36658
-
Beepee #4725 Az kamu volt :P -
BIZ0906 #4724 A wa**doo.netipar.hu-ra nem kell még meghívó van sima reg -
frászt, nem valósult meg -
Most akkor leszedek egyet abba lesz magyar felirat esetleg kommentár? -
Chelseas #4721 azt ha Hajdu B szólal meg légy oly kedves dobd már fel a rapidshare ra azt az ominózus dat_hun.big filét sok ember boldoggá és halhatatlanná tennél vele -
Tom Tom #4720 Hát ronaldo átment az interbe...
vagy nem úgy volt hogy adriano csere Ronaldo????? -
Mutu is Theodorként szerepelt^^ -
van msn-ed -
Neoncsoves #4717 nah 80% telepités, kivancsi vagyok.... -
a 06ban más néven volt... lehet itt is -
Beepee #4715 Mé a Ronaldo hol van ha nem ott? És a Materazzi? Ő nem igazolt el sehova csak hosszabított a nyáron. -
Neoncsoves #4714 biztos kitörölték mert volt ez a botrány XDD -
Tom Tom #4713 Zidane kinyírta 

Ronaldo meg a realba van...nem valami friss -
Chelseas #4712 helyes akkor jó töltést -
Tom Tom #4711 Nekem mindegy hogy kik pofáznak andy gray vagy hajdu b csak game legyen...
Kösz a tippet a rapidhoz bejött!!!
-
Beepee #4710 Hol a Materazzi? Csak mert az Interbe nincs... -
MCcrank #4709 most tudnál adni?
-
Neoncsoves #4708 atw.hu már nem az igazi w***doo! Az igazi w***doo.netipar.hu!!! -
MCcrank #4707 [email protected] -
MCcrank #4706 hi neoncsöves én kérnék egy kódot ha lehet
-
Chelseas #4705 próbáld w****oo.atw.hu val tlán siekresebb oldal
-
Neoncsoves #4704 nyugizzatok már b*ssza meg nem igaz majd jön amikor jön, nem tom miért ilyen kurva fontos! eddig jó volt a fifákban az angol most nem??? Amugy is mindenki fikázná a szinkront ha feltöltenék hogy tök idegesítő tök szar, késik esetleg vagy vmi... szvsz -
Matt89 #4703 vhol nincs fent véletlenul a magyar szinkron nem tudja vki? -
Neoncsoves #4702 bocs az offért, de akinek kell w***doo.netipar.hura reg az szojjon me akko holnap adok -
Chelseas #4701 van egy olyan variáció ha nem állandó IP címet kap a géped miután letöltött egy filét bonts internet kapcsolatot és létesítsd újra ebben az esetben pl az adsl esek akiknek random mód osztja a rendszer az IP-t azok tudnak egymás után tölteni próbáld meg te is lejött net off 1 perc net on és letöltés -
csak, hogy abbamaradjon ez a szar fizetős warezolás
isohunt-os egyik linkről 190kval jön -
dehogy kell
-
Chelseas #4698 én úgy nézem hogy az dat_eng.big az több mint 250 mega
-
Tom Tom #4697 Én most onnan szedem de az valami vicc hogy 3 órát kell várni hogy leszedhesd a másik pakkot... -
Chelseas #4696 majdnem jól irtam rapidshare -
Eredeti vagy letöltötted?ha letöltötted honnan? -
A vicc az, hogy a FIFAt nézitek mérvadónak ez ügyben :) -
Matt89 #4693 plz dat_hun.big!!!!!!!Vki aki jol tolt fel és van ideje:( -
Visszatérve a gamepad dolgokhoz! Néztem amit Breki belinkelt hogy melyik nyerte a legjobb cimet: azaz a Logitech Wingman Cordless Rumblepad!!! Na hát hozzátéve nekem is az van és a 2006-os fifánál és a 07-es fifánál sem ismeri fel a 3-as gombot amit ugye használ mindenképp az ember! Kis átirással megoldodik a hiba de vicc hogy az a nyerő pad és nem mükszik rendesen a fifába.... -
Livius #4691 Vagy még sincs meg?
-
Livius #4690 És honann van meg a dat_hun.big? -
valaki akinek még gépen van a fifa darabjai amit leszedett adja meg az msn címét? -
Chelseas #4688 akkor nem fogok neki állni letölteni meg lenne kb 1 és fél óra alatt de nem szórakozok remélem nemsokrá megjelenik a magyar hang a rapshide oldanlon valami kedves forumos társ jóvoltából -
Matt89 #4687 Nincs vki aki lenne olyan rendes és feltoltené vhová a dat_hun.big-t?Nem csak én szeretném naon sztem:)
-
Platform: PC
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Sport
Idén is jelentkezik a már több ízben is bizonyított FIFA széria: a 07-es utótaggal ellátott kiadás az élethű, remekül animált játékmenetnek, és a friss licenszeknek köszönhetően professzionális élményt nyújt. Most a PC-s és a PS2-es változat magyar kommentárral!
Ár: 11 699 Ft
Most már látom sry...