5187
Foci EB 2012
  • Interstate 95
    http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/schengenen_tul_ilyen_a_futball-eb/

Hiába vannak szép stadionok Ukrajnában, ha oda csak a szántón keresztül vezet az út, a szegénységről ne is beszéljünk.
  • HappyHunter
    Na erre kíváncsi leszek..
  • Fenrir

• bakkerman
    a Yarmolenko gyerek játéka nekem nagyon tetszett,kiváncsi vagyok hova igazol a nyáron,bár neki volt már olyan kijelentése nemrég,hogy nem érdekli nyugati csapatok érdeklődése,ő csak a Kijev legendája akar lenni...na majd kiderül,szimpatikus srác amúgy,vagány,jól tolja!
  • jbarnus
    Valaki meg tudná mondani, hogy amikor jönnek ki a játékosok az öltözőből a meccs kezdetén, akkor mi a szám címe ami szól a stadionban ?
  • IXEMGabeo
    Ukránokban volt szív tegnap, látszott miután megnyerték a meccset, hogy kb. mintha az egész tornát nyerték volna meg. Már ezért megérte nekik megrendezni
  • bakkerman
    mindkét csapat úgy volt vele,hogy a másik ellen jó az 1 pont a nyitányon. ezeket az angolokat az ukránok elkapják,a svédek felszívják magukat,és ők is jók lehetnek ellenük. a franciák nekem kakukktojás,őket csak tegnap láttam,nem tudok 1 meccs alapján véleményt alkotni,angolokat láttam most tavasszal többször is,bennük ennyi van,amennyit tegnap mutattak. Nálam francia-ukrán továbbjutás lehet,angoloknak még megelőlegezek egy döntetlent svédek ellen,de annyi.
  • Grenzjager
  • precision
    Szó szerint bealudtam az angol-francia meccsen... gyalázat amit műveltek. Ha én írnám a szabályzatot akkor a szándékos semmittevésért és az undorító mentalitásért is járna a piroslap :D
    De most komolyan... ennyire szív nélkül focizni. És kb. az összes válogatottra igaz ez (tisztelet a kivételnek), hogy nem a fociért fociznak a játékosok benne, hanem a pénzért. Nincs élet, nincs szív és lélek a focijukban. Mondom, tisztelet a kivételnek. De egyébként kezd egyre szánalmasabb lenni a foci, legalább is nemzetközi/válogatott szinten.
  • Narxis
    Korrekt elemzés.
  • bakkerman
    Shevchenkonak ha eddig nincsen szobra Kijevben,akkor mostmár biztos kap egyet,én meccs elején amikor a kommentátor mondta,hogy alig volt kezdő mostanában a válogatottban,meg a bajnokságban is csak 6 gólig jutott,én éreztem hogy ma ránkcáfol az öreg! A svédek pedig továbbra se tudnak nagy tornán kiélezett meccset nyerni.
  • Mor3llo
    Ha egy német, holland, portugál, dán nem vészes, akkor mi számít annak?
  • noname23
    Hay

Q?: itt most mindenki játszik mindenkivel 1 meccset vagy lesz visszavágó is a felek között csoportokon belül természetesen (A B C D)

Még csak most kezdődött ahogy elnézem a legszerencsésebb csoporttag Lengyelország alig kapott nehéz feladatot nem úgy mint az ukránok na azok felköthetik a gatyót xD
    Németeknek se annyira vészes a B csoportban szerintem Német Portugál megy majd tovább.
  • [HUN]FaTaL
    Nem láttam ma a meccseket, de látom kiszoptak a svédek. Nagyon helyes :D
  • arsnl
    tudom és igazad van. én csak azt mondtam, h számított h pont azon az oldalon játszó játékos "sérült" le.
  • IXEMGabeo
    röhögnék egy Ukrán-Orosz döntőnél. Pláne, hogy Blohin akkor lett Eb ezüstérmes amikor még a Szovjetunio része volt Ukrajna:D kicsit lenne csak komikus
  • DasIsFuck
    futball velejárója akkor máskor is nem lenne szabad addig elinditani a játékot amíg pl ápolnak vkit...akkor is emberhátrányba kerül az adott csapat és simán kaphat emiatt gólt....
  • MatchDiabolo
    Tényekből meg alapból csak emberhátrányból tudtak csak gólt szerezni ennyi

