36657
-
Tibcsitroll #5524 pusztulj el te buzi
-
#5523 Valaki nem tudná feltenni a magyar nyelvű PC DVD borítót? (végső esetben jó az angol vagy más nyelvű is...) -
#5522 ha high-ra állítod a részletességet... -
#5521 Mindjárt elpusztulok!!
Másold a lomtárba;):D -
Takigabi #5520 a videók alatt levő motion blurt mivel kell bekapcsolni (ugy mint a demoban volt ) -
#5519 LEJÖTT!!!!
Nemsokára jön a sok finesse shot:D -
ADK69 #5518 a fifa07_hun_feliratok.exe-t hova kell másolni? -
Zséé #5517 fennvan rapidon is...
keress vissza -
Tibcsitroll #5516 audio.big et hova kell masolni
-
Attila 007 #5515 Szóval bocsi de nemtudom mással is előfordul e ez a szitu mint nálam megkérdezem hátha valaki tud SEGITENI: Felraktam angolul most a gammát, előbb uninstalláltam a magyarositottat, mert ott összevissza cikkcakkozotak a beták, meg különböző bevillogások voltak, és most a sima angolnál meg ment simán minden, esetleg valakinek volt ilyen, vagy csak én vagyok egyedül, válaszokat előre is köszönöm -
#5514 Hali! Lenne egy kérdésem a magyar kommentárral kapcsolatban. Azt írtátok hogy kell hozzá ezEza fájl is. De nem tudom letölteni arról az oldalról, vki pls tegye fel rapidra vagy valahova máshova csak 2 mb. Köszi! -
hitch #5513 Köszönöm szépen a kommentárt.Naon cool most a fifa.:D:D:D -
#5512 ha most ennyire megerőltet nem gyenge konfigokat akkor milyen lesz nextgen grafival?:ASSASDSDS -
#5511 Kössz
Ja és The Hedgehog te egy ISTEN vagy -
ntex #5510 A játék nálam azért szaggatott mert a driver-ben be volt kapcsolva az élsimítás és anizó szűrés, ezeket kikapcsoltam és megszűnt a szaggatás is
Legalábbis nálam ez volt a probléma... -
Attila 007 #5509 Más Nvidias emberkénél nem cikk cakkoz a képernyő csak nálam? -
#5508 Hmm.. lenne egy kérdésem. Láttam hogy irták itt néhányan hogy 16 bitben játsznak. Nekem a játékba nem lehet levenni 16 bitre :/. A másik meg az Anti-Aliasing hol tudom kivenni? -
#5507 Ezt kinek irod? -
Hunor1 #5506 ...ááááááááááhhh... az a rohadt rapid share !! már vagy harmadszor akarom tölteni, de mindíg megáll, és nem folytatódik:-(((( 43% ill 18 % ( a fleshget meg nem akarja tölteni)nics más szerveren fenn??? -
Glasses #5505 Tud valaki megoldást? -
Curesz #5504 amugy a teljes -
#5503 NO WAREZ! -
#5502 Sziasztok!
Az egyik warez oldalon (wana...) ott kinnt van egy magyar verzió de az kevesebb fájlos mint az eredeti.Az az egész verzió vagy csak a magyar kommentár? -
Tom Tom #5501 Nemtom de nekem rohadtul nem kell a magyar kommentár bele:D
Hát akkor majd nekem is szaggatni fog sajna...
Vazze pedig nem gyenge a gépem -
#5500 [marquee direction=left][brutálnagy]jah és KÖSZÖNÖM a magyar szinkront és feliratot[/marquee] -
#5499 5334 -
#5498 nekem 30 körül vannak a folyamatok
mondjuk nekem gyenge gépem is van, szal nincs gond a szaggatással /omg milyen furcsa ezt így mondani, csöppet ellentmondásos :P/ -
#5497 hálás köszönet a leirásért, és annak is aki feltette a tárhelyekre a cuccokat :) (azt nemtom ki volt) -
dbb #5496 Valaki tudná mondani akinek rendesen fut a fifa hogy mennyi folyamat megy a feladatkezelőben??nagyon zavaró hogy a gólörömöknél szaggatt. -
#5495 Már csak háromnegyed óra!
Köszönöm a magyar szinkront és szöveget mindenkinek! -
Attila 007 #5494 Szasztok Fifások!:) Egy kérdésem lenne, mégpedig hogy nálam fut hibátlanul a gamma de bevillog itt ott a kép meg olyan mintha ollóval vagdosnák, ez mitől lehet? Konfigom ott figyel lent, válaszaitokat előre is köszönöm -
#5493 audio.big elnézést -
#5492 Hello!
Vki megmondaná, hogy az audi.big-et hova kell bemásolni?Elég ha csak a hsz számát adjátok meg, hogy kb hol van.Kössz -
dbb #5491 Hát nem tudom mi lehet a gond de a Demo fullon mennt ez meg egyszerüen szaggat,de csak a gólörömöknél meg a bevonulásnál,a feldatkezelőben meg nem tudom mit lehet és mit nem lehet kilőni szóval most 27 folyamat megy.Nektek mennyi megy?? -
Glasses #5490 http://image017.mylivepage.com/chunk17/101795/94/n%C3%A9vtelen.JPG -
Glasses #5489 http://oksza.mylivepage.com/image/94/2578/n%C3%A9vtelen.JPG
Valaki megmondana a jobb sarokba az mi pontosan miket lehet vele állitani -
#5488 Sziasztok!
Leszedtem a FAQban lévő menümagyarositást de ezt irja ki: Can't load library (admsw.dll) Mi lehet a gond? -
superkenny #5487 !!!KÖSSZ!!! nagyon ott van magyar kommentel!!!
KIRÁLYSÁOSSÁG -
#5486 Meg van rendelve!!!!!!! Holnap jön -
#5485 Del Piero