36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Firerock
    és angolul is akkor?
  • Monoton
    HUNBASSER t HG nak
  • hunbasser
    pont előtted írták le,h mikor jelenik meg.
    a megjelenés előtt meg nem nagyon fog felkerülni a netre,hacsak nem vmelyik ea-s ember átírja magának,és otthon feltölti vhová.
    és valószínüleg a megjelenés után 1 nappal már lehet is szedni a játékot
  • Firerock
    mikor jelenik meg a játékk?
    nem hivatalosan?
    mikortól lehet szedni?v megvenni?(akár angolul is jó)
    nekem nem jó a demó magyarosítás francia a kommentár
  • Solidus
    FIFA 07 megjelenés , ár (már ha valakit érdekel)
  • vmvr
    kösz az infot!
  • throne
    Az Arsenal patch mennyire hivatalos? Fogta magát HUN Jani azt csinált 1-et? :/ Vagy valami igényesebb?
  • Dexantreal
    Demót is elcseszte, mikor eltávolítottam a magyarosítást. Most telepítem újra.
  • Tom Tom
    Itt a link akinek kell
  • Solidus
    A PC verzió 12-13000,a PS2 15-16000.Pontosan nem emlékszem de nézd meg a Tecsós újságot,ott már előre hírdetik mennyiért adják majd 29-étől,árral együtt.
  • Dexantreal
    Hibás.Legalábbis nekem: leszedtem, feltettemm, minden magyar, oké MU vs Barcelona....lengyel vagy milyen kommentár.
  • Tom Tom
    Tök jó végre van arsenal peccs:D
    Erre vártam gebasz
  • Fyrex
    jó vicc volt :))
  • dalackraul
    Én nem lehetek házigazda?:D
  • DaemoonHunter
    Egy kis magyarítás(lehet hogy már volt de: Magyrítás )
  • hunbasser
    velem is előfordult sokszor,h vmit nem tudtam,és első dolgom volt feljönni az sg-re:fórumkeresés,klikk,aztán már írtam volna a kínomat,de láttam h van faq,és először elolvastam,meg is találtam a megoldást
  • hunbasser
    ya,h a fifába h csinálsz füvet.kérlek szépen mindent írj le részletesen,h a lehető legjobban sajátítsam el :)
    meg fifavictormarcaon láttam,h 13-14-15 éves gyerekek ilyen olyan rostereket csinálnak,meg arcokat,mint pl jbal is,akkor csak nem lehet annyira nehéz :)
    (főleg azért,mert jbal képességeivel nagyjából tisztában vagyok)
  • mike0013
    én ha megszerzek egy játékot és vmit nem tudok, akkor legelső dolgom SG-n a topicjába bemenni és nagyon de nagyon szeretem ha van FAQ - ez az én véleményem -
  • hunbasser
    de legalább nem kell megint leírni az illetőnek és nem kell újra meg újra elmondani,h "már leírtuk sokszor,keress vissza",csak annyit kell mondani:benne van a faq-ban
    bár ha én lennék a hg,jó nagy betűkkel lenne a bannerben,h "olvassátok el először a faq-t,ha nem tudtok vmit,és csak utána kérdezz"
    szóval a faq nem rossz dolog,és azért 10-ből 9 ember el is olvasná először sztem
  • Dexantreal
    Én is így vélekedek. Jah, majd kiderül a megjelenés napján.
  • throne
    #3220 Hunbasser szted attól jobb lesz? :) Legalábbis személyes tapasztalatom az, h ahol van FAQ, ottis minden 4.dik hsz-ben olyan kérdést tesznek fel, amit amúgy már 234234-en megkérdeztek és a FAQ-ban benne van...
  • Fyrex
    az én véleményem h az EA nem csinál külön játékot minden országba

ergo mindenhol lesz benne magyar kommentár

de ezek csak feltételezések mind-mind-mind

biztosat senki nem tud
  • Gyovai
    fyresz hallod arrol tudsz már valamit h amit leszedünk az abba lessz magyar kommentár???
  • Fyrex
    nem vállalom, de azért köszi :))

indok kb pont annyi mint Brekinek... amint kijön a PES6 nem valószínű h fifázni fogok

[apro]és ugyebár a Football Manager topik is az "enyém", ami szintén az SG egyik legpörgősebb topikja, sok lenne :)
  • Gyovai
    Fyrex-re szavazok!
  • Gyovai
    micsoda
  • Grusi
    Részermől Fyrex lenne a házigazdaságra a legmegfelelőbb.
  • Stylern
    A demojával játszottam de nem sokban különbözik a fifa world cup 2006-tól.
  • Dexantreal
  • Peppus
    Pierre Corpfish tudod hogy nyomi vagy Fifában.. ne is próbálkozz vele :)
  • vmvr
    Kéne egy best of Gyovai:)
  • Fyrex
    "Házigazdaságot nem szeretném mivel ugye enyim a Konami-s és nem vagyok elfogult P"

tök jó meg minden h ennyire szeretnétek Brekit, de annak szvsz semmi értelme h max 1 hónapig ittvan a többi 11ben a következő fifáig meg semmi...

de ahogy érzitek, csak vélemény
  • Gyovai
    ahogy gondolod téma lezárva
  • Barni
    Brekire szavazok!
  • Tom Tom
    sztem holnap lesz de ha nem akkor nem.
    Mit számít egy hét...Addig elvagyunk a demoval
  • Fyrex
    gondolkozz már egy kicsit kérlek... egyáltalán nem biztos...

és veled ellentétben folyamatosan olvasom a fórumot tehát fölösleges hszeket mutogatnod
  • Gyovai
  • Fyrex
    egyáltalán nem biztos h lehet holnap szedni...
  • Gyovai
    jolvan nyugi máD: inkább örülj h holnap már lehet szedni
  • lobig
    ha elmondod privátba, én csinálok füvet. soccergamingen láttam a góljaidat... :)