429
-
#68 Ez very gúúúd!!! -
#67 2. of korsz :P
nah jó igy nemlenne értelme sajátra, ugyhogy akkor monoton -
#66 szavazzatok melyik legyen
1.HunBasser
2.Fyrex
3.Monoton
4.France men -
#65 -
Monoton #63 -
#62 hmmm...nem rossz! -
#61 -
#60 Qrva szép ez amostani banner... -
Monoton #59 akkor énis :P -
#58 mingyárt csinálok egyet én is -
#57 bannernek
-
#56 -
#55 nem vagyok olyan ember hogy báttyó vagy bárki más véleménye alapján ítéljek és rohadt könnyü ujjal mutogatni másra
rohadtul nem ismersz ugyhogy ne ítélj meg a 12 éves fejeddel mert semmi közöd hozzám és igenis tudom h milyen vagy ehhez nem kell nagy ész észrevenni
FH-n nem voltam kb fél éve mert sajnos tul népszerű oldal és sok a hozzád hasonló gyökér 80as inteligenciahányadossal rendelkező jóllakottovodás
lezártam. -
#54 ne tereld már rám a szót könyörgöm
mindenki tudja hogy mennyire okos vagy elég csak a konami soccer topikot olvasgatni -
#53 köszi szép lett a banner.még olyat is akartam h bele a csapatképet de nem tudtam elhelyezni.rengeteg logót kaptam már most kösz jó ez:)
ja itt a kép a csapatról -
#52 jó veled még egy vitám se volt.de te az alapján ítélsz meg embereket h mit mond báttyó,kveki...stb.
láttam FH-n is h kiosztod az embereket de inkább nem szóltam mert akkor én leszek a hülye.de ezt a foci flém topikban kéne megtárgyalni -
#51 te csak gondolkodj el miket beszélsz
Taranov: nem ismerjük egymást de tudnod kell hogy ok nélkül nem kötök bele senkibe, ez már régi történet balukával nem térnék ki rá, de nem véletlenül utálják többen ennyire.
hunbasser grat a a bannerhez de szerintem semmi baj nem volt a méretével, bár a tied sokkal jobban néz ki, grat még1x:) -
#50 vagy összedobok neked holnap egy logót,ha lesz időm.
adhatsz hozzá képeket is,ha gondolod -
#49 h ne legyen akkora bazinagy a banner,a kettőképet összefésültem
-
#48 na megcsináltam a logót
Taranov:igazad van.de hát mit lehet ellenük tenni? -
#47 Eléggé kiábrándító, hogy minden ifjú Puskás Öcsi meg Maradona azonnal rátámadt a topiknyitóra, ez a ti stílusotok. Nem flamelek, megyek el, egyébként sok szerencsét a Hamburgnak, de azért a Bayernnél ne legyetek jobbak :) -
#46 -
-
#44 a logot a műhelybe kértem de már nem szivatom őket ezzel:D
jók leszünk jövőre nyugi
HSV.de a hivatalos oldal ha vki nem tudná -
#43 jaja jövőre Én is sokat várok a Hamburgtól, amúgy olcsóért van a lájonba HSV mez -
#42 nem kell jönni itt vagyunk :)
egyébként igy furcsa a logód a hamburg címer mellé is kéne a gyönyörű nicked -
#41 na jó ebből elég.lehet h vicces de mindjárt jön báttyó meg Fyrex h á még Palermo is hát.
mér lennék Palermos -
#40 nah hogy ne csak off legyen és kapjam a büntike Gábor papámpól :ADSDADs
nagyon jól igazol a Hamburg, Van Buytenért nagyon kár bár ugy érzem Kompanyval még többet nyertek mint anno vele
jövőre ott kell lenni az elejében, egy ezüstérem szép lenne nagyon, hát még az arany :) -
#39 csoki Fájreksz -
#38 Palermos is :) -
#37 bizony, eltaláltad
és ha lennél olyan kedves, neked Fyrex -
#36 na látom benn a banner
fájreksz kérdezett valaki? -
#35 és 80as IQ min.
meg azse ártana ha betöltené a 10. életévet -
#34 real, barca, chelsea -
#33 jóvan hagyjuk már ezt a divatdrukkeres témát
a Hamburgról legyen szó -
faláb #32 báttyó nem is Interes... -
#31 nem váltogatom.a Lyonnak csak tetszik a játéka
ezt pont báttyó mondja aki Interes,Reálos,Arzenálos,és Francia válogatott
de legyen szó a HSV-ről mostmár -
#30 pff...cask így váltogatod a kedvenc csapataidat?egy hónapja még mondtad h a lyon is a kedvenced,mostmeg már nem.
bár h a témához hozzászóljak,kevés csapat van a német bajnokságban akik számomra szimpatikusak,de a hamburg közéjük tartozik -
#29 lyon nem.
nem tom Arsenal topikban sincs 1 éves reg házigazda
itt meg nincs 500 hsz
de mind1 akkor csak jó lett volna banner meg tabella,eredmény -
faláb #28 kösz