36657
-
miki90 #4364 most akkor vki olyan aki jáccot is már vele az mondja meg h van -e benne magyar? -
#4363 h. szúrná ki a szemem...:F -
#4362 de nem láttam:S -
Joe2061 #4361 nem tudom miről beszélsz ott van az rendesen:) nekem mindjárt lent van:) -
#4360 még ma küldök... -
#4359 okok -
Joe2061 #4358 yaaa -
#4357 nahh holnap reggel vki küldene nekem 1 PÜ-t hogy milyen a letölthető játékk??
mondjuk te GOLYO??? -
Cike #4356 vagy egy normális linket nyomjatok be pls fontos lenne bármit csak onnan ahonnan télleg már elkzedett lejőnni és garantáltan jo is
-
Cike #4355 figy most nem azé de ez az coldweb egy kura nagy átbaszás nem is lehet onnan leszedni vagy ha igen hogy mondjátok már meg fontos kérlek!!!!!!!!!! -
#4354 Ott vannak a linkek lent. Asszem 9db. Egyenkén le lehet szedni -
#4353 Innen is lehet: rapidról -
#4352 Nem tölti :D postán kapta Angliából :D -
#4351 Joe ftp-n töltöd? -
#4350 100% hogy lesz hozzá valami valahányszáz megás patch hogy magyar legyen -
#4349 eddig is le lehett szedni pl a portugál,spanyol,stb kommentárokat,hiszen csak annyit kell csinálni hogy kicseréled az angol nyelvűvel -
#4348 külön külön...pf lehet arra vetemedek... bár ftp-n gysabb meg egyszerűbb..nah mind1 majd csak lejön vhogy^^ -
#4347 kb 2 óra múlva megmondom :d -
#4346 nem mondunk ilyet hogy letltöm:D:D
megveszem angliába:D:D -
#4345 Te srác mi se tudunk többet. Kérem kapcsolja ki.
-
#4344 de ha külön letöltöd -
vpetikee #4343 REmélem jó lesz,én most kezdtem el a letöltését.Remélem megéri és kuva jó game lesz,a tavalyit igen hamar meg lehetet unni szerintem. -
#4342 magyar nyelvet akk ez nem tartalmazza??
és vmi átírással mint a 06-ba volt nemkapok magyar kommentet
v ha megjelenik vmi peccs nem lessz?
-
#4341 ... -
nyusz #4340 ebbe biztos nincs magyar nyelv ami fennvan? Ill késöbb nem lehet belerakni ha ezt letöltöm? -
Bereet #4339 thx egyenlőre nekem az is elég :D -
Tom Tom #4338 asszem láttam de nem tuti -
Bereet #4337 cseh nyelv van benne? -
#4336 ....kész vagyok...FlashFXP-vel Ftp-n tölteném erre nem találom:S 09.24 az uccsó fríssített lista:S..pf -
Tom Tom #4335 Igazad van.
Én nem fogok még akár 80 ft-t se fizetni warezoldalnak, inkább megvárom spyra vagy reactorra. -
#4334 wooow
már megjelent angolul?? -
#4333 nem vársz??
akk mitcsinálsz? -
#4332 Örülünk neki, aki tovább hírdeti, hogy warezol, szónélkül protestet írok a modiknak ^^ Vagy aki előbb látja és úgy érzi kötelessége tisztává tenni e topikot :P
-
globalsidius #4331 ehh énitöltöm a játékot! -
#4330 "...a magyar verzió pénteken jön ELVILEG." Lesz abból még egy hét min. elhiszed? ugyanúgy ahogy a demonál reménykedtünk szal szarom le én inkább nem várok! -
#4329 hát szerintem nem esett ez az alma sem messzebb a fájától, már láthatóak az újítások a játékon de még mindig nem az igazi. Nagyon látszik hogy az Ea csapata egy két dolgot átvett a Konamitól de sajna a fifa több licencet és újitásokat tudnak beletenni amitől eladhatobb a játék. De a játszhatósága nem nagyon jómax. 1 hónapig lhet vele játszani hogy élvezhető legyen.
Ha valaki eddig nem probálta ki a PES-t annak nagyon tudom ajánlani a WE10-et!!!Addig is maig nem jön ki a PES6 -
#4328 ha eddig lehetett ezután is lehet ezt az elején elreontották sajnos de ez van, én se fogom megvenni -.- -
Dexantreal #4327 Ezzel picit elkéstél -
#4326 Na nagyobb körben felejtsük a warezt, egy-két komment még ok.
-
Dexantreal #4325 Nemtom kire gondolsz. Én ugyan írtam, hogy szerintem ez nem az, de azért, mert az elmúlt hetekben annyi hír keringett...:P.