5187
Foci EB 2012
  • Interstate 95
    Hát nem fogja csokorba az európai kultúrát, viszont jó kis mediterrán hangulatú zene. (Lehet mert a spanyolok a címvédők.)
  • geo91
    én inkább őket bíztam volna meg az eb dal kreálásával...

• Falkon
    A Music Fm-es verzió a legjobb!
  • [HUN]FaTaL
    Csak semmi köze nincsen se Európához, se a focihoz, se a rendező ország(ok)hoz. Más baj nincs vele. :DMint tv-s theme jó egyébként, de a teljes szám nekem nem tetszik. A 2008-as legalább tipikus európai zene volt.
  • Interstate 95
    Nekem tetszik, ha nem a többi EB officialhoz hasonlítgatod hanem műfajilag nézed, a mai house zenék közt nem áll utolsó helyen.
  • [HUN]FaTaL
    A 2010-es vb-n sorsolás lett volna.

Miért lenne nehéz? A selejtezők kalapbeosztása is az alapján történik. Nem a bajnokságok koefficiensére gondolok. A Fifának elméletben semmi köze nincs az EBhez.
  • Odacsap77
    Már VB-n sincs olyan, hogy sorsolnak.
    Ha UEFA ranglista alapján döntenének az nehéz lenne
  • [HUN]FaTaL
    Ez a remix szerintem rém unalmas :D Sehol nincs ez a zene a 2008-as és a 2000-es eb-k zenéjéhez :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem sorsolnak? Vagy az a VB-n volt? FIFA ranglista alapján biztos nem, inkább UEFA.
  • Interstate 95
    Amúgy annyira nem rossz ez a zene, és van pár egész jó remix verzió is.

• Odacsap77
    FIFA Ranglista alapján döntenek, ha minden ugyan annyi.
  • IXEMGabeo
    Franciák egyeduralkodóként megkapták
  • IXEMGabeo
    ja, mint 1968-ban pénzfeldobással estek ki a szovjetek az Olaszok ellen:D
  • DasIsFuck
    egyszerűen örülnek, hogy ott vannak, tudták ők, hogy milyen játékerőt képviselnek és maximum a horvátok ellen lesz vmi kis esélyük..ennyi

• [HUN]FaTaL
    Franciao.
  • Wking
    Hát, azt hiszem, erre mondják azt, h nem a győzelem, a részvétel a fontos. Egyvalamijük biztosan van az íreknek. Hidegvérük, amit kiválóan meg tudnak őrizni.
  • [HUN]FaTaL
    Ez így van.:) Hihetetlen hangulat volt az egész meccsen még a tv-n keresztül is.
  • Interstate 95
    De legalább az írek tudnak büszkén veszíteni. Respect !
  • HappyHunter
    EGYÉBKÉNT hol lesz a következő eb?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor spanyol, mivel jobb a gólkülönbség. Utána pedig sorsolnak, hogy horvát vagy olasz.
  • Ulvar
    Ezek az írek, akárki akármit mond, lehet fikázni őket, meg hogy hogyan jutottak ki, de becsülettel játszottak, voltak helyzeteik, és ... a szurkolóik első osztályúak. Fantasztikus. És cseszett szép lenne Magyar részről is a dolog.
  • HappyHunter
    jaja, respect nekik.
  • IXEMGabeo
    de tegyük fel, mint mondtam kialakulna olyan helyzet, mint 4 éve a török csoportban

azonos rúgott gól és egymás elleni eredmény esetén mi van?

mondjuk így

Espana 5 pont 5-1
    Croatia 5 pont 4-2
    Italy 5 pont 4-2

Na most akkor ki megy tovább?
  • dienesoft
    Igen, szinte hihetetlen. És lehet, hogy nem játszanak jól, lehet, hogy kikapnak és sörözéssel gyógyítják magukat. De kint vannak az EB-n és így is örök élményt szereznek a játékosaiknak és maguknak is.
    Együtt énekelni a ria-ria-Hungáriát...vajon mekkora élmény lehetne még egy Spanyol-Magyar 4-0-val az EB-n?
  • Gatti
    Kegyetlen jó és szép ahogy énekelnek!
  • [HUN]FaTaL
    Több rúgott gól.
  • IXEMGabeo
    ja Olaszoknak legalább 2-3 góllal kéne verni az íreket, ha biztosra szeretnének menni.

Na most, ha a Spanyol Horvát meccs 0-0 v. 1-1 lenne és az Olaszok mondjuk 2-0-ra, 3-0ra nyernének akkor 4-2, 5-3 GK-val állnának, ki menne akkor tovább?
  • Ulvar
    Amúgy milyen szépen énekelnek a szurkolók....
  • [HUN]FaTaL
    Ki mint a szar, de attól még jó lenne, ha ott lennénk. :) A 24 csapatosra remélem kijutunk, szégyen lenne, ha oda sem...

Jenőkém hagyd már azt a kurva sört, hihetetlen :DDDDD
  • [HUN]FaTaL
    Knézy már megint baromságokat beszél. Azt mondja, ha a horvát spanyolon valamelyik nyer (és az olaszok az írek ellen), akkor a másik helyen az olaszok mennek tovább. :D

Miért is? Ez gólkülönbségfüggő, mivel az olaszok mind a spanyolokkal, mind a horvátokkal x-eltek...
  • Interstate 95
    Egy ötödiket még lőhetnének a spanyolok, olyan még úgy se volt ezen a tornán !
  • LasDen #2994
    ennek a St Ledgernek milyen kurva jó neve van :DD
  • Ulvar
    Mekkorát durrant a kapufa....te jó ég...oda se figyeltem, csak ennyit hallottam hogy BOOOOOOOIING...
  • HappyHunter
    de olyan jó lenne hallani a himnuszt :)

ÉS MEKKORA GÓL!
  • Wking
    el cuatro :D
  • IXEMGabeo
    atya ég mekkora gólt lőtt Fabi
  • LasDen #2989
    és mi is kiesnénk 0 ponttal..::D
  • IXEMGabeo
    viszont Trapattoni mester a nehezebb vb csoportból is majdnem kivitte az íreket, csak ott a francia kezezés gátolta meg őket a kijutásra. Szóval mindenképp az öreg érdeme, mivel ez egy öreg csapat viszonylag...TÉnyleg csoda h itt vannak
  • Ulvar
    Legalább becsülettel hajtanak, tegyük hozzá...

Torresnek meg kell az önbizalom, Chelsea-nél valahogy szertefoszlott. Pedig a Liverpoolban milyen jól nyomta...erről eszembe is jut egy videó :P

NO OFFENSE előre szólok.

• [HUN]FaTaL
    Ebből a csoportból mi is kijutottunk volna :D