36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Dexantreal
    Milan...
  • Dexantreal
    Jah..:S...de egy Mialn meccsen nekem akkoris hablatyolt valamit a büntetésről a riporter demoban. Na minegy, sry és thanks a listát!
  • Dexantreal
    #4105-re ment, sry, vagy pedig a #4098-ra, oly mindegy
  • Dexantreal
  • hello
    Lassan egy éve vettem marha jól bírja (kapott párszor mikor vesztésre áltam:) és teljesen meg vagyok vele elégedve.
  • Grusi
    Ez egy nagyon korrekt pad, grat hozzá

Nekem sajnos ez túl busás összeg, amúgyse fifázom annyit :(
  • hunbasser
    tényleg.nem is figyeltem a kép linkjét :)

a Real Madrid packről meg annyit,h egy az egyben fifa 06ból importált...
    és Ronaldo annyira jó,h kitűnik az egész meccsen,a védőket úgy eszem meg,ahogy akarom,olyan gólokat lövök vele,h ihajj...főleg úgy,h kirugásnál lepasszolom az egyik védőnek azzal meg Q+W-vel indítom Ronaldot,ő simán otthagyja a védőket,onnantól meg csak be kell vágnom.nameg nem egyszer előztem meg valdést Ronaldoval,szóval...ez is furcsa volt
  • hello
    Nekem Ati 9600 pro-m van és majdnem 1giga RAM-om és minden tökéletesen megy 1280x1024x16-on úgy hogy a Anti-Aliasing és a Anisotropic Filtering is 2szeresre van véve. A blur effektel van gond mivel 16os színmélységnél teljesen elmosódik az egész kép a bejátszásoknál 32es színmélységnél pedig blur effekt nélkül is akadnak a bejátszások. Ha az Anti-Aliasing autómatára veszitek akkor menni fog szaggatás nélkül mindenhogy csak akkor kockásak az emberek azt meg én speciel nem nagyon szeretem.
  • Gabee667
    Én most vettem nemrég ez a gamepadot nemrég 10.214ft, ez olyan közepes ár ennél van olcsobban si meg drágábban is .
  • Breki33
  • Breki33
    ezek nem az én képeim egy német fórumról vannak

csak énis ezeket láttam meg amik eléggé zavaróak
  • ProGabe #4109
    csak a juve került le a b-be
    listák
  • Grusi
    Akkor megveszed hetfon :) Annyit már csak tudsz várni :) Amúgy ha nem is a tescoban, de az 576 shopokban biztosan lesz elég kópia, nem kell aggódni.
  • LasCar16
    remélem pénteken nem esnek sokan vásárlási lázba:S, suli után egyből rohanok a Tescoba megvenni a gamet:S ...de a legjobban attól félek h. kiraknak vagy 10db-t:S...
  • Firerock
    kb??
  • lilgame
    hát figyelj nem én találtam ki.télleg ezt mondta nekem a srác akivel beszéltem.most ez 4 nap ez már ugyis mind1.amugy nem én voltam nono 7.remélem holnap itt lesz ha meg nem akkor 29...
  • nono7
    hája hajráá:D:D
  • Dexantreal
    ezér mondom, hogy én nem hiszek neki:P. Csak, ha mégis, hát hajrá. De nem hinném:PP.
  • dalackraul
    pl ha ma megrendelem neten akkor mikorra hozzák ki? ha tényleg igaz amit írtatok?
  • nono7
    fifahungarin is te osztod a marhaságodat? ha előrendelted akkor megjelenés után kapod képzbe:D
  • Dexantreal
    Hajrá, remélem igazad lesz.
  • Dexantreal
    Nem emlékszem már arra, hogy a 2006-ban lett volna Serie B:S...de asszem...volt, passz. Mindenesetre nézd azt a bunda botrányt: milyen nagy csapatok nevei vannak benne? Azoké, akik 2006-ban Serie A-ba voltak....úgyhogy lesz Serie B. Meg demoba is a mecs elején, ha Milannal vok, beszél a riporter a büntetésről, amit kapott a csapat, szal....lesz szerintem.
  • lilgame
    ja és még annyi hogy én előrendeltem.szóval holnapra hozzák ki.ezt mondták legalábbis.
  • Dexantreal
    Majd elvállik holnap, én ezt mondom:P.
  • Barni
    jogos...
    már alig várom
    Juve lesz benne?
  • lilgame
    halálosan komolyan beszéltem amugy.mondták hogy holnapra megérkezik.az 576 webáruházon már meg lehet venni nem csak előrendelni.
  • Dexantreal
    Miért jönne itt ki előbb, ha a hivatalos megjelenés 29?
  • Barni
    ez komoly? hmmmm jó lenne
  • Dexantreal
    Max csak kiteszik szerintem a polcokra.
  • lilgame
    sziasztok.most hívtak az 576 tól hogy holnapra itt a fifa. ez létezik? nem 29 voolt?
  • examinee
    Breki leirnád nekem mégegyszer hogy kell előhozni a Blurt?
  • hunbasser
    úgy látom nagyon ráértél :)
    kérdezni akartam én is,h ez a 4-es mit éktelenkedik ott
  • Barni
    serie b amúgy lesz a játékban?
    juvét akarok!
  • Dexantreal
    Nemtom:S...régóta van meg. MEdia Markt-ba nézz körül.
  • Firerock
    Mennyibe kerül kb ez a Logitech rumblepad??
  • Gabee667
    hello.
    Sokan irták itt hogy szaggat a játék meg nem megy rendesen föleg atisok,
    az tutti valami comp hiba miat van. Az én gépem elég szutyok 2.2P4 768MB ram
    fx 5700 és semmi gon nincs a futással. Még soha nem ment 23 fps alá az akkor van amikor golörö van pl, maga játék mutaja akkor 40-50 fps.
    Real Madrid Team Patch lezsedtem müködik is ez tuti nem fivatalos Patch mert nincsenek rendesen leértkélve a jáékosok benne, roni pl ugy 94 es hogy mindene 94es és mindenki más is igy van értékelve.( még védésik skillek is igy jobb kapus mint 'kazetta' ) Szoval kötve hiszem hogy real ilyen értékelést fogg kapni a full verzioba.
    Ja és nekem is olyan gampedom van ami a képen van, de az nem egy sima rumblepad hanem egy logiteck cordless rumblepad2 szoval a kolega nem fogalmazott pontosan vagy simán kamugép.