Stallone-Oscar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja vki, hol lehet megszerezni DVD-én szinkronosan?

Iszonyat nagy ez a film!

mcwolf
Ja azt nem mondtam,hogy a Stallone-s verzió kellene!

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

mcwolf
Hali!
Ha valaki még betéved ide,engem érdekelne ez a film DVD-n.Ha valakinek megvan :[email protected] címre jelezze pls<#vigyor2><#vigyor2>.
Köszi

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

CeeZee
Pásztá filúccsi!😄 Óriási film!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Punker
amúgy hatalmas film az biztos 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DC-n csak pár embernek van meg a funeses oscar szinkronosan. Esetleg valamelyik magyar torrentoldalon nem tudná valaki megosztani? Oldalneveket direkt nem írok.
Saddalim
lol mi meg színdarabot csináltunk a szesztilalomról 😛

I.C.ram
Funés-nek szerintem a 20. század egyik leghumorsabb figuráját köszönhetjük 😊
Hmuda
Aham. A történet egy kicsit más (Oszkár többször tûnik fel és Funes nem gengszeter, hanem valamilyen más pénzes góré).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shiwo
amúgy a filmet én is nagyon bírom 😊

1ik szerepjátékban szesz-tilalom idei maffiózókat jáccunk és a karaktereinknek is Finuccsi-öltönye van 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
annak mi a címe ? szintén Oscar ? 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bigapó
már bocs, de nézz rá bármelyik másik "humoristára". hol látsz Te olyat, hogy Õk nem viccelõdnek, poénkodnak állandóan? ez az életük, az ilyen gegekbõl, fellépésekbõl és egyébb történetekbõl merítik a késõbbi mûsorok, filmek alapjait. Ez persze nem kicsinyíti az öreg Louis hírnevét, sõt ellenkezõleg, éppen azt bizonyítja mekkora szinészóriás is volt valójában. ezt csak érdekességként írtam be. én is csak valami emlékmûsorban hallottam ezt.

egyébként az Oscar is nagyon jó film, szerintem jól játszik benne Stallone - csak hogy mondjak valami on-topicot is😊)

The Matrix has you...

Hat 20 ev folyamatos kolas utante is az lennel.

Amugy a fim az tenyleg korrekt volt ami meg Stallonetol bejott nekem az a Bergyilkosok ahol Banderassal jatsszott.

artschi
isten film <#worship>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Christiansen
Finuccsi!

KIFELÉ!

gnar killer
videon van meg (huhh) és legalább 10-szer láttam, klasszikus darab.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

bertino
és megvan nekem az egész DVDn 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bigapó
azt is hallottad, hogy a kamerák mögött viszont egy eléggé "fanyar", mondhatni humortalan ember volt?

The Matrix has you...

jó film <#eljen>
de nem veri az Állj, vagy lõ a Mamám!-at <#crazya>

Lacee
egy másik Stallone azon filmjeiból, ami nem bûnrossz.
nagyon jó kis film, a klasszikus kabaréket idézi.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hmuda
Az amelyikben gengszert játszik? Klasszikus.

Az eredeti francia változat is egész, bár fõleg Louis de Funès miatt (az a fazon akármiben játszott, fenomenálisan alakított).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Frank99
Hali!
Nemrég láttam a Filmmúzeumban Stallone filmjét,jó vicces volt,
nekem nagyon tetszett, látom a fórumban keletje van a régi filmeknek!

Érdekelne, kinek tetszett még?

Várom a véleményeket!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak