36657
-
#3306 és angolul is akkor? -
Monoton #3305 HUNBASSER t HG nak
-
#3304 pont előtted írták le,h mikor jelenik meg.
a megjelenés előtt meg nem nagyon fog felkerülni a netre,hacsak nem vmelyik ea-s ember átírja magának,és otthon feltölti vhová.
és valószínüleg a megjelenés után 1 nappal már lehet is szedni a játékot -
#3303 mikor jelenik meg a játékk?
nem hivatalosan?
mikortól lehet szedni?v megvenni?(akár angolul is jó)
nekem nem jó a demó magyarosítás francia a kommentár -
#3302 FIFA 07 megjelenés , ár (már ha valakit érdekel) -
#3301 kösz az infot! -
throne #3300 Az Arsenal patch mennyire hivatalos? Fogta magát HUN Jani azt csinált 1-et? :/ Vagy valami igényesebb? -
Dexantreal #3299 Demót is elcseszte, mikor eltávolítottam a magyarosítást. Most telepítem újra. -
Tom Tom #3298 Itt a link akinek kell -
#3297 A PC verzió 12-13000,a PS2 15-16000.Pontosan nem emlékszem de nézd meg a Tecsós újságot,ott már előre hírdetik mennyiért adják majd 29-étől,árral együtt. -
Dexantreal #3296 Hibás.Legalábbis nekem: leszedtem, feltettemm, minden magyar, oké MU vs Barcelona....lengyel vagy milyen kommentár. -
Tom Tom #3295 Tök jó végre van arsenal peccs:D
Erre vártam gebasz -
#3294 jó vicc volt :)) -
dalackraul #3293 Én nem lehetek házigazda?:D -
#3292 Egy kis magyarítás(lehet hogy már volt de: Magyrítás ) -
#3291 velem is előfordult sokszor,h vmit nem tudtam,és első dolgom volt feljönni az sg-re:fórumkeresés,klikk,aztán már írtam volna a kínomat,de láttam h van faq,és először elolvastam,meg is találtam a megoldást -
#3290 ya,h a fifába h csinálsz füvet.kérlek szépen mindent írj le részletesen,h a lehető legjobban sajátítsam el :)
meg fifavictormarcaon láttam,h 13-14-15 éves gyerekek ilyen olyan rostereket csinálnak,meg arcokat,mint pl jbal is,akkor csak nem lehet annyira nehéz :)
(főleg azért,mert jbal képességeivel nagyjából tisztában vagyok) -
#3289 én ha megszerzek egy játékot és vmit nem tudok, akkor legelső dolgom SG-n a topicjába bemenni és nagyon de nagyon szeretem ha van FAQ - ez az én véleményem - -
#3288 de legalább nem kell megint leírni az illetőnek és nem kell újra meg újra elmondani,h "már leírtuk sokszor,keress vissza",csak annyit kell mondani:benne van a faq-ban
bár ha én lennék a hg,jó nagy betűkkel lenne a bannerben,h "olvassátok el először a faq-t,ha nem tudtok vmit,és csak utána kérdezz"
szóval a faq nem rossz dolog,és azért 10-ből 9 ember el is olvasná először sztem -
Dexantreal #3287 Én is így vélekedek. Jah, majd kiderül a megjelenés napján. -
throne #3286 #3220 Hunbasser szted attól jobb lesz? :) Legalábbis személyes tapasztalatom az, h ahol van FAQ, ottis minden 4.dik hsz-ben olyan kérdést tesznek fel, amit amúgy már 234234-en megkérdeztek és a FAQ-ban benne van...
-
#3285 az én véleményem h az EA nem csinál külön játékot minden országba
ergo mindenhol lesz benne magyar kommentár
de ezek csak feltételezések mind-mind-mind
biztosat senki nem tud -
#3284 fyresz hallod arrol tudsz már valamit h amit leszedünk az abba lessz magyar kommentár??? -
#3283 nem vállalom, de azért köszi :))
indok kb pont annyi mint Brekinek... amint kijön a PES6 nem valószínű h fifázni fogok
[apro]és ugyebár a Football Manager topik is az "enyém", ami szintén az SG egyik legpörgősebb topikja, sok lenne :) -
#3282 Fyrex-re szavazok! -
#3281 micsoda -
Grusi #3280 Részermől Fyrex lenne a házigazdaságra a legmegfelelőbb. -
Stylern #3279 A demojával játszottam de nem sokban különbözik a fifa world cup 2006-tól.
-
Dexantreal #3278 -
#3277 Pierre Corpfish tudod hogy nyomi vagy Fifában.. ne is próbálkozz vele :)
-
#3276 Kéne egy best of Gyovai:) -
#3275 "Házigazdaságot nem szeretném mivel ugye enyim a Konami-s és nem vagyok elfogult P"
tök jó meg minden h ennyire szeretnétek Brekit, de annak szvsz semmi értelme h max 1 hónapig ittvan a többi 11ben a következő fifáig meg semmi...
de ahogy érzitek, csak vélemény -
#3274 ahogy gondolod téma lezárva -
#3273 Brekire szavazok! -
Tom Tom #3272 sztem holnap lesz de ha nem akkor nem.
Mit számít egy hét...Addig elvagyunk a demoval
-
#3271 gondolkozz már egy kicsit kérlek... egyáltalán nem biztos...
és veled ellentétben folyamatosan olvasom a fórumot tehát fölösleges hszeket mutogatnod -
#3270 #3265 -
#3269 egyáltalán nem biztos h lehet holnap szedni... -
#3268 jolvan nyugi máD: inkább örülj h holnap már lehet szedni -
#3267 ha elmondod privátba, én csinálok füvet. soccergamingen láttam a góljaidat... :)