23
Stallone-Oscar
-
neilszab #23 Nem tudja vki, hol lehet megszerezni DVD-én szinkronosan?
Iszonyat nagy ez a film! -
#22 Ja azt nem mondtam,hogy a Stallone-s verzió kellene! -
#21 Hali!
Ha valaki még betéved ide,engem érdekelne ez a film DVD-n.Ha valakinek megvan :[email protected] címre jelezze pls.
Köszi -
#20 Pásztá filúccsi!:D Óriási film! -
#19 amúgy hatalmas film az biztos :) -
#18 -
Quantumleap #17 DC-n csak pár embernek van meg a funeses oscar szinkronosan. Esetleg valamelyik magyar torrentoldalon nem tudná valaki megosztani? Oldalneveket direkt nem írok. -
#16 lol mi meg színdarabot csináltunk a szesztilalomról :P -
#15 Funés-nek szerintem a 20. század egyik leghumorsabb figuráját köszönhetjük :) -
#14 Aham. A történet egy kicsit más (Oszkár többször tűnik fel és Funes nem gengszeter, hanem valamilyen más pénzes góré). -
#13 amúgy a filmet én is nagyon bírom :)
1ik szerepjátékban szesz-tilalom idei maffiózókat jáccunk és a karaktereinknek is Finuccsi-öltönye van :D -
#12 annak mi a címe ? szintén Oscar ? :) -
#11 már bocs, de nézz rá bármelyik másik "humoristára". hol látsz Te olyat, hogy Ők nem viccelődnek, poénkodnak állandóan? ez az életük, az ilyen gegekből, fellépésekből és egyébb történetekből merítik a későbbi műsorok, filmek alapjait. Ez persze nem kicsinyíti az öreg Louis hírnevét, sőt ellenkezőleg, éppen azt bizonyítja mekkora szinészóriás is volt valójában. ezt csak érdekességként írtam be. én is csak valami emlékműsorban hallottam ezt.
egyébként az Oscar is nagyon jó film, szerintem jól játszik benne Stallone - csak hogy mondjak valami on-topicot is:)) -
Number One #10 Hat 20 ev folyamatos kolas utante is az lennel.
Amugy a fim az tenyleg korrekt volt ami meg Stallonetol bejott nekem az a Bergyilkosok ahol Banderassal jatsszott. -
#9 isten film -
#8 Finuccsi!
KIFELÉ! -
#7 videon van meg (huhh) és legalább 10-szer láttam, klasszikus darab. -
#6 és megvan nekem az egész DVDn ;) -
#5 azt is hallottad, hogy a kamerák mögött viszont egy eléggé "fanyar", mondhatni humortalan ember volt? -
blackgamer #4 jó film
de nem veri az Állj, vagy lő a Mamám!-at -
#3 egy másik Stallone azon filmjeiból, ami nem bűnrossz.
nagyon jó kis film, a klasszikus kabaréket idézi. -
#2 Az amelyikben gengszert játszik? Klasszikus.
Az eredeti francia változat is egész, bár főleg Louis de Funès miatt (az a fazon akármiben játszott, fenomenálisan alakított). -
#1 Hali!
Nemrég láttam a Filmmúzeumban Stallone filmjét,jó vicces volt,
nekem nagyon tetszett, látom a fórumban keletje van a régi filmeknek!
Érdekelne, kinek tetszett még?
Várom a véleményeket!