2192
-
IXEMGabeo #1217 az kéne márcsak h Bale eltűnjön a Realban...Manchesterben pedig elszállna magától...számára a Chelsea, Barca, Arsenal, vagy a Juventus lenne jó hely -
#1216 a döntő túlzás, de legalább optimista :D 8 között kiesni teljesen elfogadható eredmény...persze nem bánnék egy Spurs-Real döntőt :D -
barcames #1215 döntőig? akkor a koppenhága is a döntőig megy mert döntetlent játszott a barcával?
max legjobb 8 -
#1214 jah:)
We Bought The Lad From Sunny Southampton - Bale Bale
He Scored a Hattrick at Inter Milan - Bale Bale
We Always Knew From A Kid
He Would Turn to Be A Yid
Gareth Bale Tottenham Number 3 -
#1213 a Yid Army...:D -
#1212 látszik, hogy tényleg nem követed a PL-t:) A Spurs az egyik leggazdagabb csapat Angliában:) -
#1211 azt hozzá kell tenni, hogy a pénz itt is megvan és azért rengeteg fos vásárt is csináltak az évek alatt....Hutton nem egy Corluka, de amíg ő nincs megteszi....
Bale meg lehet akármilyen jó nekem akkor is Pavlyu, King, Woodgate és Defoe a kedvenceim a csapatból...:D csak sajnálom, hogy a 2 védő nagyon sérülékeny...remélem Woodgatet a szezon 2. felére felépül és nevezik majd..... -
eisbaren #1210 Köszi hogy szóltál:)
Elnézést kérek a tévedésem miatt -
eisbaren #1209 Igazad van tényleg semmi köze hozzá csak hogy írtam a Fulham szerepléséről emiatt cseréltem össze. -
#1208 tény, h Hodgson is jó menedzser, csak a Spurs-höz nincs egy darab köze sem, ám de Redknappnek már annál több... :) -
eisbaren #1207 Igazándiból nekem nem a Premier League a kedvenc bajnokságom de azért bele szoktam nézni időnként és jó látni hogy nem csak olyan élcsapatok vannak akik rengeteg pénzből összevásárolnak sztárokat és várják a sikert.
Nekem jobban tetszik az amit a Tottenham tesz hogy tudatosan évek alatt épít fel egy jó csapatot és inkább kineveli a jó játékosokat mint sem türelmetlenül összevásárol mindenkit persze ehhez kell egy nagyon jó edző aki Hodgson személyében meg is van. A tegnapi mérkőzésük is remek volt jól felépített csapat aki tudásban futásban is az Inter felé kerekedett. Nagyon szurkolok nekik hogy egy olyan meglepetést produkáljanak a BL-ben mint tavaly az EL-ben a Fulham. -
#1206 annyira tipikus, hogy mindenki a BL-ben vagy a világeseményeken figyel fel az amúgy is jó játékosokra, amúgy ez érthető nem is baj, csak ne akarjanak már mindent jobban tudni a játékosokról, csapatokról azoknál akik esetleg hétről hétre követik ezeket. -
vili 27 #1205 SZEVASZTOK !
Nos amit tegnap alakítottunk, az nem e világi volt :)
Ha Maicont választották a legjobb hátvédnek, akkor Bale mi ?????
Ilyen játékkal, mind felfogással, irammal akár BL győzelem is születhet.
Hutton a united ellen sem alakított semmit, de tegnap is gyenge volt.
Az ismerőseim mind tudják hogy TOTTENHAM szurkoló vagyok, és reggel amikor gratulálni jöttek a csapat játékához, nagyon jól esett, és maximális büszkeség töltött el hogy átélhettem ezt. Legutóbb a Wigan elleni 9:1-nél éreztem ezt.
Szeretném megköszönni mindnyájatoknak hogy itt mi Tottenham szurkolók össze tartunk és kiállunk a csapatunkért jóban-rosszban.
Nincs megállás a DÖNTŐIG !!!!!
GO SPURS GO !!!!
