Superman visszatér - Európában elõször Magyarországon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
De a látvány nagyon rendben van😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nem merték C. Reeve életében moziba adni, mert szegény szégyenében tényleg elrepült volna a Kryptonra.<#rinya>#rinya>
Szóval ebbõl hamarabb lesz szinkronos TC release mint feliratos? <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1> Zsír!
(Vártam ezt a filmet és moziban terveztem megnézni, de ezekután inkább marad a torrent)
miért nem jön már valami új szuperhõs, ebben mi van? ugyanaz:
Szupermen lepottyan a Kripton bolygóról, felnevelkedek a Kent embereknél, aztán õ lesz Clark Kent, aztán irány a Déli plenet, megmenti Lojíszt, annyira unalmas
jah és persze Lex Lutor sem maradhat el a rengeteg Kriptonitjával, amirõl tudjuk hogy elveszi szupermen erejét.
nah, nem errõl szól? még nem láttam... <#pardon1>#pardon1>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
R Ö R G E
én is úgy tom, hogy zutty, kilõtték, badabumm és utána max holodisken ha látott a szülõkrõl valami avi-t...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Talan ha a fiam nagyon ki kunyiza elmegyek velle megnezni.
Persze mesefilm, dehat mi mas lehetne ebbol?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valószínüleg ha Harry Potter levenné a szemüvegét, mindenki rácsodálkozna hogy hát te ki a fene vagy?!? Ja nem mert ott a villámalakú sebhelye, bár ha ráfésülné a haját akkor tuti inkognitó...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez azért elég erõs volt. A bukást jelen esetben az alacsony nézettség adta, aminek sok esetben köze nincs a film minõségéhez. Erre prekoncepciót alapozni eléggé érdekes hozzáállás, fõleg egy kritikus részérõl...
"Itthon kell bele némi darkos, gothos beütés"
a szerzõ már leírta azt, amit én szándékoztam. a batmaneken én jól szórakoztam (a szó jó értelmében), még a sorozat kevéssé sikerült darabjain is, de szvsz a cicanaci+s-es izompóló+piros lepedõ kombináción nincs az a hazai tízéves, aki ne röhögne...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
az erdekes lett volna