Elkészült a Jumurdzsák gyűrűje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nahát nekem elôbb hasonlít a "Mist" stílusára mint egy "point'n click"-re. A mistben voltak ilyen elôrerendelelt interaktív videók valós szereplôkkel.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Elég jól néz ki, kíváncsian várom! A kalandjátékokat és a fejtörõket amúgyis szeretem.
Olyasmi lesz mint egy ---Point 'n Click--- kalandjáték.Remélem mond ez nektek valamit...
Az élet a legjobb méreg...
valaki tud hozzá csítet?<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Na végre! Már várom. Irtó régen olvastam róla, már azt hittem nem lesz kész.
Érdekes koncepció, tetszik. A grafikája is jó <#vigyor>#vigyor>
Kalan=Kaland😊
A Kalan-Játék-Kockázat könyvekre gondolsz?😊
Azok jók vótak.Ez is jó lesz.
Azok jók vótak.Ez is jó lesz.
köszi! akkor ez egy "nagyon" interaktív játék lesz...
Nemvagy =) Ez gyak egy dvd-múvie interaktív menükkel és jó sok (bazisok) alternatív befejezéssel =) kb az iyen kalandfüzetekre emlékeztet "ha most jobbra fordulsz lapozz a 152.oldalra,ha balra akkor vissza a 24.re.."..végülis ígyis lehet "játékot" írni <#idiota>#idiota>
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
<#ticking>#ticking>
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
ezt most dvd-lejátszóval kell játszani??? vagy csak én vagyok hülye?
Emmeg mi akar lenni?