68
Szal..
-
Shadow_THH #28 itthonit nem is fogsz találni -
Shadow_THH #27 sephi ha van lóvéd akkor ne kótyavetyéld el várd meg amig jön valaki aki tényleg ilyeneket keres aztán add el jó áron mint ahogy már leírtam
ja és az árverés az nem úgy megy mint ahogy leirták hogy csinálok egyet és akkor jön sok ember és milliókért megveszi -
#26 Sok helyen siman lemerik es az arany sulyat fizetik meg. Szarjak le a kezimunkat...
Nem ismertek neten olyan oldalakat ahol ilyen regi ekszekeret lehet nezni? En kerestem de csak hulysegeket talaltam. -
Shadow_THH #25 képt :c -
Shadow_THH #24 ez nem igaz
az érték becslő a banktól soha nem ad igazi képet a beterhelt ingatlan/tárgy áráról -
#23 Nyugi. Mar 4 ekszereszen ment kereztul.
De kene meg par velemeny es nem tudok khez menni meg. -
#22 egyikem sincs, ám nem azért nincs, hanem mert nincs szükségem ilyenekre -
#21 érték becsüs, vidd el olyanhoz aki a biztosítóknak dolgozik azok normálisan fogják felbecsülni. -
#20 Csak ugye érteni is kell hozzá... -
#19 Ecserin tényleg lehet jókat vadászni. Van pár régiség kereskedő ismerősöm, és ők kiszoktak menni úgy 2-300ezer forinttal piacra, aztán szétnéznek. Régiségkereskedők 60-80% innen szerzi a cuccokat. -
#18 Azért nem minden gyémánt, ami átlátszó, meg nem minden arany, ami arany színű, meg nem minden drágakő, ami kavics alakú :P -
_Vegeta_ #17 Off
Mire vagy kivancsi? Festmeny, ora, szobor?
Birom az ilyen nagyarcokat. :> -
haxoror #16 Ideje lenne lecserélni a barátodat/férjedet! -
haxoror #15 Ha elviszed pár ékszerézhez és az ajánlataikból átlagot vonsz az kb reális ár, ha olyan megjelenésed van amiből nem nézni ki hogy érthetsz hozzá (raszta haj, trendin idióta tinédszer tekintet stb stb) akkor dobj még rá pár százalékot az ajánlatokra hogy nagyjából képben legyél.
NE csak egy ékszerésszel nézesd meg.
Vagy egy másik lehetőség hogy fényképpel meghírdeted pár árveréses oldalon, persze ott már jobb ha egy kissé szakszerűbb jellemzést írsz mellé.
Ja és attól hogy régi még nem biztos hogy értékes is szal ne lepődj meg ha mégse gyémánt és smaragd van a foglalatokban -
Shadow_THH #14 nagy fehér vászon lóg, arra vetítesz :C -
_Vegeta_ #13 Kepet csinalljak? :) Fejem folott rogton 4 festmeny foglal helyet a falon. :) -
#12 nekem asszem az összes ékszerháztartásom egy darab vékony nyakláncból áll, de azt már nem tudom, hogy hol van, mert asszem elszakadt..
semmi más ékszerem nincs (sem óra, sem pircing, sem fülbevaló, sem gyűrű, sem semmi...) -
Shadow_THH #11 mi ez a susogó hang?...
ja csak a szél belekapott a mesekönyv lapjaiba -
_Vegeta_ #10 Menny ki az ecseri piacra vagy a pecsi regisegpiacra. Dogivel talasz ilyeneket. Mi is televagyunk veluk. :D -
#9 Igy hivjak a regi csaladi ekszereket. -
#8 :DDD -
Garfield #7 Mi az az "anno ékszer"? -
#6 :DDDDDDDD
-
Shadow_THH #5 aha
...és hol laksz? -
#4 Hat van rajta 30 igaz gyongy , 5 darab eredeti szep kozepes smaragd , vagy 50+ apro gyemant + 10+ apro smaragd es az egezz arany es ezuest lancon fugg gyonyoruen megmunkalva.
Peldaul. -
Shadow_THH #3 vagy dobd zaciba
régi sokat használt koszos olcsó török arany kopott részekkel = jumurdzsák gyürüje 100huf/gramm -
Shadow_THH #2 loál rendes árat szerintem nem fogsz érte sehol sem kapni
mondjuk én nem adnám el, várd meg amíg találsz valami nyugati befektetőt aztán pár év mulva vehetsz egy házat -
#1 Mostanaba erdekelnek az ekszerek pedig eddig nem igazan figyeltem fel rajuk. Azt szeretnem legfobbkeppen megkerdezni hogy nektek mi a legszebb csaladi ekszeretek amit nem adnatok oda senkinek semmi penzert? Mert bisztos van valami ami jo regi es apa vagy anya jol eldugta :D
Tovabba ismertek e olyan embereket vagy netes oldal , esetleg boltot ahol fel tudnak becsulni egy olyan ekszert ami kb a 1880-anas evekbol valo?
Majd belinkelek kepet.