36657
-
hna most jó remélem :D -
Neoncsoves #4643 FAKK kell -
Neoncsoves #4642 ez mi akar lenni? -
#4641 -
#4640 ezért kéne már 1 házigazda, meg faq -
Picike gól, :) -
lilgame #4638 na megjött a játék!fasza minden csak az az 1 baj van hogy atis kártyám van és a közelebbi képeknél iszonyatosan szaggat.tudnátok erre vmi megoldást?
előre is köszi!!! -
#4637 oksa:) -
mikiking #4636 halod, fel jöhetnél msnre! -
#4635 én egyáltalán nem akarok villogni ezzel, és sztem ezzel nem is lehet villogni ami nekem van...én csak egy kérdést raktam fel, h mi lehet a baj??de senki sem válaszol rá.. -
eldiaz #4634 A Fifa 07 demo big fájla is jo lenne -
#4633 jajj de jó lenne... -
mikiking #4632 jó lenne ha igy lenne :
"Ez a reloded változat ami crack -es
tehát ha kijön a magyar kommentes akkor csak a crack file-t kell letölteni és kicserélni ezzel a verzióval
egy másik oldalon olvastam ezt az infot" -
#4631 eltévedtél?
EZ A FIFA 07 TOPICJA!! -
BIZ0906 #4630 hát ez van(lesz) -
BIZ0906 #4629 jaja én is ezen az állás ponton vok de azért kiváncsi vagyok hogy milyen a magyar és ha megunom újra jöhet az angol tanulása -
#4628 most itt elkezdett mindenki a konfigjával villogni??? úristen...
és BIZ0906 is látja már a sötét jövőt -
eldiaz #4627 HY!4Vlki plz segítsen nem tudunk jáccani ellenfélként,csak ha egy csapatban vagyunk(gamepad-dal nyomjuk)a megoldás hogy kellene nekem ez a file:fifa 06 data/gui/playnow/03_offl.big file,de nekem már nincs meg,ha vlkinek meglenne az lécci küldje el v-ben.thx -
Neoncsoves #4626 nem tom most miért olyan fontos a magyar komm. sztem engem idegesítene már egy idő után az a magyar beszéd ismétlése...... Angol komm.-nál meg angolt is tanulok, kiejtést, meg azé nem olyan idegesítő. Majd lehet megszerzem a magyar komm.-t! De egyenlőre nem kell... -
BIZ0906 #4625 és most jönnek a "miért nem indúl ez a szar meg társaik" hihi -
ntex #4624 Nem írtál hülyeséget, mert már a FIFA 06-ban is benne volt a magyar nyelvi fájl, csak át kellett nevezni a hungarian.lng -t english.lng -re és máris magyar volt a FIFA-d, gondolom itt is hasonlóképpen van -
#4623 ya AMD 64 2800+, 1,80Ghz, 512 Mb ram -
#4622 fasz kivan már....mostmár vhogy elindult a gém, de amikor írja h nyomjon meg vmilyen gombot, akkor megnyomok vmtit, utánna behoz egy ujabb képernyőt de semmi sem történik....miért van eZ? a géppel lehet a baj? -
#4621 Igen érdekesen van optimalizálva ez a FIFA is... Van egy adott bika gép és szaggat, aztán van egy kissebb kategóriájú azon meg nem igen. Pl. nálam maxon van mikor szaggat, de van mikor nem. Érthetetlen. A másik, valahogy de mindenképp megveszem. Most kissebb anyagi csődben vagyok ^^ -
#4620 A magyar kommentár a NÉMET kiadású lemezen lesz rajta, tehát aki valamilyen módon az AMERIKAI verziót szerzi be, az erről lemondhat. -én meg ezt olvastam a GS fórumon4;) -
NiGhTM4R3 #4619 Radeon 9800 PRO, 1 GB RAM, 3Ghz processzor, Catalyst 6.9-es driver.
És bejátszásoknál eléggé akadozik, nem értem miért. Friss restart után is akadozik,, -
#4618 "Figyeljetek utánna olvastam más torrent oldalakon ahol azt íírják hogy így kell magyarrá tenni a játékot:autorun cfg-ben van egy olyan sor hogy HUNGARIAN=0->átírod 1-re és ebben a jegyzettömben van még egy sor NumLanguages=3-->ezt meg átírod 4-re és láss csodát mehet a telepítés magyarul!!!!!!!!
Állítolag a komment nem lesz magyar de a játék és a telepítés szövege igen!
Én nem próbáltam pobáljátok ki ti!"
narnia kommentje BHról, felelősséget nem vállalok érte, ergo ha egy nagy hülyeség hiába k*rtok le, mert nem én írtam -
Zséé #4617 Hát nekem meg 1000-es AMD Duron-on 256 rammal 9200-es ati videókarival simán megy... :) -
#4616 ya,előbb utóbb úgyis felrakják vhová.sőt,mérgek mernék rá venni,h még holnapig felkerül az egyik nevesebb magyar torrent trackerre a magyar verzió -
mikiking #4615 hát igaz bazeg, oda vagytok, hát Istenem majd lessz kommentár, addig meg jáccodjatok a nélkül basszus, nem olyan nagy ügy , Majd lessz hozzá úgyis az Fh-n is , szal nyugi! -
NiGhTM4R3 #4614 LOL, az enget kellett volna átneveznem. -
#4613 -
#4612 nem tiltottalak le és nem hun a nevem.
és mindenki nyugodjon már meg!!!! majd valaki felrakja a magyar kommentárt,most mit kell követelőzni,tisztára gyerekesek vagytok... -
vizoo #4611 Hát, ha neked ezzel a konfiggal akad, akkor ott sürgős életmentő műtétre van szüksége a gépednek :)
Nekem egy 64bites 2600+os procival, 1GB rammal, GF6600GT-vel és maxon röccenésmentesen fut :)
Esetleg újabb driver...(vagy talán régebbi). Még megpróbálnám a helyedben, hogy a feladatkezelőben leállítod az összes feleslegesen futó háttéralkalmazást. -
BIZ0906 #4610
all hát hányszór leírták már ! -
Glasses #4609 A hun-t nevezétek át eng.db-re az eng-t pedig akármire csak más legyen -
NiGhTM4R3 #4608 De ha átnevezgetem, mind a 06-ot (azt hiszem abba kellett) h a svéd helyett berakom a magyart úgy sem működik,, -
Zséé #4607 Nekem se jön be. Csak az angolt, svédet meg dánt kínálja fel... -
#4606 -
NiGhTM4R3 #4605 Akárhova műásolom nem lesz magyar felirat,,mi a baj?