a még anno a szabad szoftverek világában:D:D:D ... de hát... mindennek végevan egyszer jöhet a reneszász:D
csak azért irok mert ezt kéne csinálniuk a fejlesztõknek nem csak játékokra értem... a linux már tett egy lépést... mert a nagy cégek szép lassan elhóditják a kis és jobb app-s ok elõtt a teret... igy jo dolgoktol fosztanak meg... bezzeg a még anno a szabad szoftverek világában:D:D:D ... de hát... mindennek végevan egyszer jöhet a reneszász:D
u dont have to listen anybody else but me
na ehhez már én is hozzászólok, mint az aki a PES2 (csak PS1-en!) óta nyomon követem a PES család tagjait. Egyszer felraktam a FIFA06-ot, de tényleg nem lehet összehasonlítani...1-2 emberkével már ki próbáltattam a PES-t akik elszigetelten esküdtek a FIFA-ra,aztán láss csodát...megvették a PES5-öt. Azért sztem ez példaértékü, és követendõ... Már nagyon várom a PES6-ot... Bár sajna akkor új videókártyát kell vennem (GeforceFx5200 van most)... De meg fogja érni... bye
PES 5 ugyan olyan sztem mint a PES 4! Nekem is tetszik a Pes, de vhogy nem köt le! Inkább a FIFA 06. Azért nem kell lefikázni! :) hehe
Jaja. Nekem fent van a PES4 és mindig azzal jáccok. A PES5-öt sajna még nem próbáltam. Sztem a PES4 jobb a 06-nál is!
A PES3 óta hozzá sem szagoltam a fifához. Egyre körülményesebb lett, nyomták a grafikát ami vagy sikerült vagy nem!
Régen haverral nagyon sokat fifáztunk, de ahogy jöttek ki az ujabb és ujjabb részek ez elmult Valahogy -a grafikán kivül persze- mindegyik roszabbul sikerült mint az elözõ (az utobbi párat már meg se néztem)
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
én nem szeretem a focis játékokat,de ez lehet hogy jó...
Alig várom <#finom>#finom><#taps>#taps>
PES 1000-rel jobb mint a FIFA!!!
Én pl a FIFA 06-ot 1hét után meguntam annyira szar volt azegész játék:D:D
DE a PES-el még mindig jáccok!!!:D:D
Én pl a FIFA 06-ot 1hét után meguntam annyira szar volt azegész játék:D:D
DE a PES-el még mindig jáccok!!!:D:D
A PES-sel hónapokig!!! játszuttunk egymás ellen a haverokkal naponta több órát!! Ez szerintem mindent elmond :D
http://www.raphirek.hu
PES tényleg sokkal jobb mint a FIFA. nekem pont a trükkös irányítása tetszik :)