Meghalt Ric Weiland, a Microsoft egyik alapítója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spice Everywhere!
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
hmmm, megpróbáltam elképzelni magam elôt a helyzetet, de a véleményem itt sem változott különösebben. én olyan "mindent megpróbálok megtenni a végsôkik" tipus vagyok. Ha ilyen betegséget is kapna az ember ami hosszú lefojású, ki tudja lehet, hogy még idôközben kifejlesztik az ellenszert, de ez az idô alatt is tudja az ember tenni a dolgál, ott lehet egy jó helyen jó idôben és segíthet. A halál mindég a könnyebbik megoldás, de az értelmetlenebb is, ugyan hova vezet? Ha meghalsz, akkor már tényleg nincs tovább, amíg élsz addig kell gondolkodnod. A nagy vadászmezôket, a tiszta rétet virágokkal, esetleg a nagy kondért amiben fôzik az embert, szerintem ideje már túllépni. Nincs tovább és kész xD. Különben azt hiszem, hogy ebben az esetben nem "halálos betegséggel" állunk szemben (vagyis az emberünk). Az, hogy ki mennyit fájdalmat tûr az életben az saját dolga, mint mondtam én sohasem választanám ezt az utat, ez nem old meg semmit (és útálom az értelmetlen dolgokat). Ha beteg az ember akkor is megoldást kellene próbálnia keresnie, nem megszökni elôle.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
csak egy apró kérdés az öngyilkosok tiszteletével kapcsolatban: ha valakire kimondták betegsége folytán a hlálos ítéletet, ami majd hosszú és fájdalmas szenvedés után következik be de õ nem várja meg a nagyobb fájdalmak eljövetelét. ilyenkor már könnyebb szembenézni a halállal, mint a hosszú szenvedéssel. vagy te nem így gondolod?
sepsiszentgyörgy
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Csak mert erdekes modon Bill Gates visszavonul(alapito),Ric Weiland meghal(alapito)...
Kivancsi vagyok tortenik-e valami erdekes a tobbiekkel a kozeljovoben?
De tegyük fel, pl a szüleidet is, keményem dolgoznak hogy meglegyen a napi betevôtök, de gondolnának egyet, és puf-puf fejbelônék magukat és kész. Szerintem egy kicsit nagyon is visszataszító viselkedés egy felnôtt embetôl. Az hogy mi lesz a gyerekeikkel, vagy esetleg hogy viselnék a rokonok az persze kit érdekel, nekik sz@r volt és kész. OMFG
Legtöbb öngyilkosság önértékelés felborulásakor történik, például félelem, öngyûlölet, unalom, elkeseredettség stb.
Nehéz megérteni annak aki sose jutott el oda.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Egyébiránt: nyugodjon békében.
ps.: Jól mutatja az SG színvonalát(?), hogy 9 hozzászólásból 4 képtelen legalább a minimális tisztelet megadására egy elhunyttal szemben is. Aki nem fér a bõrébe menjen strandra vagy játszon egyéb testrészeivel, de ne egy halott embert mocskoljon be unalmában mert az szánalmas.
"Weiland 1988-ban végleg otthagyta a redmondi szoftveróriást és a további életét kizárólag a jótékonysági és szociális segélyszervezetek munkájának segítésére szentelte."
<#lama>#lama>
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net