36657
-
Attlen #6803 amugy tök jó a mostani fifáb, hogynakármiylen nagya csapatal kezdesz szinte lehetetlen csödbe menni.. -
#6802 Nálam nincs ilyen gond, így sztem te rontottál el v.mit nagyon. -
#6801 Menü, csapat kezelés, ott van lent egy fehér kicsi nyíl, és a 3. oldalon ott lesz a játékosok neve mellett hogy CSE vagyis csere. Rákatt, visszamész az első
oldalra, és arra katt akit cserélni akarsz. Asszem így van. -
Tom Tom #6800 létezik az hogy hajdu b két szót szól az egész meccs alatt vagy csak én basztam el valamit nagyon?
-
#6799 ha megvettem a rajongói boltban a Mokás hangefekteket, akkor azt
hol hallom? -
#6798 Megtudja mondani valaki hogy hogyan lehet meccs közben embert cserélni? -
#6797 Nem mer még a 2003-ban volt 45 perc.
-
#6796 newcastle-al első idényben félprofin megvertem 6-3-ra a poolt szal az arsenal-al monnyuk amatőrön nem lehetetlen!de aztán kitudja! -
#6795 De sztem( nem akarlak megsérteni), átváltottad a térfelet, és öngólokat rug-
tál, és amikor meg lett a 10. gól akkor visszaváltottál a Arsenal-ra. -
#6794 Én meg Cselzi-vel menedzser módban megnyertem a Liga Kupát.
A kérdésem: ha megvettem a rajongói boltban a Mokás hangefekteket, akkor azt
hol hallom? -
Tom Tom #6793 Hajrá Arsenal!!!
Az én Arsenalom már olyan jó hogy Henry a maga 92 pontjával kispadra került majd eladtam...
Jött helyette Walcott V.Persie és Podolski...
Jó kis erős keretem van -
Olli 17 #6792 :D:D:D -
Olli 17 #6791 nekem meg eddigi rekordom 999999999999999 - 0 reális szinten!!! -
Neoncsoves #6790 LOOL -
#6789 Ha megynerek egy bajnokságot pls serie a akkor lehet indulni vhogy bl-ben? -
#6788 azzzigen -
#6787 Hu nehéz dolgom van, Alaves-sal kéne feljutnom a Spanyol osztályba, idény vége felé tartok, negyedik vok, nagyon aggódok, hogy nem jutok fel, innentől kell minden meccsemet megnyernem...ájájj -
BIZ0906 #6786
Eddigi rekordom világklasszis szinten -
samhun #6785 olvastam a faqt, de csak kicsit javult az akadás a vga miatt. AA és AF et nemtom hol nyomjam ki. -
#6784 jaj ecsém mire van a FAQ -
#6783 hogyan lehet berakni a megvásárólt labdákat mert azokkal szeretnék játszani :D -
MaddoxX #6782 MAgyarázzátok már el részletesen a direkt ip-vel való játékot mert a haverommal nem tudunk játszani!!!!!!!!!! Előre is thx -
#6781 Tudja valaki hogy hogy lehet komoylabb cseleket csinálni mert ha lenyomom a c-t akkor mindig csak egyfajta gyér valamit csinál.. -
hbazsika #6780 És van rá valami megoldás hogy a Stadio Della Alpiban lehessen tolni? -
Fox44 #6779 Sajna nem jo! -
#6778 #6774
-
#6777 hello. hogyan lehet berakni meccsre a megvásárólt labdákat ?:D -
hbazsika #6776 Én szezon kezdtem a juventussal mert az a Kedvenc csapatom, és nem a Stadio Delle Alpiban játszom a hazai meccseimet, hanem valami NO NAME kitalált stadionban... -
#6775 Mert a Delle Alpi-t átépíték, ha jól tudom. -
#6774 a Juventus idén is egy kis "szutyok" stadionban játszik,a régi Communaleban -
hbazsika #6773 Sziasztok!!! Az lenne a kérdésem, vagy panaszom, nem is tudom minek mondjam, hogy a Stadio Delle Alpi (Juve stadionja) benne van a játékban, de amikor a JUVENTUSSAL szezon kezdtem, valami szutyok stadionban játszok hazai pályán nem a sztendert megszokott juve stadionban.... Mi lehet a gond? vagy alapból csinálták igy?...
Előre Köszi: Bazsi -
#6772 emberek segtisetek ....
meg van a game es el kezdi a telepitest egesszen addig el erek amig elo jon a license agreement ig amiben mar eleve nincsen szoveg aztan yesre megyek vagyis hogy adja tovabb az instalalast es erre ki dobja hogy a directx verziom nem jo es toltsem le a microsoft oldalrol le toltottem es ugyan csak nem mukszik a FAQ ban is amit olvastam azzal sem mukodik....
Otleteket varok koszonom elore is ... -
#6771 Tűzfalakat,msn,vírusírtók,stb. kiléptetek belőlük?
[Én is ma jutok fel Juventussal Serie A-ba :)] -
#6770 Erre plíz vki:((( -
cucmalajmc #6769 Kösszi. Alig várom a holnapi napot. -
#6768 az kemény:) hát az olyanokat ad el akiket nem nagyon játszatod -
#6767 Nekem tetszik a játék, pes-el nem játszottam, de szerintem nagyon jó a mozgás :) így az irányítás is jó. -
cucmalajmc #6766 Mr K! Válaszolnál a kérdésemre? köszi -
#6765 Hol tudok a csapatomból játékost eladni? help plz :) -
cucmalajmc #6764 Véleményezzetek a játékról! Az irányítás mennyire lett PES-es? Nekem "csak" holnap lesz meg...