Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

ToCsEk

este meg

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Mor3llo
true story bro

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Narxis
looool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL

😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

dave9004
õk nem titkos esélyesek, hanem nyiltan esélyesek.
Krisztiam
lehet az oroszok a titkos esélyesek?
mint 2004-ben a görögök?? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

dave9004
a görögök meg az oroszok zsinórban 3. EB-n vannak egy csoportban.
Amikor a görögök nyertek 04-ben akkor is csak az oroszoktól kaptak ki.
4 éve is sima volt. Nem úgy festett az orosz csapat mint aki le fog állni a döntõig 😊
Narxis
Röhögnék ha így lenne. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DasIsFuck
Ha minden jól megy akkor holland,német gála várható...de azért a Dánoknak szorítok...nekem amióta zsinórba verik a portugésékat a selejtezõbe azóta szimpik😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
még a tegnaphoz:
majd meglássuk a görög phalanx ellen hogy fognak muszikálni...durva de a görögöknek így azért elég sok esélyük van mert ha az oroszok leparádézzák a kengyeleket is akkor a görögök 3 döntetlnnel szépen átcsoroghatnak😄

azért ez durva lenne😄

Punker
a holland az ok, de mennyivel? :9

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Krisztiam
szerintem holland meg német gyõzelem lesz..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Punker
a ruszkik hoztak egy kis pénzt (a lengyelek vittek), a mai meccsekre tippek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Krisztiam
hát ez komoly 4-1 lett az orosz cseh..
így elég nehéz dolguk lesz a görögöknek meg a lengyeleknek az oroszokkal..

<#hehe> <#nyes> <#eljen>

[HUN]FaTaL
<#eljen> 😄

desigo
Anett blogjáról:

Õszinte nyitómeccs
2012-06-08 23:26:00 - kovaryanett

Végre kezdünk! Stúdióvendégek, szenvednek. Unalmas. Kik ezek? EB-sek?! Nem értem. Nagyokat pislogok. Fél négy óta ébren vagyok. Várom a helyszínt. Nem kapcsolják.

Pluszt akarok, Nem a sablont. Az elõkészületekrõl. A stadionokról. A városokról. Nincs helyszín. Van virtuális stúdió. Száraz vendégek. Szegények. Pörgést szeretnék. Szurkolást. Vuvuzelát. Nem, azt inkább nem. Valamit, ami nem ez. Még mindig beszélnek. Egyhangú. Monoton. Feladom. Elalszom. Nem aludhatok, blogot kell írnom. De álmos vagyok. Apa, kérek fröccsöt. Roséból, igen. Na végre, Varsó a tévében, Knézy Varsóban. Szép a grafika. Igazi játékosok a pályarajzon. Beállnak pózba. Karba tett kézzel. Csinosak. Jó lesz ez. Finom a fröccs. Még álmosabb lettem. Kezdjük már. Knézy mondja: elhallgat. És tényleg. Nem beszél. A szervezõ zenél. Jönnek a táncosok. Rázzák a szoknyát. Ott van György Ádám. Siet a zongorához. Jól zongorázik. Ott van Karmatronic! Jól Karmatronicol. Hm. Ez nem is rossz. Erre már felkelek. Ez jó zene. Közönség élõkép. Élõszép. Stadion befedve. Így vigyáznak a gyepre. Sok párás lehelet. Vége lett. Nem volt túl harsány. Nem volt túl izgalmas. Volt viszont túl semmilyen. Itt a két csapat! Lengyel-görög. Azt mondják, uncsi lesz. Elalszom. Ez már igazi küzdelem. Kibírom. Harcos vagyok. Kezdjenek! Kezdenek. Lengyelek. Nyerhetnek? Kellene. Eleje, eleje. Ez nem lehet eszperente. Kellemes meccs. Lengyelek vezetnek. Pörög a gömb. Nem is rossz. Egy korty fröccs. Lewandowski nem lengyel?! De. Nem alszom. Görög könyök pöcköl. Nem elõször. Spori kar sárgával lendül, nem elõször. Mínusz egy görög. Itt a vége. Elsõ fele. Pici rosé még mehet bele. Unalmas szakértõ visszatér. Miért nem szurkolókkal teli tér?! Miért nem közönség, hogy lesz így közösség? Miért a múlt évszázadból? Jön a második fele. Pörgõ görög góllal köszönt. Jó kis játék. Szöglet ez, nem bünti. Knézy, Knézy, de nem látja. Piros lap. Lengyelnek. Még így is nyerhetnek. Cserekapus be. Tizenegyesre. Kivédte. Többé több már nem ment be. Egy-egy lett. Egy jó nyitómeccs.

