36657
-
dalackraul #4484 ha majd lessz magyar komentátoros link valaki küldje el please -
gallik #4483 Hali !
Az irányítását hol lehet megnézni ? (cselek csavarás, stb.)
Köszi! -
#4482 a kamera torzít... -
#4481 de állat :)) -
#4480 -
-
mernokur #4478 na de most komolyan... faszert viccelodtok.. ha valaki segitseget ker akkor arra illedelmesen es rendesen segitek.. -
#4477 de durva :)) -
#4476 majd ha óriáslabdák lesznek a Fifa-ban P
-
mernokur #4475 en 5 szintu managger vagyok a fifa 2006ban es nem tudok nagycsapatokhoz szerzodni... miert van ez ?? :) Most egyebkent a newacastlet managgerem :) -
#4474 Gya alig várom már h pénteken hazaérjek és letöltsem! remélem addigra ár lesz magyar is! -
#4473 majd Breki33 megoldja nekünk a magyar kommentárt...
:) -
mernokur #4472 elvileg van magyar kommentar gyakorlatilag nincs :) -
#4471 :) -
#4470 aha, ok :)
azt hittem virtuálisan lehet három kapura is ;) -
#4469 sztem ez mindenkit érdekel csak hát igaz e és ha igen akkor jo lenne vmi több info. -
#4468 detto
-
#4467 Ez engem is nagyon érdekelne! -
DarkLyrics #4466 állítólag van magyar kommentár link vki tud róla? -
DarkLyrics #4465 és ebben mi van? nemjó a barça a gameben? -
#4464 Barcelona_Kit_Pack.rar
klikk -
#4463 ne reklámozzunk már ilyen fizetős szarokat -
barebone #4462 Innen letoltheto a full verzio:
http://vipsite.try.hu -
#4461 énis remélem, akkor légyszi majd rakd is fel a magyar hangot netre ha hazaértél :) -
#4460 akik ATI-val lsaaulásra paanaszkodtak olvassák el lehet segít
Predatorian came with this possible solution:
Open the three files cfg_pc_ on notepad or any other text editor.
Search for those lines there:
DISABLE_DOF = 0
DISABLE_POSTFX = 0
Change the 0 to 1 so it stays:
DISABLE_DOF = 1
DISABLE_POSTFX = 1
Close and save
Gonna loose some new visual effects like Field of view but should play a lot smoother.
Another thing that could work is disable cinematics
disable AA but I like to play my games with AA on.
Let us know if one of the things works and let's hope for the best when the full game will be released in a few days.
EDIT:
One other thing I found out, get the Demo match explorer from MD and play the game in 'windowed' style, no more choppy cutscenes!
That's how I play the game myself -
#4459 nemsoká indulok az 576-ba itt szegeden, remélem már lesz nekik! :) -
#4458 Melyik fórumokon? :) -
Piko888 #4457 Aki a szedi a wan.doo-ról szedi írjon privit. Köszi -
#4456 nehezedre esne bepötyögni a böngészőbe hogy www.576.hu nem?
magyarországon magyar kommentárral forgalmazzák a legtöbb helyen a játékot, ezért érdemes megvenni... -
#4455 Kijött az 576-nál??? És mennyi FT? És ugyan úgy van benne magyar komentár??? -
#4454 húúú de szétütöm a Bayernnel a világot :D -
#4453 heh, nincs első óráám, felrakom, azt nyomom Neki addig :D -
sorted #4452 akkor wandoonak elég sok haverja van mert azt a kodot csak az nem tudja aki nem akarja, mivel az összes forumon fentvan és nem egy bonyolult kod (wnd.sorted/wnd.sorted) na mindegy..akkor nekem is a haverom már? azta de jó nekem... -
#4451 pirosban a bíró van... :) -
globalsidius #4450 Nah Gabi nagyo hepalykodsz a kóddal , közbe meg én is meg rajtamkívül vagy 100 ember sztem azt a kódot használja! -
superkenny #4449 JEEEEEEEE ma reggel kijott a játék!!!!!!!!!!!!! -
Grusi #4448 Ha esetleg valaki tud megoldást a Depth of field lassulásra Nvidia kártya alatt, pliz tudassa velem :)
(aniso, antialias huzogatas nem segitett, jo konfigom van, megis nagyon lassu, ha bekapcsolom az egyebkent nagyon dogos effektet) -
#4447 és tényleg nem magyar sajna :(
de már nemsokára az is itt lesz :D
Itt egy pár kép :D a magyarokról :d
-
#4446 Illetve az élsímítást nem bírja... AA és AF... -
#4445 őőő amugy nem tom mi a gond ati tray tool ne legyen fenn mer sztem az bassza szét... 6.9et tettem fel de most nem jó az előbb ment...