Ui: Bale nem megy sehová !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
-
paly90 #1204 grat a győzelemhez,nagyon jól játszottatok,az meg külön öröm h az Intert vertétek meg:D
Bale pedig már 2-3 éve nagy kedvencem a PL-ben,hihetetlen h milyen gyors és hogy ad be -
#1203 persze, mert aki nem látja balet játszani hétről hétre az a mai meccs után (meg a múlt heti után) lerakta a haját az asztalra. nekik ez újdonság és most ezen pattognak folyamatosan, azért emelik ki csak őt, amugy vdv legalabb olyan fontos a csapatnak mint bale, és nem csak a gólja miatt, sajnálatos hogy csak 1 félidőt játszott. -
#1202 azé ott volt Modric, Rafa, Kaboul, Robot és Pavlyu is akik kellettek a győzelemhez....úgyhogy kicsit túlzásba viszik...sokat tett hozzá a győzelemhez, de azért nem ő a minden6ó...:D -
#1201 ja kit hagyna ki a csapatból? di maria,özil stb... így is ott van csomó középpályás aki nem is játszik -
#1200 méghogy nem nőtte ki a csapatot, de 1emberként van kiemelve az egész mai meccsből :D -
#1199 pedig van rá esély, hogy a realba megy..
tavaly mourinhonak nagyon kellett -
#1198 nyugodjatok meg...Bale itt marad és itt lesz aranylabdás...:D -
#1197 csak akkor tenné fergi miután 2blt döntőt játszott a MU és egyet meg is nyert. Bale meg aranylabdát kapott. és akkor nyugodt szívvel lehet eladni a Real-nak vagy 200-300m-ért :D:D:D -
#1196 Az nem stoplis volt? :D
Nade azt már úgyis csak karrierje csúcsán csinálná :P -
#1195 megdobálná sípcsontvédővel -
#1194 am Bale régen balhátvéd volt és ez nagy előnye is h tud szerelni és zárni a terültet az ellenfél elől, szóval támadásba és védekezésbe is nagy előny egy csapatnál -
#1193 hát mivel walsei játékos szerintem mindenképp a premier ligába kéne maradnia, MU-ba lehetne az új Giggs:P úgy is úgy játszik mint Giggs fiatalon -
#1192 CR a tizediken :DD -
#1191 Azé' belegondolni, hogy SAF mit csinálna belőle.. sztaku*va :DDD -
#1190 Realba jelenleg nem is kéne, most jó a bal szárny :D
MU-ba tökéletes pótléka lehetne Giggsnek, bár kétlem hogy eladná a Spurs PL-en belül.így reális, hogy egy ideig marad :D -
#1189 a Real nem akarja leigazolni....még...:D
és akkor se nőtte ki a csapatot...itt marad még sokáig....itt nyer majd bajnokságot és BL-t :D -
#1188 hát remélem ő nem ilyen lesz :D -
vili 27 #1187 büszke vagyok a fiukra :) -
#1186 csak Bale már rég kinőtte a csapatot, és nem hiszem, h sokat fogja húzni a száját egy nagyobb csapat, zsírosabb szerződése előtt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a Real leigazolja, akk első dolgom lesz 10 kiló tnt-vel beszaladni a Santiago Bernabeu-ba!!!!!!!! -
#1185 nem ez lenne az első eset, hogy hirtelen eszébe jut valakinek, hogy gyerek korában mindig is a Barcának/Realnak/Manchesternek/CSKA Moszkvának drukkolt -
#1184 grat a győzelemhez, ezzel szinte biztos a ti továbbjutásotok is!
ez nem feltétlen az, mert tavaly a Chelseanek szinte momentuma nem volt hazai pályán pl, ez fegyelem kérdése, a Tottenham 6 góljából 5 szinte ugyanolyan volt, napnál is világosabb, hogy Bale-t kell hatástalanítani. azért sajnálom, hogy nem láttam, összefoglaló alapján jó meccs volt -
#1183 bullshit :D -
#1182 és még úgy is áron alul lenne! durva! -
#1181 mert a tulajok zsidók és náluk a pénz a minden, úgy hogy tuti eladják :D -
#1180 mért ne kezdhetné??? nem kiscsapat, hanem mégsokra vihetik, így ilyen szempontból nem látok okot a távozására :D és a péz se kell.... -
#1179 majd a real megveszi 300 millióért :D -
#1178 grat a Spursnek!
megeszem a monitorom, ha Bale még jövő szeptemberben(vagy akár februárban???) itt kezdi a szezont.