Hamburger SV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
HTX!
Ausztriában van az edzõtábor

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

jbal
jbal
az igaz h villában is jól érzi magát:(

Fyrex
ez felületes felfogás a dologban...

Avanti Crociati!

jbal
miért?sztem ez neki nagyon jó lenne BL indulás és sztem a kedzdõben lenne

Fyrex
nem fog szvsz

Avanti Crociati!

jbal
jó lenne ha ideigazolna:)

GTheo
A Hamburger SV gárdája szeretné az új idényre csapatában tudni Milan Barost. A cseh válogatott támadó két esztendeje még az EB gólkirálya volt, a VB-n sérülése miatt azonban csak az olaszok elleni vesztes mérkõzésen jutott szerephez.

"Valóban felvették velünk a kapcsolatot a németek" - nyilatkozza Doug Ellis, az Aston Villa elnöke a klub hivatalos weblapján. "Milannak még két éve van hátra a szerzõdésébõl, a menedzsere szerint nem szeretne távozni tõlünk."
Baros az elmúlt idényben a birminghami gárda legeredményesebb támadója volt, tizenkét góljával, a bordó-kékek egy esztendõvel ezelõtt 6,5 millió fontot fizettek ki érte.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fyrex
az aztán így a nyári szünetben rendkívül fontos :)

az utolsó meccset kell sztem csak mindig majd feltüntetni és a tabellán is csak az elsõ 3 + a hamburg ha nincs ott

SZVSZ az bõven elég, ha majd elindul a szezon és esetleg szükség lesz házigizdára akkor ugyis változtatunk

addig ez tökéletesen SZERINTEM

Avanti Crociati!

jbal
jó ez a banner:D

látom te szeressed brekkencset :P

REAL MADRID

EmIn3m02
attyauristen
ez viszi a pálmát pedig iylen szempontbol eddig a bébakirály volt a vezetõ a konami szarker topikkal :D

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

hunbasser
gecc,így mennyit kell már lapozni :O
még alá jön egy tabella,meg a 2005-2006-os bajnokságban játszott meccseinek végeredménye :)

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
zsír:) Így igazságos:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
nah és így mindenki remekmûve bent van :P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

odabasz :D

REAL MADRID

Fyrex
zsír lett :DDD

Avanti Crociati!

gabber_saviola
ok :P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

mindet!

:SADA

REAL MADRID

gabber_saviola
nah melyik bannert tegyem be? -.-

Fyrex
nah 87 az alapítás

nem tévedtem :)

kételkedtem h fejbõl ennyit eltalálok :D

Avanti Crociati!

Fyrex
nah akkor amit a csapatról tudni érdemes nagyvonalakban (ha esetleg rosszul tom/irom javítsatok ki):

Teljes neve: Hamburger Sport Verein
Hivatalos szín: kék-fehér-fekete
Alapítás éve: ööö 85-90 között ha jóltudom majd utánanézek :)
Stadion: AOL-Arena (kb 55 ezer férõhely)
Sikerek: 6 szoros bajnok (azthiszem az egyet elvettek tõlük, tehát eredetileg 7x lehetett volna), 2x Liga-kupa, BEK-gyõztes, KEK gyõztes
Hivatalos oldal: www.hsv.de

Avanti Crociati!

Fyrex
úgy õszintén annyit énis tudtam hogy a hajózáshoz/tengerészethez van köze de megmondom õszintén nemtudtam h miért van az ott :)) szóval nagy hülyeséget csak nem mondtál...v akkor énis rosszul hallottam

mejik kedvenc csapatát mutassa be? :P sztem az arsenálról a chelsearõl a barcáról a reálról meg mittoménmirõl többet tud :)

Avanti Crociati!

gabber_saviola
az az "izé" szerintem egy hajózási tábla , mert asszem északi kikötõváros..de lehet hogy most nagy hülyeséget mondtam :)

gabber_saviola
nem értetted a kérdésem, megismétlem :P
légyszives mutasd be a kedvenc csapatod, mert érdekelne a történelme

EmIn3m02
jovan jébébi

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Címerben egy izé van <#idiota><#vigyor3>

<#wilting>

REAL MADRID

Fyrex
tipikus divatguszti szöveg

nah mind1 nem flémelünk

de azért illene többet tudni a csapatról hamár topikot nyitsz neki

Avanti Crociati!

jbal
õ hát itt a Museum egy kis német tudás nem árt
kedvenc játékosom:mindenki de ha választani kéne akkor Rafael van der Vaart
Stadion:AOL Arena #90
Címerben egy izé van

jbal
király

mékell neked mindig odarakni a névjegyed :DDSAAAAASDDDDDDDSsssssssssssssss

REAL MADRID

R10
hát én behugyoznék ha ilyet tudnék :DDDD

!!!Hajrá Brazília!!!

gabber_saviola
nem lett vmi jó mert efemezek és meccset is nézek közben

ON:

jébalukám, mesélsz a kedvenc csapatodról?
-kedvenc játékos
-nagyobb sikerek
-mi van a címerben
-stadion
ilyeneked kéne

köfi

R10
istenem de tökéletes <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

gabber_saviola

jbal
most már arról lesz.aki nem arról beszél azt seggberúgom:D

Ez most a Hamburger SV Banner Értékelõ topik :)

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Akkor Ok.

McFrost
Monotonra Fájrekszre és gaberre szavazok
csapatról lesz valaha szó?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jbal
persze tudom

Attól még más bannerját is értékelhetjük... Nem azt mondom hogy Gabber Bannerja nem lesz jó, de más munkáját is meg kell becsülni.

jbal
Gabber csinál!!!

R10
tesóm is fájrekszére szavaz :DDDD
szal 8:8 :DDDD

!!!Hajrá Brazília!!!

fsgh
na a moderátor szobába kérték Monoton bannerját közben 8-ig tart a szavazás-.-

FYREX7-8MONOTON

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
7-8 fájrekszem, de nemsokára elkezdem -.-

EmIn3m02
6-8 fájrekszpapo^<#bohoc>^

Fyrex
5-8

bár ha gabber csinál bannert egyértelmuen azt kell berakni

Avanti Crociati!