36657
-
miki90 #438 Games Convention-on még semmit nem irtak rola -
#437 Várhatóan szeptember 29-én. -
SeLFisCH #436 mikor jön ki ? -
#435 csináljál :) -
#434 Demóóóóóóóót akarok!!!!!!!!! -
#433 nekem wan gémpadom is, egy hónapja vettem, edig minden meccset billel nyomtam, de már gémpaddal jobban megy:P
-
#432 csak nehogy szívjunk mint a wc ben:|:D
-
dadek #431 -
dadek #430 -
dadek #429 -
dadek #428 -
#427 én azért tudok gémpaddal de sokszor én se tudom olyan jól mozgatni a kar-t -
#426 Én is vettem a Fifához, de nem tudtam megtanulni :)
Az első meccset billentyuzettel játszottam, ott eldőlt a dolog örökre :) -
#425 ja én se mindig -
#424 Az hogy vettem, az nem jelenti azt hogy használom is. -
Curesz #423 hmm itt is kifog türödn ia mez?:D -
#422 akkor vmit félrenézhettem a KONAMI topikban pedig még raktál be gamepadról képeket meg mondtad h vettél:Dna mind1 -
#421 nem -
#420 Hát engem nem győztek meg ezek a videok....Sőt..Az milyen lol már amikor kihagyja a 11-est és akkor ugrik egyet és ki tudja mivel veri be a gólt :DDDD Meg a háló se sokat javult...Na mind1. A magyar kommentátor miatt csak kipróbálom. -
#419 Remélem Pc-n is lesz egy ilyesmi grafika. Vagy inkább hasonló. Ezek nagyon szép képek. Egyszer talán ilyen lesz Pc-n -
#418 ezek gyönyőrűek
Termi:"Én a pest kezdetektől fogva billel játszom, és soha nem volt vele problémám..."
de most már gamepaddal játszol nem? -
dadek #417 -
dadek #416 -
dadek #415 -
dadek #414 [IMG][/IMG] -
dadek #413 -
dadek #412 Ezek már valóban xbox 360-as képek a FIFA 07-ből!!!
-
#411 de már legalább nem olyan sötét -
#410 hát,sztem is elég szar a fű :D lehetne jobb is,ez tiszta world cup-os fű -
#409 én csak régen nyomtam gamepaddal(ugye psxen) a fifát,ahogy visszaemlékszem,nem játszottam túl szépen,valahogy billentyűzettel jobban megy.
a pes meg ugye konzolátirat,és ezért is gondoltam,h gamepaddal jobban játszhatóbb.meg már játszottam gamepaddal is pest,meg billentyűzettel is,és mintha kicsivel jobban nyomtam volna a gamepaddal. -
#408 hát ez erős túlzás -
#407 Érdekes tapasztalat :))
Én a pest kezdetektől fogva billel játszom, és soha nem volt vele problémám...
Ellentétben a fifát gamepaddal könnyebbnek találtam, már azon a néhány meccsen amit fifával nyomtam :D -
#406 pl csavarni tényleg csak az analóg karral tudok :) -
#405 Ez egy pc kép szerintem a fű itt is elég jó.
-
#404 rosszul tapasztaltátok... :D a FIFA irányítása direkt gamepadra lett írva, olvasd el a FIFA 06 kézikönyvét, egyes mozdulatok csak azzal érhetők el -
#403 tapasztalat na,nem kell leszólni :P -
#402 "hát pes->gamepaddal fifa pedig bill-el játszható jobban."
ez abszolut nemigaz :) -
Curesz #401 de most a Madden szériába is iszonyat jó a fű -
#400 ték ^^ -
#399 ismerem :)