SF4

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom registrybõl is kiszedted a bejegyzéseket.
Na sikerült végül települni az SF-nek.

Azonban most ez fogad:

Már letöröltem az Alcoholt, a DT-t, de ez a f**z védelem csak ezzel jön.
Az Alcohol 120% az egy fizetõs kereskedelmi termék. Mi jogon törölteti le velem egy alattomos "vírus-védelem"?
Mondjuk hiába szedtem le bármit is ezt írja ki. Ha a progit megvettem volna - bár most csak 2000FT -, és így nem tudom futtatni a játékot, egy szemét ruszki brigád miatt bukom a pénzt.
Azzal kezdtem. 😊))
Van a star-force oldalán egy SF drivert eltávolító eszköz. Azzal próbáld meg!
Ki akartam próbálni a Flatout 2 (*SFCLONEDVD* UNLEASHED) SF4Pro védelmét, (a SF4 Basic simánt ment) de nem tud feltelepülni - a progi szerint - a védelmi driver-e. Mindig kérdezi, hogy telepítse-e magát, majd ujraindulást kér.

Nekem valami SF4Pro álló XP-m van? Valaki tud valamit mondani erre?
ez még olcsóbb 😊

Olvasót nem látok, olyan nincs is? :S
link
Ilyet találtam, igaz író is, de eléggé olcsó.
buldozer99
Mennyibe kerül egy külsö dvd olvaso nem iro olvaso???????????????

Forca Barca

Nem éppen, ha jól megnézed akkor egy normál DVD író, és egy PATA - USB kábel átalakító van, ami 3-4k-ba kerül.
Mikiller
Mégha sikerül is jól kiírni, akkor is külsõ USB-s meghajtó kell ami nem nagyon jó<#szomoru1>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

http://www.metacafe.com/watch/176480/star_force_4_pro_own3d/
Egy sikeres full eredeti image-t csinálni nagyon nehéz. Szal ezt nem tudom hogy kel. A Daemon-Tools Pro tud olyan image-t készíteni ami teljesen megegyezi kaz eredetivel, azután azt kiírhatod Alcohollal egy megfelelõ mediakódú lemezre. Hogy melyik a jó azt nemtom, ez a téma most van kialakulóban a fórumokon.
sziasztok! nem vagyok benne teljesen a buliba. szóval a BlindWrite és az Alcohol tud 100% egy copy protectionnal másolni lemezeket kivéve a StarForce. Vagy pontosan mit tud az a két progi?

mucsácsó
ráadásul ez demo exe...szóval nagy "crack" megint...DEMO-n semmi védelem nem volt, én megnéztem....szóval ez megint csak egy álca "törés"....
mármint az SF 3.7 a Micro Machines V4-en...
a POP 3.6. de már sok 3.6-os gameket is feltörtek. nem a verziószám számit.

mucsácsó
😄
hát de ez már StarForce 4...
mostantól ez lesz a fõ SF topikunk 😄
Duddits
Kár hogy van már StarForce topik... Az más kérdés, hogy még a 3.3 van odaírva, de a modik basznak átírni...

Fel lehet tenni az új DT 4.03-at Vista alá, csak manuálisan kell tlepíteni hozzá a drivert. Ennyi. De asszem a 3.33-as DT is elég az SF4 kijátszásához. 😊
Rage47
sztem az van. remélem dolgoznak rajta😊
hi

ha már feltörték az SF 3.7-et akkor prince of persia 3-at is feltörhetnék már
vagy azon nem 3.7 van???

\\__/) (O.o) ( } { )

gameplusz
TAGES nagy rakásszar, ha azt használják, megérdemlik.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Muki100
Buknak az imperialisták.
Elõbb-utóbb ez is fel lesz törve mint minden más, legfeljebb ez is évekre rá <#pardon1>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Bár asszem õk a régebbi SF-okat használják <#fejvakaras>

A Playlogic is, Age of Pirates stb... 😞

gamerboy91
A CDV már TAGES-t használ....

NEOreg3
meg a Codemasters, bár az nemnagyon csinál számomra jó játékot😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Csuhai G
Már csak a CDV SF-ezik nem?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

reménytelen
De van Vistára külön Daemon Tools, nem?
Evogordon
Ez sztem hülyeség mert mikor nekem volt wista fent akkor a daemont se hagyta feltenni.

reménytelen
A Flatout 2 topicban azt írják, hogy Windows Vista beta 2 alatt a Daemon tools 4.03 simán ki tudja játszani a SF4 professionalt.
Sland
Sztem nem lesz evvel sok gond... RELOADED csapat meg fogja szerintem oldani.
REMÉLEM

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nohát.Íme megjelent az új orosz csoda😞
Az elsõ 2 áldozat:
Flatout 2 (SF4 Professional)
Hard Truck Apocalypse(SF4 Basic-feltörve)
← ElőzőOldal 2 / 2