Ráadás nem volt szimpi amit leműveltek a sok kemény belépő.
    Pedig nem akartam egyiknek se drukkolni de ez így amit láttam tőlük épp elég volt hogy megutáljam és ellenük drukkoljak szerencsére be is jött van igazság.
  • arsnl
    hát jah csakhogy pont azon a szélen vezették támadást a svédek. persze teljesen szabályos volt meg minden.
  • Prince23
    Na így kell focizni, mint az ukránok :)

Eddig szinvonalban az olasz-spanyol volt a legjobb, de most itt a legjobb. A svédeket egyszerűen lesöpörték a pályáról, hiába 2-1.. Tudásban mérföldekkel le volt maradva Ibra csapat (pfej). Azt a gólt is emberfölényben lőtték.
    remélem továbbjutnak az ukránok, az angolok is szégyelhetik magukat, amit mutattak a pályán!!!!
  • HappyHunter
    +1
  • IXEMGabeo
    +1

Angolok és a Franciák inkább csináljanak megint egy 100 éves háborút az izgibb lenne
  • DasIsFuck
    lol az első gólnál a pálya szélén volt a játékos senkit nem zavart..egy támadást azért én se baxnék el emiatt..ilyen helyzetekre van a bíró..neki kell megálítani a meccset ha úgy itéli meg.
    Máskor is láttunk már olyat, hogy egy embert ápoltak és közbe meg simán ment a játék...akkor azokat is elő kellene venni..vagy akkor mivel másabb a helyzet?
    semmivel...ha a 16-oson belül pusztul meg a játékos nyilván megálíttja a bíró így azért nem álította meg, mert nem zavarta a játékot..
  • Nik0Bellic
    Vagy mint lassie a VB szereplésénél
  • DasIsFuck
    kitették, de csak azért nyertek mert a svédek hülyék a taktikához.
    ..de hát manapság az "antifocit" szeretik a csapatok játszani...
  • dienesoft
    Jó meccs volt. Ukrajna simán megérdemelte, Sevchenko óriásit focizott és még mindig megmutatta, hogy klasszisról beszélünk. Nem mondom, hogy az ukránok innen továbbjutnak, de amit ma a franciák és az angolok műveltek. Hát...akkor inkább az ukránok, de komolyan. Tudom-tudom, biztonsági focit játszottak a franciák és az angolok...de ez engem egy EB-n cseppet sem érdekel. EB-n futballt akarok látni, nem antifutballt. :)
  • MatchDiabolo
    Egy góljuk volt az is csak ember hátrányból ezek a szumóra építettek egész végig olyan szépen földre küldték az ukránokat ha ezt kellett volna pontozni akkor nyernek igen.

• HappyHunter
    Jó meccs volt, az ukránok tényleg megérdemelték, de szerintem a svédek hozhatták volna a meccset ha kicsit támadóbban játszanak.
  • IXEMGabeo
    Nem volt 0-0-as meccs az 1. fordulóban!

Ez is jelzi, hogy sok gólos EB-nk van
  • IXEMGabeo
    mindig alibi focit játszanak. Ezúttal ez nem jött be...

Ukránok még szép h kiteszik szívüket, lelküket a győzelemért
  • DasIsFuck
    mert ismered?
    nem.
    akkor meg nem kellene ítélkezni.
  • Tyler1
    Jó meccs volt, remélem ezt a svéd brigádot még a totál gyenge angol-francia csapat is elpicsázza, megérdemlik :)
  • DasIsFuck
    svédek elszórakozták...
    megint akkor kezdtek el támadni amikor már nagyon kellett volna a gól, ha így játszottak volna akkor vagy 3-0-as első félidőt ki lehetett volna hozni..mert félreértéseink ne legyenek ez az ukrán keret nem ennyire jó..a svédek egyszerűen azt csinálták ami jó volt az ukránoknak...
  • IXEMGabeo
    jó meccs volt

Ibra azért akármilyen gané nem játszott rosszul ezen a meccsen. Ő válogatottban azért tud vezéregyéniség lenni, nem úgy, mint C Ronaldo
  • Wking
    hna,ez tetszett, még több ilyen mérkőzést, gratula az ukránoknak
  • Interstate 95
    Szép volt ! Teljesen megérdemelt győzelem.
  • Krisztiam #2228
    a d csoportban Ukrajna vezet..
  • lippet
    Talán mert sokat játszanak a magyar válogatott ellen? :D
  • HappyHunter
    Saabom van.

• Wking
    a svédek max számítógépes játékkészítésben jók