Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már lyon óta ilyen rövid a haja
Punker
ötletem nincs mire kéne ma már fogadni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jó, de akkor a kitöltendõ Excel adatlapom miért Cseh görög továbbjutást szimulált?😮

írtam egy cseh 2-0t és egy Görög 1-t elõre

Így Orosz 5-3 és Görög 3-3 lenne a GK mégis a Görögök nálam a továbbjutók pff😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Basszus Baros még válogatott? Azt hittem már visszavonult. 2004-es EB-n még gólkirály volt, most nem hittem el, hogy õ van a pályán, amíg a teljes nevét ki nem írták cserénél(körszakáll, rövidhaj wtf) 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
GK számít közbe megnéztem

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lehet, hogy igazatok lesz, mondjuk ezt furcsállom, mert a GK számított eddig szinte mindenütt elsõnek. Próbálok visszaemlékezni olyan eseményre amikor valaki egymás ellenivel esetleg GK-val ment tovább

Szimuláltam egyet és ott Cseh-Görög továbbjutást hozott ki:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Úgy legyen. 😊 Remélem lengyel-orosz továbbjutás lesz. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

DasIsFuck
sose írd le az antifocit!!!!!!

Igen, örülök a döntetlennek, viszont egy lengyel gyõzelemnek még jobban örültem volna mert nem tudom mit fognak produkálni a csehek ellen. Viszont, és ezzel válaszolva a többiek elõzõ hozzászólásaira is, azt hogy a görögök akár az x -ig is eljutnának az oroszok ellen azt felejtsétek el. Minimum 4 - 1 lesz megint a végeredmény, csak a lengyelek ellen nem jött ki a játékbeli különbség, a görögök a jelenlegi tudásukkal már kiestek.

Ukránok tuti tovább jutnak. Tovább kell jutniuk, különben ki a franc fog kimenni Harkovba meccset nézni? XD

nem, GK az elsõ

Spanyol bajnokságban számít az egymás elleni.

DasIsFuck
hááát....egyezzünk ki abban, hogy idõhúzás..de más gólt várni hülyeség...ahhoz már a 60-70. percebe be kell hozni mert az h behozza az utolsó 5 percre az jóformán a bemelegedésre se elég...
néha-néha vannak ilyen villanások de a legtöbb esetbe semmi értelmók 5-10 percre behozott játékosoknak...

[HUN]FaTaL
Egymás elleni, GK, Rúgott gól, Sorsolás, nem így van? Legalábbis nekem így rémlik.

DasIsFuck
cseh lengyel meccsen az eggyik tuti nyer..amúgy hogy hogy?
én nekem az rémlik, hogy egymás elleni számít vb,eb-ken..

jó, de most azt a hülye is megállapítja, ha ránéz a csoportra h a görögöknek 3 pont kell😄 az alap azért nem is említjük

Általában idõhúzás szerepe van annak ha a vége elõtt cserél a kapitány, és értelme igen is van, ugyan is a nagy, meccs végi hevületben elég egy pillanat a gólhoz. A feszültség oldható vele valamennyire, fõleg ha van tét is.

Az se jó, mert az Oroszok a gólkülönbség miatt kézenfogva mennek tovább a csehekkel. Itt nem az egymás elleni eredmény, hanem a GK dönt

[HUN]FaTaL
"akiknek szintén a gyõzelem a jó illetve nekik az lenne optimális, ha a Cseh-Lengyel duó ixelne egyet. Mert akkor elvileg GK függõen Orosz-Görög továbbjutás lenne"

Erre a részre gondoltam. Mindenképpen nyernie kell a görögöknek és ez nem volt egyértelmû a hozzászólásodból. 😊

DasIsFuck
Holnap Dánok sztem lenyomják a portugáloakt😄
legutóbb is megtudták verni és zsinórba 2X elõzték meg a selejtezõkbe õket és kényszerítették pótselejtezõkre😊
ha a Németek belelendülnek akkor a Hollandok megint kikaphatnak és akkor a halálcsoport hallatlanul simán és meglepetééssel dõl el..közben emg D csoportba ukrán csapat ki fogja ütni az eggyik nagyot már látom😄
vagy a horvát szinte tuti h továbbmegy szerintme(remélem)

jól mondtam én, csak nem vettem bele a görög vereséget.

Én arra gondoltam, ha Görög gyõzelem lenne Rus ellen és a Csehek csak ixelnének akkor gólkülönbség okán Orosz-Görög továbbjutás lenne😊

25 gól volt a tornán eddig

DasIsFuck
akkor másik forgatókönyvv görögök nyernek és a csehek is😄
polka-ruska esik kifeleXD

DasIsFuck
csehek rossz taktikát alaklmaztak ellenük, amúgy nem hiszem h akkora különbség lenne fõleg ha egy lengyel csapat is képes paliba lenni velük.

