36657
-
#4803 data/cmn/fe -
Chelseas #4802 vagy olvass vissza
-
Chelseas #4801 keress rá és ahol talál oda
-
hitch #4800 hova kell másolni a hun.db-t??
-
Matt89 #4799 Ezzel nem is lenne baj, de olyan embereknek csinálja ugyanezt akiknek x1800xt v 7600gt van na akkor ne az én gépemet fikázd te " birkapásztor"!És ha visszaolvastál volna, v folyamatosan olvastad volna az sg-t látnád h naon naon sok embernek csinálja ezt, és kérdés h mé ! lehet h akinek olyan fos ratyi ócsó gépe van mint neked jobban megy!Örülj gyík! -
#4798 Ne vitatkozzatok nálam megy lazán 50 fpssel de amikor tötli be és fenn van a 4x meg a 16xos fos akkor legalább 5perc mig betölt de a játék akkor se akad de hát ugy meg jácchatatlan szal le kell venni sajnos ez van grafika 0 ezé jáchatok 1600*1200 on haha... -
Chelseas #4797 mert őket nem találják azok szervereken mennek amik egy nagy épületben csomós számítógép az ott dolgozóknak nagyrészt nincs köze a gépek tartalméhoz. lásd at atw uw gportal amik ingyenes tárhelyek de ami a te gépeden van azt megtalálják. -
#4796 milyen shaderrol beszélsz birkapásztor!? CoJ-t pixel shader 2.0val toltam végig , ráadásul 100%osan ugy néz ki a játék mint ami mellékelve volt GameStaros videóban , szóval a hibát a gépedben keresd , a vén vas megcsúfolja a mostani vasakat is -
#4795 persze és akkor a warezok mér élnek?? -
#4794 :D:D -
#4793 hm?? -
#4792 Nem nem töltötték fel, és nem is fogják mert mindenkihet kiküldték a szoftverrendőrséget, úgyhogy Firerock szépen lassan kezd el törölni a cuccokat :) -
Chelseas #4791 azt olvastam valahol hogy a német országban kiadott verzióban van dat_hun.big file csak minek az a németeknek lenne most nekünk -
#4790 ha lenne eszed akkoris......... -
Matt89 #4789 Ha eredetid van, csak akkor fogod megtalálni! data/audio/dat_hun.big Ha megvan feltoltenéd nekunk?:P -
Chelseas #4788 és mi lett a végeredmény?
-
Neoncsoves #4787 másikat -
#4786 DE HA lenne FAQ ezek a kérdések elkerülhetőek lennének! -
Chelseas #4785 NEONCSOVES te most mit töltöttél le magyar kommentes verziót vagy valami másot? -
#4784 A 3 oldalaon megtalálod a linket! -
#4783 :S -
Neoncsoves #4782 x2-re? nekem addig engedi ... és igy is akad :@ -
#4781 Hello skacok .. vki legyen olyan kedves küldje el nekem mailben a hun db-t köszönöm szépen ... !! mail .: [email protected] -
#4780 ÁLLJATOK MÁR LE -
#4779 ja az jo lenneeee -
#4778 Totál le kell venni és akkor full jó!
Az ati beállításainál kell levenni 3D beállításoknál keresgélj -
#4777 akk még senki nem tölöttte fel a szinkront vhova?? -
hitch #4776 A Szinkront el tudja valaki magyarázni higy hol van???????Köszi -
#4775 szevasztok valaki megmondaná honnan lehet leszedni a kommentárt meg a magyar feliratot ??köszzz -
Neoncsoves #4774 nekem csak x2-re engedi levinni mind a 2t :| -
#4773 :( -
Matt89 #4772 Azt teguk hozzá h a 9600-al aze nem szaggat mert meg sem probálja az uj effecteket!Meg ne akard már magyarázni h amit irtál jobb:D Ne essünk át a ló másik oldalára! de azt csak mellékesen irtam!So ha a shader nem akarna menni akkor jo lenne!élvezd csak ugy nélkule noob! -
#4771 szevasztok valaki megmondaná honnan lehet leszedni a kommentárt meg a magyar feliratot ??köszzz -
Neoncsoves #4770 nemtom.. lejjebb vettem a felbontást alapból gyorsabb lett... de még mindig akad :@ -
#4769 és azt hol lehet levenni:S? (bocsi a hülye kérdésér) -
#4768 Jah ez a megoldás.Tuttam énis, csak nem értem télleg h mért nem bírja.. -
#4767 Akinek ATI-ja van és sír a szája annak azt ajánlom vegye le az <<AA és AF-et>> mer amiatt szaggat legalábbis nekem... bár nem értem miért nem bírja mer buta azér... -
#4766 sajna nem:( -
#4765 Magyar kommnetet még mindig nem rakta fel senki? -
#4764 majd jön 1 peccs...ne aggódj.