36657
-
Jahooo #3026 Köszi
-
#3025 francia kommentátor kicsit pörgősebb mint a német -
#3024 #2753 -
#3023 hatalmas lett ez a játék szerintem. már jó néhány éve először, hogy igazán élvezem vele a játékot. olyan megmozdulásokat lehet benne csinálni, hogy beszarok... nagyon komoly. -
#3022 #2961
full-al jött 10 szálon -
Jahooo #3021 Plz irja le valaki hogy kontrollerrel melyik gombokkal lehet löni a finesse shotot. Ez elvileg ugye a pontos lövés? Vagy mit takar ez a finesse? -
#3020 szedd le a gamestarról! -
#3019 FIFA07 Demo
Innen próbálnám letölteni az updatelt demo-t, de a FLASHGET nem igazán akarja leszedni :S Mi lehet a gond?
SZERK : Köszi matyi! -
#3018 vagyis googleban nem találom. -
#3017 honnan tudom letölteni, mert gugliba meg a fifahungary-n nincs. -
audi001 #3016 -
#3015 De,hogy a farokba legyen 1 mega jó nagysággal és jó képminőséggel? :P -
nono7 #3014 ó lehet hogy elirtam: -leguritás : C ,majd ismét C+S(leguritás) aztán D lővés ez nemjó hanem ez: c, F+S aztán D lővés!! sorry -
#3013 nem szekálásként demax egy mega
nekem az akció belefée
amúgy nagyon szép gól én soxor a L1-hez nyúlok -
#3012 megvan az első félpályás golom :PPPP. legenden :PP. -
#3011 Finesse Shot
-
#3010 én meg próbáltam szabadnál az y+d-t,de erre csak az volt,h odajött egy játékos,és c.ronaldo csak nekifutott,a labdánál álló csóka lőtte el :D (már nem emlékszem ki) -
#3009 Breki remélem így már jó a méret :) -
#3008 Demo Match Explorer -
#3008 "elkezdtem füvezni" :) -
#3007 dejóóó, köszi! -
#3006 nagy védés
-
#3005 régen ilyeneket csináltam mielőtt elkezdtem füvezni, de ezeket mások írják én csak kipróbálom -
#3004 ez is finesse:
-
audi001 #3003 hi
nekem nem müködikaz animation shop 3 kiirt vmit?
más progival nem lehet? -
nono7 #3002 Srácok,aki még nemtudja megosztánam a trukokket:
SZabadrugásnál a -lapos kapura lővés: Q+D
-leguritás : C ,majd ismét C+S(leguritás) aztán D lővés
-átlépi a labdát :C , majd nekem F-re van beállitva F+D :)
-akit oda hivtál az lövi rá: C ,majd C+D
Mecs közben van,már irták van a F+D belsővel lő kapura...
Ronaldinho csel vagy c.ronaldo: Shift+ előre haladsz közbe 2xer fel nyil vagy le(nekem igy jött be)sőt mindig:)
Akkor a Q+D mindenki tudja átiveli a kapus felett a labdát és gol...
Többit sztem tudjátok a sima C aza labda tartás ill sétálás... ha valamit kihagytam potoljátok...és köszi...remélem valamenyit segitettem:)
Üdv JO gamezést!
-
#3001 nincs valami olyan program, amivel be lehet állítani, hogy mennyi ideig tartson a félidő? mert ez így nem vmi jó, hogy ilyen rövid. -
#3000 nagyon vágod ezeket a config-os dolgokat...
-
#2999 hu mekkora ez az új demo szerintem sokkal jobb
,imdjárt mutatok egy hatalmas védést -
#2998 ezt a blurt úgy is meg lehet csinálni, hogy letöltöd a FIFA 07 Demo Raptor-t, és ott a felbontás alatt high-ra állítod a grafikát. akkor ilyen bluros lesz, de nekem akadnak így a videók, de ugye játék közben nem. -
#2997 demo>data>cmn be
Keep cfg_pc_h-val felülírni a másik kettőt és én még ezt is belőttem
PLAYERSHADOW_ENABLED = 1
PLAYERSHADOW_USELOWENDSOFTSHADOWS = 1
és létrehoztam egy driver profilet a demonak amiben beállítottam
a dolgokat
-
#2996 Fúú..ez naon szép -
#2995 ezt neked sikerült most belőni így? oO
plz írd le,miket kell átírni és melyik infben -
Bluros -
#2993 nekem tetszenek a lapos lövések is mikor pont a kapus orra előtt csúszik meg a füvön
-
#2992 ez a lövésfajta akkor a legszebb,ha egy jobblábas játékossal a bal oldalról lövöd el(a játékos helyzetéből nézve bal oldalról) és a jobb filóban köt ki a laszti -
#2991 Finesse Shot
-
#2990 ja a demoban két exe van az r-es-el lehet nyelvet választani a blurhoz az infeket kell átirni -
#2989 tisztában vagyok vele,h fel van cserélve,de hát lertuk h az y a dummy move,és a billkonfignál Z-nek van írva a dummy move. -
#2988 egy példa mennyit lehet vágni
teljesen felesleges a fele azt levágjuk és