36657
-
#5203 frenzynek igaza van! (szerintem ) akinek a magyar verzió van meg nézze má meg!! -
#5202 nem neked szólt
az első demóban nem volt több nyel a másodikban igen
így szerintem és megnézni a két könyvtár közötti különbséget -
Grusi #5201 Kipróbáltam, néha-néha mondja hajdú b a játékosok neveit, de a történéseket soha. szerintem van egy definicios fajl, es a kommentar hangfajlban a definiciok magyarul vannak irva, pl. "gol_1. hang". a neveket nyilvan azert mondja néha, mert azok ugyanazok a felülírt fájlban a hozzájuk tartozó stringek, mint a magyarban. -
zbigi #5200 Valakinek van tippje hogyan lehetne elinditani 1280x768-ban? csak 1280x720-at találtam azt meg nem kajálja a tv-m :-( -
#5199 az sztem videófájl lehet... mekkora a mérete? -
Glasses #5198 felcserélttem a két file-t az angolt swédre az swédet angolra ugyanugy nincs hang akkor egyiknél sem -
#5197 TXT, fájllista? -
#5196 vááá audio könyvtár, az tök mindegy h magyar v sem, csak lássam a fájlokat -
#5195 Az a mappa 1,98 GB és 972 db fájlból áll. -
#5194 Nem ;)
Az a verzió, amelyikről itt valaki buzgón hirdette hogy fake. Ahhoz képest egész jól műxik :) -
#5193 csak egyvalakinek van meg a magyar jelenleg -
#5192 nekem nem a magyar van... -
Frenzy9 #5191 szerintem az alocale mappába kéne egy ilyen: eal_hunp.vp6 -
#5190 azon vagyunk, de ennek most semmi köze a demóhoz, szerintem még egy fájl kell vagy max HEX-el belenyúlni vhová... azon vagyok h kiderítsem de sírás és észosztás helyett segítsetek -
#5189 érdemes lenne az első és második demo közötti különbséget is megnézni ezben
illetve a második demoban felcserélni a két kommentátort ott úgy szól-e
szval nemcsak ülve várni a sültgalambot hanem ezeket megnézni -
#5188 akkor mentsetek nekem az AUDIO könyvtárról egy fájllistát és nyomozom mi lehet a baj... -
#5187 mindenképp -
#5186 ÉN -
#5185 valaki szeretné h segítsek? -
#5184 az eredeti? -
#5183 Én sajna csak este tudok róla screenshotot küldeni, mert a teljes fifa07 nincs itt bent a munkahelyemen. -
#5182 Én szerintem felül kéne írni a három angol fájlt a három magyar fájllal:
DAT_ENG.BIG -et a DAT_HUN.BIG -gel
ENG.BIG -et a HUN.BIG -gel
ENG_MEMC.LOC -ot a HUN_MEMC.LOC-cal
Persze előtte mentsétek el a régi fájlokat!!!
Próbáljátok ki így! Azt hozzáteszem, nekem a magyar kiadás van meg és nem próbáltam a RELOADED verziót magyarítani.
-
#5181 na srácok hajrá, jöjjön össze minél hamarabb :) -
Joe2061 #5180 Grusi, te most hozzám beszélsz? -
Grusi #5179 Mostmár igazán eltakarodhatsz innen a fake szaroddal. Oke, hogy eloskodsz a hulye embereken, de ez már komolyan pofátlanság, amit csinálsz. -
#5178 sztem ott még kell lennie vminek... a EA SPORTS\FIFA07\DATA\AUDIO\ tartalmáról (magyar) toljatok nekem egy screenshotot és kinyomozom melyik fájl kell még ahhoz hogy menjen a cucc
addíg hex editorral belenézek a kommentár fájlba hátha -
Joe2061 #5177 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem megért párszáz forintot, hogy megkíméljem magam az idegeskedéstől, barkácsolástól és leszedjem a magyar verziót. -
Grusi #5176 Legyél már egy kicsit türelmesebb, basszus... -
#5175 Valaki jöjjön már a segítségünkre!! -
Grusi #5174 Kéne a magyar változat exe-je, hogy lehessen magyar nyelvet választani az elején, azaz lehessen beolvastatni a magyar nyelvi fájlokat. -
Glasses #5173 Ugyanez lett nekem is -
#5172 Valaki lökjön már egy megoldást , vagy az aki már rájött! -
#5171 nekem se megy pedig én is próbáltam felülírni az alapértelmezett angolt -
#5170 IGEN!! IDE A HELPet!!! nekem se müködik!!!!! -
#5169 micsoda csapatmunka, gratulálok!
és köszönöm is szépen, majd egy pár nap múlva én is kipróbálom hogy lesz e reloaded-ből magyar nyelvű.
ha nem megy akkor meg majd jövök ide sipítozni. :) de előtte megnézem a faq-t... -
Newfronter #5168 Na és hogy lesz magyar? Mert ha csak bemásolom, akkor továbbra is angolul löki, de ha felülírom a dat_eng.big-et akkor meg nem szólal meg a kommentátor. :S -
Glasses #5167 augusztus 28-ig csináltta meg a fifa az átigazolásokat az elején irja -
#5166 ott van .. ő a legjobb középpályásom -
piamania #5165 Még egy kérdés.A Roster mennyire friss? Diarra a Madridban van stb..? -
#5164 Nem, azt valószínűleg nem értékelnék a kollégák, ha itt ülnék gamepaddal és Hajdú B. szólna a hangszóróból :)