36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Attlen
    amugy tök jó a mostani fifáb, hogynakármiylen nagya csapatal kezdesz szinte lehetetlen csödbe menni..
  • mama2
    Nálam nincs ilyen gond, így sztem te rontottál el v.mit nagyon.
  • mama2
    Menü, csapat kezelés, ott van lent egy fehér kicsi nyíl, és a 3. oldalon ott lesz a játékosok neve mellett hogy CSE vagyis csere. Rákatt, visszamész az első
    oldalra, és arra katt akit cserélni akarsz. Asszem így van.
  • Tom Tom
    létezik az hogy hajdu b két szót szól az egész meccs alatt vagy csak én basztam el valamit nagyon?
  • mama2
    ha megvettem a rajongói boltban a Mokás hangefekteket, akkor azt
    hol hallom?
  • MaxPayne
    Megtudja mondani valaki hogy hogyan lehet meccs közben embert cserélni?
  • mama2
    Nem mer még a 2003-ban volt 45 perc.
  • asfa
    newcastle-al első idényben félprofin megvertem 6-3-ra a poolt szal az arsenal-al monnyuk amatőrön nem lehetetlen!de aztán kitudja!
  • mama2
    De sztem( nem akarlak megsérteni), átváltottad a térfelet, és öngólokat rug-
    tál, és amikor meg lett a 10. gól akkor visszaváltottál a Arsenal-ra.
  • mama2
    Én meg Cselzi-vel menedzser módban megnyertem a Liga Kupát.
    A kérdésem: ha megvettem a rajongói boltban a Mokás hangefekteket, akkor azt
    hol hallom?
  • Tom Tom
    Hajrá Arsenal!!!
    Az én Arsenalom már olyan jó hogy Henry a maga 92 pontjával kispadra került majd eladtam...
    Jött helyette Walcott V.Persie és Podolski...
    Jó kis erős keretem van
  • Olli 17
    :D:D:D
  • Olli 17
    nekem meg eddigi rekordom 999999999999999 - 0 reális szinten!!!
  • Neoncsoves
    LOOL
  • Cafu
    Ha megynerek egy bajnokságot pls serie a akkor lehet indulni vhogy bl-ben?
  • dienesoft
    azzzigen
  • dienesoft
    Hu nehéz dolgom van, Alaves-sal kéne feljutnom a Spanyol osztályba, idény vége felé tartok, negyedik vok, nagyon aggódok, hogy nem jutok fel, innentől kell minden meccsemet megnyernem...ájájj
  • BIZ0906

Eddigi rekordom világklasszis szinten
  • samhun
    olvastam a faqt, de csak kicsit javult az akadás a vga miatt. AA és AF et nemtom hol nyomjam ki.
  • asfa
    jaj ecsém mire van a FAQ
  • And 1 #6783
    hogyan lehet berakni a megvásárólt labdákat mert azokkal szeretnék játszani :D
  • MaddoxX
    MAgyarázzátok már el részletesen a direkt ip-vel való játékot mert a haverommal nem tudunk játszani!!!!!!!!!! Előre is thx
  • ToCsEk
    Tudja valaki hogy hogy lehet komoylabb cseleket csinálni mert ha lenyomom a c-t akkor mindig csak egyfajta gyér valamit csinál..
  • hbazsika
    És van rá valami megoldás hogy a Stadio Della Alpiban lehessen tolni?
  • Fox44
    Sajna nem jo!
  • Kaplan
  • And 1 #6777
    hello. hogyan lehet berakni meccsre a megvásárólt labdákat ?:D
  • hbazsika
    Én szezon kezdtem a juventussal mert az a Kedvenc csapatom, és nem a Stadio Delle Alpiban játszom a hazai meccseimet, hanem valami NO NAME kitalált stadionban...
  • Kaplan
    Mert a Delle Alpi-t átépíték, ha jól tudom.
  • 9csöves9
    a Juventus idén is egy kis "szutyok" stadionban játszik,a régi Communaleban
  • hbazsika
    Sziasztok!!! Az lenne a kérdésem, vagy panaszom, nem is tudom minek mondjam, hogy a Stadio Delle Alpi (Juve stadionja) benne van a játékban, de amikor a JUVENTUSSAL szezon kezdtem, valami szutyok stadionban játszok hazai pályán nem a sztendert megszokott juve stadionban.... Mi lehet a gond? vagy alapból csinálták igy?...
    Előre Köszi: Bazsi
    emberek segtisetek ....
    meg van a game es el kezdi a telepitest egesszen addig el erek amig elo jon a license agreement ig amiben mar eleve nincsen szoveg aztan yesre megyek vagyis hogy adja tovabb az instalalast es erre ki dobja hogy a directx verziom nem jo es toltsem le a microsoft oldalrol le toltottem es ugyan csak nem mukszik a FAQ ban is amit olvastam azzal sem mukodik....
    Otleteket varok koszonom elore is ...
  • Kaplan
    Tűzfalakat,msn,vírusírtók,stb. kiléptetek belőlük?

[Én is ma jutok fel Juventussal Serie A-ba :)]
  • ffxi
    Erre plíz vki:(((
  • cucmalajmc
    Kösszi. Alig várom a holnapi napot.
  • DjCooll
    az kemény:) hát az olyanokat ad el akiket nem nagyon játszatod
  • Mr k
    Nekem tetszik a játék, pes-el nem játszottam, de szerintem nagyon jó a mozgás :) így az irányítás is jó.
  • cucmalajmc
    Mr K! Válaszolnál a kérdésemre? köszi
  • Mr k
    Hol tudok a csapatomból játékost eladni? help plz :)
  • cucmalajmc
    Véleményezzetek a játékról! Az irányítás mennyire lett PES-es? Nekem "csak" holnap lesz meg...