36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• dalackraul
    anti-aliasing-ot hol lehet kikapcsolni???????
  • taciboy
    na akkor: aki úgy érzi hogy tud segíteni, az vegyen már fel msn-en. címem: [email protected]

de ha nincs msn-ed akkor pedig itt segíts kérlek, mert már nagyon unom hogy csak nekem nem jó, pedig vacsi új rendszer
  • Breki33
    aki panaszkodik

• Breki33
    jó a faq még a banner is szebb lett tőle, csak a háttere lehetne pl szebb

pl amit készítettem puzzle kicsit világosítva P
  • taciboy
    de ezt most konkértan tőlem kérdezed hogy mik futnak?
  • bubu13
    Valaki adjon linket Hunbasser bajnokságához Pls!
  • Breki33
    a feladatkezelőben láthatóak
  • taciboy
    hogyhogy mik futnak?
  • hello
    Ha kikapcsolod az Anti-Aliasing-ot a vezérlőben akkor menni fog blurral is szaggatás nélkül csak kockásak lesznek az emberek.
    Azt kéne megtudni, hogy egyáltalán el bírja-e ez a kártya ha fel vesszük az Anti-Aliasing-et 32es színmélységen.
  • Breki33
    nekem se

deha nem rakjátok be mik futnak nem tudok segíteni
  • taciboy
    nekem meg nem megy, így nem tudom hogy szaggat-e :(:(:(:(:(:(
  • Gaba9
    Nekem nem ! :)
  • Golyo69
    blur :D
  • Golyo69
    nekem nem szagatt a lur miatt
  • Istencsászár
    EA minőség...
  • dalackraul
    blur???? az meg mi?
  • Joke
    semmi baj :)
  • examinee
    Na ugylátom mindenkinek szaggat a Blur miattt!!!
  • examinee
    okés sry!
  • dalackraul
    üdv

nagyon szagadt a game ati radeon 9600-as kártyám van amit breki írt azt megcsináltam de mit kell csinálni hogy ne szagasson?
  • Joke
    csak én nem arról beszélek. hanem arról h egy olyan emberke aki épp a magyar kommentátoros fifát szedi megadja az oldal kódját akkor rövid határidőn belül letöltöm és felrakom a kommentátor file-t. ennyi
  • dbb
    Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy Nvidia Geforce fx 5700 256mb,és a gólörömöknél kicsit szagatt,és még az lenne a kérdésem hogy mit kell kikapcsolni ahoz hogy ne szagasson??előre is köszi
  • examinee
    Hát kb ott ahol a Crack van az alatt...
  • taciboy
    légyszives. nektek csak ennyi bajotok van, hogy néha blurral szaggat, de nekem fel sem akar települni, míg ugyanaz a dvd a havernak tökéletesen megy!! most akkor mi van?
    amúgy meg kapcsoljátok ki a visszajátszásokat meg az animációkat és jut is és marad is
    csak segítsen már valaki!
  • Joke
    mégis milyen mappákban?
  • examinee
    Én Atis vagyok és azért nekem is brutál gépem van! Nemértem mi lehet! Nekem nem nagyon szaggat dehát még ennyire se kéne! És azért Blurral sokkal jobb a játékélmény is:S
  • buldozer99
    ha valakinek meg van a magyar kommentes az pls tegye be a kommentárt!
  • taciboy
    telepítés -> advanced user -> full; cél könyvtár: d:\játék\fifa07 -> Hibaüzenet: Cannot create this directory, please specify a different name or location.
    hülyét kapok. sehova nem engedi feltelepíteni csak az alapértelmezettbe. oda meg hely hiányában -meg amúgyse- nem rakom
  • Grusi
    Nvidias vagy? Nekemis szaggat, mint az allat, pedig nagyon korrekt konfigom van, nem ertem. Blur nelkul persze tokeletes, de hihetetlen, hogy nem megy egy ilyen egyszeru effekt a gepemen...
  • examinee
    Körbe néznél a mappákba már rég fennlenne...
  • Joke
    adna valaki kódot már rég fenn lenne...
  • examinee
    Valaki irja le plz hogy hogy csináljak ugy blurt hogy pl a visszajátszásoknál kicsit se szggasson! nem full szaggat de idegesitő! Ha meg amit breki irt azt átirom akkor replay nem szaggat de akkor nincs blurom!
    Tehát a felállás: blurra kcsit szaggat, nélküle nem csak akkor nincs blurom:S
  • kuci06
    ha lejön, plz tedd fel a kommentárt.
  • taciboy
    ez nem lehet igaz, hogy csak nekem nem akarja feltelepíteni. de az nhl07-tel is ugyanezt csinálta!!!!
  • miki90
    honnan?
  • dbb
    Szerintem nem kamu mivel én már szedem a Magyar verziót.legalábbis remélem
  • oliverb
    Köszönöm szépen , csak egyet kérdeznék nem lett volna egyszerübb egyből leirni?
    De mégegyszer nagyon köszönöm.
  • Olli 17
    köszi a hun.db-t király nagyon :):):)
    de azért még lefogom szedni a magyar kommentáros verziót :D:D
  • Golyo69
    adja már neki oda vki LOOOL :D
  • Joke
    na nem osztja meg senki a kódját a közösségért? hamar feltölteném a kommentár file-t....