36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Tibcsitroll
    pusztulj el te buzi
  • Sipka
    Valaki nem tudná feltenni a magyar nyelvű PC DVD borítót? (végső esetben jó az angol vagy más nyelvű is...)
  • mike0013
    ha high-ra állítod a részletességet...
  • mike0013
    Mindjárt elpusztulok!!
    Másold a lomtárba;):D
  • Takigabi
    a videók alatt levő motion blurt mivel kell bekapcsolni (ugy mint a demoban volt )
  • KapuBen
    LEJÖTT!!!!
    Nemsokára jön a sok finesse shot:D
  • ADK69
    a fifa07_hun_feliratok.exe-t hova kell másolni?
  • Zséé
    fennvan rapidon is...
    keress vissza
  • Tibcsitroll
    audio.big et hova kell masolni
  • Attila 007
    Szóval bocsi de nemtudom mással is előfordul e ez a szitu mint nálam megkérdezem hátha valaki tud SEGITENI: Felraktam angolul most a gammát, előbb uninstalláltam a magyarositottat, mert ott összevissza cikkcakkozotak a beták, meg különböző bevillogások voltak, és most a sima angolnál meg ment simán minden, esetleg valakinek volt ilyen, vagy csak én vagyok egyedül, válaszokat előre is köszönöm
  • ReNaMe
    Hali! Lenne egy kérdésem a magyar kommentárral kapcsolatban. Azt írtátok hogy kell hozzá ezEza fájl is. De nem tudom letölteni arról az oldalról, vki pls tegye fel rapidra vagy valahova máshova csak 2 mb. Köszi!
  • hitch
    Köszönöm szépen a kommentárt.Naon cool most a fifa.:D:D:D
  • LasCar16
    ha most ennyire megerőltet nem gyenge konfigokat akkor milyen lesz nextgen grafival?:ASSASDSDS
  • arsnl
    Kössz
    Ja és The Hedgehog te egy ISTEN vagy
  • ntex
    A játék nálam azért szaggatott mert a driver-ben be volt kapcsolva az élsimítás és anizó szűrés, ezeket kikapcsoltam és megszűnt a szaggatás is

Legalábbis nálam ez volt a probléma...
  • Attila 007
    Más Nvidias emberkénél nem cikk cakkoz a képernyő csak nálam?
  • Atti12
    Hmm.. lenne egy kérdésem. Láttam hogy irták itt néhányan hogy 16 bitben játsznak. Nekem a játékba nem lehet levenni 16 bitre :/. A másik meg az Anti-Aliasing hol tudom kivenni?
  • bubu13
    Ezt kinek irod?
  • Hunor1
    ...ááááááááááhhh... az a rohadt rapid share !! már vagy harmadszor akarom tölteni, de mindíg megáll, és nem folytatódik:-(((( 43% ill 18 % ( a fleshget meg nem akarja tölteni)nics más szerveren fenn???
  • Glasses
    Tud valaki megoldást?
  • Curesz
    amugy a teljes
  • KapuBen
    NO WAREZ!
  • bubu13
    Sziasztok!
    Az egyik warez oldalon (wana...) ott kinnt van egy magyar verzió de az kevesebb fájlos mint az eredeti.Az az egész verzió vagy csak a magyar kommentár?
  • Tom Tom
    Nemtom de nekem rohadtul nem kell a magyar kommentár bele:D
    Hát akkor majd nekem is szaggatni fog sajna...
    Vazze pedig nem gyenge a gépem
  • Fyrex
    [marquee direction=left][brutálnagy]jah és KÖSZÖNÖM a magyar szinkront és feliratot[/marquee]
  • arty
    5334
  • Fyrex
    nekem 30 körül vannak a folyamatok

mondjuk nekem gyenge gépem is van, szal nincs gond a szaggatással /omg milyen furcsa ezt így mondani, csöppet ellentmondásos :P/
  • arty
    hálás köszönet a leirásért, és annak is aki feltette a tárhelyekre a cuccokat :) (azt nemtom ki volt)
  • dbb
    Valaki tudná mondani akinek rendesen fut a fifa hogy mennyi folyamat megy a feladatkezelőben??nagyon zavaró hogy a gólörömöknél szaggatt.
  • KapuBen
    Már csak háromnegyed óra!
    Köszönöm a magyar szinkront és szöveget mindenkinek!
  • Attila 007
    Szasztok Fifások!:) Egy kérdésem lenne, mégpedig hogy nálam fut hibátlanul a gamma de bevillog itt ott a kép meg olyan mintha ollóval vagdosnák, ez mitől lehet? Konfigom ott figyel lent, válaszaitokat előre is köszönöm
  • arsnl
    audio.big elnézést
  • arsnl
    Hello!
    Vki megmondaná, hogy az audi.big-et hova kell bemásolni?Elég ha csak a hsz számát adjátok meg, hogy kb hol van.Kössz
  • dbb
    Hát nem tudom mi lehet a gond de a Demo fullon mennt ez meg egyszerüen szaggat,de csak a gólörömöknél meg a bevonulásnál,a feldatkezelőben meg nem tudom mit lehet és mit nem lehet kilőni szóval most 27 folyamat megy.Nektek mennyi megy??
  • Glasses
    http://image017.mylivepage.com/chunk17/101795/94/n%C3%A9vtelen.JPG
  • Glasses
    http://oksza.mylivepage.com/image/94/2578/n%C3%A9vtelen.JPG

Valaki megmondana a jobb sarokba az mi pontosan miket lehet vele állitani
  • Különc
    Sziasztok!
    Leszedtem a FAQban lévő menümagyarositást de ezt irja ki: Can't load library (admsw.dll) Mi lehet a gond?
  • superkenny
    !!!KÖSSZ!!! nagyon ott van magyar kommentel!!!
    KIRÁLYSÁOSSÁG
  • mama2
    Meg van rendelve!!!!!!! Holnap jön
  • Breki33
    Del Piero