5187
Foci EB 2012
-
Interstate 95 #3025 Hát nem fogja csokorba az európai kultúrát, viszont jó kis mediterrán hangulatú zene. (Lehet mert a spanyolok a címvédők.) -
geo91 #3024 én inkább őket bíztam volna meg az eb dal kreálásával...
-
#3023 A Music Fm-es verzió a legjobb!
-
#3022 Csak semmi köze nincsen se Európához, se a focihoz, se a rendező ország(ok)hoz. Más baj nincs vele. :DMint tv-s theme jó egyébként, de a teljes szám nekem nem tetszik. A 2008-as legalább tipikus európai zene volt. -
Interstate 95 #3021 Nekem tetszik, ha nem a többi EB officialhoz hasonlítgatod hanem műfajilag nézed, a mai house zenék közt nem áll utolsó helyen. -
#3020 A 2010-es vb-n sorsolás lett volna.
Miért lenne nehéz? A selejtezők kalapbeosztása is az alapján történik. Nem a bajnokságok koefficiensére gondolok. A Fifának elméletben semmi köze nincs az EBhez. -
Odacsap77 #3019 Már VB-n sincs olyan, hogy sorsolnak.
Ha UEFA ranglista alapján döntenének az nehéz lenne -
#3018 Ez a remix szerintem rém unalmas :D Sehol nincs ez a zene a 2008-as és a 2000-es eb-k zenéjéhez :) -
#3017 Nem sorsolnak? Vagy az a VB-n volt? FIFA ranglista alapján biztos nem, inkább UEFA. -
Interstate 95 #3016 Amúgy annyira nem rossz ez a zene, és van pár egész jó remix verzió is.
-
Odacsap77 #3015 FIFA Ranglista alapján döntenek, ha minden ugyan annyi. -
IXEMGabeo #3014 Franciák egyeduralkodóként megkapták -
IXEMGabeo #3013 ja, mint 1968-ban pénzfeldobással estek ki a szovjetek az Olaszok ellen:D -
#3012 egyszerűen örülnek, hogy ott vannak, tudták ők, hogy milyen játékerőt képviselnek és maximum a horvátok ellen lesz vmi kis esélyük..ennyi
-
#3011 Franciao. -
Wking #3010 Hát, azt hiszem, erre mondják azt, h nem a győzelem, a részvétel a fontos. Egyvalamijük biztosan van az íreknek. Hidegvérük, amit kiválóan meg tudnak őrizni. -
#3009 Ez így van.:) Hihetetlen hangulat volt az egész meccsen még a tv-n keresztül is. -
Interstate 95 #3008 De legalább az írek tudnak büszkén veszíteni. Respect ! -
#3007 EGYÉBKÉNT hol lesz a következő eb? -
#3006 Akkor spanyol, mivel jobb a gólkülönbség. Utána pedig sorsolnak, hogy horvát vagy olasz. -
#3005 Ezek az írek, akárki akármit mond, lehet fikázni őket, meg hogy hogyan jutottak ki, de becsülettel játszottak, voltak helyzeteik, és ... a szurkolóik első osztályúak. Fantasztikus. És cseszett szép lenne Magyar részről is a dolog. -
#3004 jaja, respect nekik. -
IXEMGabeo #3003 de tegyük fel, mint mondtam kialakulna olyan helyzet, mint 4 éve a török csoportban
azonos rúgott gól és egymás elleni eredmény esetén mi van?
mondjuk így
Espana 5 pont 5-1
Croatia 5 pont 4-2
Italy 5 pont 4-2
Na most akkor ki megy tovább? -
#3002 Igen, szinte hihetetlen. És lehet, hogy nem játszanak jól, lehet, hogy kikapnak és sörözéssel gyógyítják magukat. De kint vannak az EB-n és így is örök élményt szereznek a játékosaiknak és maguknak is.
Együtt énekelni a ria-ria-Hungáriát...vajon mekkora élmény lehetne még egy Spanyol-Magyar 4-0-val az EB-n? -
#3001 Kegyetlen jó és szép ahogy énekelnek! -
#3000 Több rúgott gól. -
IXEMGabeo #2999 ja Olaszoknak legalább 2-3 góllal kéne verni az íreket, ha biztosra szeretnének menni.
Na most, ha a Spanyol Horvát meccs 0-0 v. 1-1 lenne és az Olaszok mondjuk 2-0-ra, 3-0ra nyernének akkor 4-2, 5-3 GK-val állnának, ki menne akkor tovább? -
#2998 Amúgy milyen szépen énekelnek a szurkolók.... -
#2997 Ki mint a szar, de attól még jó lenne, ha ott lennénk. :) A 24 csapatosra remélem kijutunk, szégyen lenne, ha oda sem...
Jenőkém hagyd már azt a kurva sört, hihetetlen :DDDDD -
#2996 Knézy már megint baromságokat beszél. Azt mondja, ha a horvát spanyolon valamelyik nyer (és az olaszok az írek ellen), akkor a másik helyen az olaszok mennek tovább. :D
Miért is? Ez gólkülönbségfüggő, mivel az olaszok mind a spanyolokkal, mind a horvátokkal x-eltek... -
Interstate 95 #2995 Egy ötödiket még lőhetnének a spanyolok, olyan még úgy se volt ezen a tornán ! -
#2994 ennek a St Ledgernek milyen kurva jó neve van :DD -
#2993 Mekkorát durrant a kapufa....te jó ég...oda se figyeltem, csak ennyit hallottam hogy BOOOOOOOIING... -
#2992 de olyan jó lenne hallani a himnuszt :)
ÉS MEKKORA GÓL! -
Wking #2991 el cuatro :D -
IXEMGabeo #2990 atya ég mekkora gólt lőtt Fabi -
#2989 és mi is kiesnénk 0 ponttal..::D -
IXEMGabeo #2988 viszont Trapattoni mester a nehezebb vb csoportból is majdnem kivitte az íreket, csak ott a francia kezezés gátolta meg őket a kijutásra. Szóval mindenképp az öreg érdeme, mivel ez egy öreg csapat viszonylag...TÉnyleg csoda h itt vannak -
#2987 Legalább becsülettel hajtanak, tegyük hozzá...
Torresnek meg kell az önbizalom, Chelsea-nél valahogy szertefoszlott. Pedig a Liverpoolban milyen jól nyomta...erről eszembe is jut egy videó :P
NO OFFENSE előre szólok.
-
#2986 Ebből a csoportból mi is kijutottunk volna :D