Oooo... yeeee... endless summer...
[HUN]FaTaL
Ebbõl az is következik, hogy az, hogy átjáróház volt a csehek védelme nem jelenti azt, hogy át fog rajta járni egy görög csapat. Bármi lehet még ebben a csoportban. 😊

Holnap holland és német gyõzelmet várok.

desigo
Bár nem fogadok sose de a meccsek alatt végig késztetést éreztem,hogy reggel menjek tippmixelni
furcsa...
Holland gyõzelem elsõ körben, a Német - Portugál az meg passz, nem merek írni semmit.

desigo
Nah akkor tipp a holnapi napra is
DasIsFuck
az hogy a csehekenk átjáróház volt a védelmük még nem jelenti h ugyan ezt megtudják csinálni egy olyan görög csapat ellen is akik 11 emberrel védekezni fognak.

Például a csehek mai játéka az ellenünk vívott barátságostól nem nagyon különbözik attól függetlenül, hogy a mai egy rangosabb meccs volt. Szerinted pár nap alatt mennyit fog változni a játékuk ? A görögöket meg spontán ebbõl következtettem le, de az õ játékuk se valami fényes az utóbbi idõben. De nem gyõzöm hangsúlyozni hogy lehetnek meglepetések. 😊

Steve Downie
Jó a buli

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Hát a mai játékuk egyenlõ a nullával a csehekével együtt, ott alapvetõ problémák vannak ahol csak akkor kezdenek (nem játszani) erõlködni az emberek, amikor már bekapták az elsõ cumit. A ruszkik ma megmutatták hogy mi a csapatszellem, gyõzni akartak, gyõztek is, egy EB -n nem lehet már balkáni szintû focit játszani. Persze mint írtam, lehetnek meglepetések.

desigo
ez meg milyen tipp lol
ez csak a mai meccsek után egy aktuális erõsorrend
sok ész nem kellett kiagyalni...
Én is erre a sorrendre tippelnék de ettõl függetlenül Görögöket szeretném második helyre😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

DasIsFuck
azért a görögöket ne írd le ennyire...
oroszok ellen is simán döntetlenezhetnek.

Görög ? <#hehe>

Mivel a játékuk egy szinten van a csehekével így egy erõs döntetlenre számítok majd, a ruszkik ellen meg tuti hogy ki fognak kapni. A lengyelek játéka ha a végére ellaposodik megint akkor a ruszkik ellen szintén ki fognak kapni, viszont a cseheket akár meg is verhetik mert nem játszanak rosszul. Persze a foci mindig tartogat meglepetéseket.

Az én tippem:

1. Russia
2. Poland
3. Greece
4. Czech Republic

Vacek miért nincs a Cseheknél? A selejtezõkön végig ott volt 😞 Nem csoda, hogy ennyit kaptak.
Orosz-görög továbbjutás...
Effe88
dehogy lebõgés
szerintem egyel talán összetehetik a kezüket hogy kijutottak
gyenge egy csapat ez
nincs egy jó csatárjuk pl.

DasIsFuck
de a csehek igen...
a cseheknek az lebõgés ha utolsó helyen fognak majd kiesni a csoportkör után.
talán akkor nem lenne így ha mondjuk a b csoportba kerülnek a dánok helyére.

desigo
Nem bõg itt le senki
ha már csak 4 csapat lesz senki se fog emlékezni az elsõ körben kiesõkre...
Ha a Kerzhakov nem hagyott volna ki annyi helyzetet lett volna itt 5-1 vagy 6-1 is.

DasIsFuck
Én csak a Németeknek.

Effe88
hát lehet jobb is😄😄
ezektõl az oroszoktól mi is kaptunk volna egy hármast
fix

Effe88
én ruszkiknak meg németeknek😊

DasIsFuck
és ez hogy jön ide?😄
egy cseh csaaptnak az lebõgõs, nekünk nem lenne az mert mi azért nem jutunk ki minden világversenyre a csehek meg kijutnak.

Miért ezt a csajt meg az öreg embert teszik stúdióba?Idegesít..

LasDen
pavlyuchenko A király....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez így volt jó, a ruszkiknak meg a lengyeleknek szurkolok az EB további részén. <#eljen>

desigo
Lebõgni?
mi ki se jutottunk..
Effe88
eddig jó az eb-.-D:😄😄
2bõl-2 jó meccs volt😊

DasIsFuck
Ez a cseh csapat szerintem úgy fog lebõgni mint az elõzõ eb-n...
nagyon vérszegény a támadójátékuk..mi lesz itt a görögök ellen...

az oroszok meg ezzel szinte biztos, hogy továbbjutnak.

Legalább kiderült melyik csapat kiemelkedõen jobb A csoportból

desigo
oroszok formában vannak...
Effe88
???😄😄
nem az egy kapus dolga, hogy jól védjen meg bravúrozzon???
le van lassulva a tanksapkás maki😊

Na majd holnap Hollandia meg Portugália<#worship>