Hamburger SV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
msn en majd elmondom !!!!
REAL MADRID
demivel ázáz enyém ezért Fyrex vagyis two (2)
REAL MADRID

REAL MADRID
REAL MADRID
rohadtul nem ismersz ugyhogy ne ítélj meg a 12 éves fejeddel mert semmi közöd hozzám és igenis tudom h milyen vagy ehhez nem kell nagy ész észrevenni
FH-n nem voltam kb fél éve mert sajnos tul népszerû oldal és sok a hozzád hasonló gyökér 80as inteligenciahányadossal rendelkezõ jóllakottovodás
lezártam.
Avanti Crociati!
mindenki tudja hogy mennyire okos vagy elég csak a konami soccer topikot olvasgatni
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
ja itt a kép a csapatról
láttam FH-n is h kiosztod az embereket de inkább nem szóltam mert akkor én leszek a hülye.de ezt a foci flém topikban kéne megtárgyalni
Taranov: nem ismerjük egymást de tudnod kell hogy ok nélkül nem kötök bele senkibe, ez már régi történet balukával nem térnék ki rá, de nem véletlenül utálják többen ennyire.
hunbasser grat a a bannerhez de szerintem semmi baj nem volt a méretével, bár a tied sokkal jobban néz ki, grat még1x:)
Avanti Crociati!
adhatsz hozzá képeket is,ha gondolod
ReaL MaDRid x siempre
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
jók leszünk jövõre nyugi
HSV.de a hivatalos oldal ha vki nem tudná
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
egyébként igy furcsa a logód a hamburg címer mellé is kéne a gyönyörû nicked
Avanti Crociati!
mér lennék Palermos
nagyon jól igazol a Hamburg, Van Buytenért nagyon kár bár ugy érzem Kompanyval még többet nyertek mint anno vele
jövõre ott kell lenni az elejében, egy ezüstérem szép lenne nagyon, hát még az arany :)
Avanti Crociati!
ezt pont báttyó mondja aki Interes,Reálos,Arzenálos,és Francia válogatott
de legyen szó a HSV-rõl mostmár
bár h a témához hozzászóljak,kevés csapat van a német bajnokságban akik számomra szimpatikusak,de a hamburg közéjük tartozik
ReaL MaDRid x siempre
nem tom Arsenal topikban sincs 1 éves reg házigazda
itt meg nincs 500 hsz
de mind1 akkor csak jó lett volna banner meg tabella,eredmény