SF4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonban most ez fogad:
Már letöröltem az Alcoholt, a DT-t, de ez a f**z védelem csak ezzel jön.
Az Alcohol 120% az egy fizetõs kereskedelmi termék. Mi jogon törölteti le velem egy alattomos "vírus-védelem"?
Mondjuk hiába szedtem le bármit is ezt írja ki. Ha a progit megvettem volna - bár most csak 2000FT -, és így nem tudom futtatni a játékot, egy szemét ruszki brigád miatt bukom a pénzt.
Nekem valami SF4Pro álló XP-m van? Valaki tud valamit mondani erre?
Ilyet találtam, igaz író is, de eléggé olcsó.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
mármint az SF 3.7 a Micro Machines V4-en...
ha már feltörték az SF 3.7-et akkor prince of persia 3-at is feltörhetnék már
vagy azon nem 3.7 van???
\\__/) (O.o) ( } { )
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Elõbb-utóbb ez is fel lesz törve mint minden más, legfeljebb ez is évekre rá <#pardon1>#pardon1>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
REMÉLEM
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az elsõ 2 áldozat:
Flatout 2 (SF4 Professional)
Hard Truck Apocalypse(SF4 Basic-feltörve)