[HUN]FaTaL
Tévedés. Ha a cseh-lengyel x-el, akkor a cseheknek 4 pontjuk lesz, a görögöknek pedig jelenleg egyetlen pontja van, így ha az is x, vagy kikapnak akkor 1-2 pontjuk lesz csak, úgy viszont orosz-cseh továbbjutás van.

DasIsFuck
Különben nem értem Knézy msot is csak úgy ontotta a baromságoakt...nem szólnak neki, hogy figyelj már össze-vissza beszélsz figyelj már oda vagy vmi.

desigo
nah webcam a stadion mellõl?
Russia 4 pont, 5-2
Czech 3 pont, 3-5
Poland 2 pont, 2-2
Greece 1 pont, 2-3

LOL mi lesz még itt

DasIsFuck
Jó meccs volt eggyik se kerekedett a másik fölé.

Én azt mondom, hogy a görögök ellen addig fog a görög csapat meccsbe lenni amíg nem kapnak gólt...bár nekik is érdemes lenne gyõzelemre játszani, de úgy sztem nem sok esélyük a gyors orosz támadások ellen olya lassú csapat.

Effe88
1-1 jó ez így😊
Oroszok leverik a görögöket de minimum x
meg még remélem, hogy a lengyelek lezúzzák a cseheket😊

DasIsFuck
Megkockáztatom, hogy Kuba gólja volt az EB eddigi legszebb gólja😊

Hát nem votl egy rossz meccs és itt látszik, jó ez a lengyel csapat jól tudnak azért bánni a labdával, csak a kocnentrcáió az sokszor hiányzott az utolsó passzoknál:S

HappyHunter
Teljesen reális végeredménz született szerintem. Egyik csapat sem érdemelt gyõzelmet.

Be happy. :) Running!

Tetsuo
Igy is lesz balhe azert. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

poén az, hogy így a Lengyeleknek csak a gyõzelem jó, az Oroszoknak elég a döntetlen is Greece ellen, akiknek szintén a gyõzelem a jó illetve nekik az lenne optimális, ha a Cseh-Lengyel duó ixelne egyet. Mert akkor elvileg GK függõen Orosz-Görög továbbjutás lenne

Varsó rendõrkapitánya örül az X-nek...

Persze ok kiütés erõs, de nekem a cseh meccs sem volt olyan nyilvánvaló, a 4:1 nem tükrözte a játék képét. Cseh lengyel nagy meccs lesz, remélem azt adja az m1, görögökre nem vagyok kíváncsi. :-)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ráadásul védekezõ középpályást hoz be a lengyel... Otthon ez elég kiábrándító.

desigo
percekkel a vége elõtt aztán sok értelme van a cseréknek...
Senki se tud minden meccsen szinte lehengerlõ lenni, kivéve talán a 2008-as EB-n játszó spanyolok, de õk is azért egy sivár 0-0t játszottak az Olaszokkal akkor is, mint mondjuk most a ruszkik Poland ellen.

Ez a Rusz válogatott ugyanaz maradt majdnem, mint a 4 évvel ezelõtti. Fiatal játékosok is jók, Arshavin kissé gyengus legalább is ma, mert múltkor jól játszott és ma is adott egy gólpasszt azért. Szerencsére vannak mások is a csapatban, akik kreatívvá tudják tenni a játékot.

Kiütés túlzás lenne, mert a védelmük elég jó, de szenvedni a Németek és a Spanyolok valószínûleg meg is vernék õket a Hollandokba nem lennék biztos. Pláne h 4 éve csúnyán kikaptak tõlük😄

Zenszkij
ez a Stark elég gyengén vezeti a meccset, még jó hogy a lapokra nem tettem

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Spanyolok jól játszottak, hollandok nem, de erõs az a csapat, van persie lábában ott a gól.

azért egy lengyel gól még becsúszhat.....na

Kockázat az egész élet!

Legalább Interstate és Effe kívánsága bejött és döntetlen lesz😄

Nincs semmi kreativitás, darálnak oszt annyi. Vannak technikás játékosok, de így együtt még passzolgatni sem tudnak.

Nem úgy nézett ki az 1. forduló után h a Holland-Spanyol vb döntõ duó olyan gólerõs lenne pláne csatár nélkül...

még a svéd ibra is kettéhugyozza õket 😄

Kockázat az egész élet!

Ezeket az oroszokat a német holland spanyol olasz simán kiüti, de még a svájci is. :-D

Tetsuo
Gyerunk bratanki, huzzatok bele!! 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Lengyelek nagyon hajtanak ez látszik. Jó a meccs, de az oroszokat se mondanám gyengének. 4 ponttal sima továbbjutók lehetnek, ha nem kapnak ki Greecetõl

jön

Kockázat az egész élet!

LasDen
Pavlyuchenko lõõ egy góóóólt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár