36657
-
dalackraul #4963 anti-aliasing-ot hol lehet kikapcsolni??????? -
taciboy #4962 na akkor: aki úgy érzi hogy tud segíteni, az vegyen már fel msn-en. címem: [email protected]
de ha nincs msn-ed akkor pedig itt segíts kérlek, mert már nagyon unom hogy csak nekem nem jó, pedig vacsi új rendszer -
#4961 aki panaszkodik
-
#4960 jó a faq még a banner is szebb lett tőle, csak a háttere lehetne pl szebb
pl amit készítettem puzzle kicsit világosítva P -
taciboy #4959 de ezt most konkértan tőlem kérdezed hogy mik futnak? -
#4958 Valaki adjon linket Hunbasser bajnokságához Pls! -
#4957 a feladatkezelőben láthatóak -
taciboy #4956 hogyhogy mik futnak? -
hello #4955 Ha kikapcsolod az Anti-Aliasing-ot a vezérlőben akkor menni fog blurral is szaggatás nélkül csak kockásak lesznek az emberek.
Azt kéne megtudni, hogy egyáltalán el bírja-e ez a kártya ha fel vesszük az Anti-Aliasing-et 32es színmélységen. -
#4954 nekem se
deha nem rakjátok be mik futnak nem tudok segíteni -
taciboy #4953 nekem meg nem megy, így nem tudom hogy szaggat-e :(:(:(:(:(:(
-
#4952 Nekem nem ! :) -
#4951 blur :D -
#4950 nekem nem szagatt a lur miatt -
#4949 EA minőség... -
dalackraul #4948 blur???? az meg mi? -
#4947 semmi baj :) -
#4946 Na ugylátom mindenkinek szaggat a Blur miattt!!! -
#4945 okés sry! -
dalackraul #4944 üdv
nagyon szagadt a game ati radeon 9600-as kártyám van amit breki írt azt megcsináltam de mit kell csinálni hogy ne szagasson? -
#4943 csak én nem arról beszélek. hanem arról h egy olyan emberke aki épp a magyar kommentátoros fifát szedi megadja az oldal kódját akkor rövid határidőn belül letöltöm és felrakom a kommentátor file-t. ennyi -
dbb #4942 Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy Nvidia Geforce fx 5700 256mb,és a gólörömöknél kicsit szagatt,és még az lenne a kérdésem hogy mit kell kikapcsolni ahoz hogy ne szagasson??előre is köszi -
#4941 Hát kb ott ahol a Crack van az alatt... -
taciboy #4940 légyszives. nektek csak ennyi bajotok van, hogy néha blurral szaggat, de nekem fel sem akar települni, míg ugyanaz a dvd a havernak tökéletesen megy!! most akkor mi van?
amúgy meg kapcsoljátok ki a visszajátszásokat meg az animációkat és jut is és marad is
csak segítsen már valaki! -
#4939 mégis milyen mappákban? -
#4938 Én Atis vagyok és azért nekem is brutál gépem van! Nemértem mi lehet! Nekem nem nagyon szaggat dehát még ennyire se kéne! És azért Blurral sokkal jobb a játékélmény is:S -
#4937 ha valakinek meg van a magyar kommentes az pls tegye be a kommentárt! -
taciboy #4936 telepítés -> advanced user -> full; cél könyvtár: d:\játék\fifa07 -> Hibaüzenet: Cannot create this directory, please specify a different name or location.
hülyét kapok. sehova nem engedi feltelepíteni csak az alapértelmezettbe. oda meg hely hiányában -meg amúgyse- nem rakom -
Grusi #4935 Nvidias vagy? Nekemis szaggat, mint az allat, pedig nagyon korrekt konfigom van, nem ertem. Blur nelkul persze tokeletes, de hihetetlen, hogy nem megy egy ilyen egyszeru effekt a gepemen... -
#4934 Körbe néznél a mappákba már rég fennlenne... -
#4933 adna valaki kódot már rég fenn lenne... -
#4932 Valaki irja le plz hogy hogy csináljak ugy blurt hogy pl a visszajátszásoknál kicsit se szggasson! nem full szaggat de idegesitő! Ha meg amit breki irt azt átirom akkor replay nem szaggat de akkor nincs blurom!
Tehát a felállás: blurra kcsit szaggat, nélküle nem csak akkor nincs blurom:S -
#4931 ha lejön, plz tedd fel a kommentárt.
-
taciboy #4930 ez nem lehet igaz, hogy csak nekem nem akarja feltelepíteni. de az nhl07-tel is ugyanezt csinálta!!!! -
miki90 #4929 honnan?
-
dbb #4928 Szerintem nem kamu mivel én már szedem a Magyar verziót.legalábbis remélem -
oliverb #4927 Köszönöm szépen , csak egyet kérdeznék nem lett volna egyszerübb egyből leirni?
De mégegyszer nagyon köszönöm. -
Olli 17 #4926 köszi a hun.db-t király nagyon :):):)
de azért még lefogom szedni a magyar kommentáros verziót :D:D -
#4925 adja már neki oda vki LOOOL :D -
#4924 na nem osztja meg senki a kódját a közösségért? hamar feltölteném a kommentár file-t....