2192
-
#737 hát ez a meccs nagyon szar... :D szabálytalanságok sora...bár volt egy szép helyzet, de Reina odaért.... .D a csapat is eléggé szétszórt... :D -
#736 olvastam....háát....rontani nem rontana.... :D -
karajjj #735 Tottenham: Figo a Hotspurben folytathatja karrierjét
Elképzelhető, hogy Luís Figo mégis folytatja pályafutását, mégpedig a Tottenham színeiben.
A 36 éves portugál játékos az Inter mezében játszotta elvileg utolsó profi mérkőzését, ám a hírek szerint lehet, hogy mégsem vonul vissza. Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere egy golfversenyen találkozott és beszélgetett Figóval.
“A jövőjéről és a labdarúgásról volt szó közöttünk, és elmondta, hogy még nem végleges a döntése” – mondta Redknapp az A Bolának. -
campy #734 United mindig kap ajándék 11-est mondjuk a Liverpool is ezt csinálja ezekből élnek már utálom ezt a 2 angolcsapatot... -
#733 félidőben minden MU szurkoló havernak írtam egy sms-t :D aztán a meccs végén kaptam én is párat -
#732 FT:5-2 HT:0-2
majd jövőre :) -
vili 27 #731 hol vagytok tottenham szurkolók ??? lószar a helyzet 4:2
nem volt jogos 11-es, és ezzel indult minden. -
vili 27 #730 EMBEREK !!!!
Manch. United : Tottenham (0:2) félidő
A második gólnál még az 5hónapos gyermekünk is megmozdult a menyasszonyom pocakjában.
Igazi Tottenham szurkoló lesz :)
GO SPURS GO -
#729 beszarás :D -
Monoton #728 7' [1 - 0] E. Heskey -
#727 nem láttam... :D -
#726 jajjj te szegény :D -
vili 27 #725 Emberek Thaiföldre kellett utaznom ahhoz hogy észhez térjen a csapat ? Sajnos lemaradtam a Chelsea meccsről, hogy játszottunk ? -
#724 mind1....nálam Crouch alapból nem jönne számításba...annyira unszimpatikus.... :D -
Rudee #723 Crouch hétvégén is kettőt lőtt, utolsó 4 meccsén meg 3nál jár. Heskey érthetetlen, majdnem 2 hónapja gól nélkül. Akkor inkább hívták volna be Agbonlahort, Ő még 3-4 év múlva is számításba jöhet. -
#722 Bent nem ontja annyira a gólokat, de Defoe már jogosan lehetne....mondjuk Crouch helyett aki nem értem mé van benn....de Heskey sem teremli most a gólokat....furcsa... :D -
#721 bent, defoe?? -
#720 Goalkeepers: David James, Ben Foster, Robert Green.
Defenders: Joleon Lescott, Phil Jagielka, Leighton Baines, Ashley Cole, Rio Ferdinand, Glen Johnson, Ledley King, John Terry, Matthew Upson.
Midfielders: Gareth Barry, David Beckham, Stewart Downing, Michael Carrick, Steven Gerrard, Frank Lampard, Aaron Lennon, Shaun Wright-Phillips.
Strikers: Wayne Rooney, Emile Heskey, Peter Crouch, Carlton Cole.
-
#719 Megnyertük! :) -
#718 Spurs - Chelsea 1-0
30 percet kell kihúzni.....Modric lőtte amúgy.... :D -
#717 mostanában nem olyan jók de idegenben mindenképp dicséretes meg jo csapat attol. -
campy #716 háát gyerekek egy remeklő Aston Villát megverni szép teljesítmény...de magunk közt szolva jobban szeretném látni az Asont Villát a 4. helyen látni unalmas h mindig ugyanaz a 4-es van az 1-4 helyen -
#715 még jó hogy Redknapp gyorsan kapcsolt és lehozta Zokorat, így A. Youngot kivonta a forgalomból..... -
#714 szép volt jol játszott a csapat. -
#713 2-1-es győzelem az Aston Villa ellen....Jenas és Bent góljaival.... -
campy #712 nem érdemelte meg a Manchester szvsz ezek csak 11-sekkel tudnak kupát nyerni pfff -
#711 jah livescoren megnéztem....Lennon, Keane és Roman.....szép volt gondolom :D -
#710 jaja Boro ellen otthon, de 4:0 lett ide szval király :) -
#709 mé meccs van??? :D -
#708 Alázást tart a csapat:D -
#707 Szép volt azért, végére nagyon kifáradtak , legalább emelt fővel távozhat a csapat. -
#706 jó...ennyit erről.... -
#705 be kell rúgni azt a néhány tizit... :D -
#704 11-esek lesznek itt én érzem :D -
Rudee #703 "Lennonnak csak 2 gólja van a bajnokságban, ami egy vérbeli csatártól kevés"
Kommentátor a toppon. -
#702 meg is lesz :D -
Rudee #701 Sky Sports előzetes -
vili 27 #700 Emberek !!!
A fenébe is, kiesünk az FA Cup-ból, kiesünk az UEFA kupából, szarul állunk a tabellán is, a liga kupát megkell nyerni, mégha egy Manchester United ellen is !!! -
vili 27 #699 Szép volt Santos, na még egyet !!! -
vili 27 #698 nem értem.