36657
-
#9766 exe?
engem eddig simán kirakott -
#9765 nem, exe hiba -
#9764 Stamford Bridge este jó? -
#9763 -
#9762 -
#9761 nah sikerült nekemis megművelnem a gyepet, csak bénáztam :))
ugyhogy miattam nem kell :PP -
#9760 húúúúhaa ez nagyon ott volt... hogy tudtad így megcsavarni? :) -
Tom Tom #9759 Egyszer régen még beraktam de berakom mégegyszer
-
r9actros #9758 nem tud segíteni senki se? -
#9757 szép -
#9756 thx -
#9755 köcce... itt vannak :) bár még nem tudok cselezgetni de azért rakok fel képeket :) -
#9754 ha már ilyen nagy az öröm :) felrakok még 2 videót... az elsőt nem én lőtem de azért elég érdekes háttal hogyan lehet hosszú sarokra gólt lőni :)
a második meg egy szép Robinho kötényke :)
-
fradista91 #9753 A FIFAHungary készít magyar kiegészítéseket, de a HSP2007re még vagy jövő év elejéig várni kell (szerintem)
ui: szerény személyemet sem érdekli a mostani borsodi liga -.- -
#9752 inkább szánalmas -
#9751 hy all! lehet, hogy hulye kerdes, de mondjuk a magyar bajnoksagot le lehet valahonnan tolteni? nem mintha annyira erdekelne a borsodi liga, de megis mokas lehet... :))
elore is koszi! -
#9750 na hogy ne kelljen többet látni ezt a szántóföldet illetve, hogy ne akadjon ki a játék megcsináltam telepítősben a füvet, de mivel most nekem jó keresnék olyat aki kipróbálná. -
#9749 ok, akkó nyomassad a gifeket ezerrel:) -
#9748 faxa, grat, mi volt a baj 1ébként, amúgy szép gól.:) -
#9747 it's fantastic!!!
sikerült... lehet hogy nem tetszett neki a 30 FPS vagy a hang... :)de most jó :) köszi a helpet!!! -
#9746 nah sikerült? mi volt a probléma?
amúgy szép X. :) inkább url-be add meg. de lőjé még ilyen szép gólokat -
r9actros #9745 Hello!
Vki nem tudna mondani 1 oldalt ahonnan le tom szedni a fifát?Mondjuk ahol fel van darabolva és úgy kell letöltegetni?(torrentről nem tom leszedni mer sokáig tart...)
Előre is köszi a segítségért! -
#9744 bocsi csak próbálkozok vmivel :)
még lehet h párszor nem jön össze... max 1 megás képet lehet csak berakni?
-
#9743 -
#9742 -
#9741 ez hihetetlen h csak azon az egy portugál oldalon van fönn és sehol máshol a neten, ááh nem találom:( -
#9740 köszi mingyárt kipróbálom... csak most nézem a Wigan MU meccset :) Rooney micsoda kapufát lőt :) -
Tom Tom #9739 Szerintem azért ír ki hibaüzenetet mert van hang is mellette.
Frapsbe állítsd ki a hangot és próbáld meg úgy berakni jasc-ba.
Valaki egy hamchis meccset? -
#9738 #9417 -
#9737 nekem csak to24_s.fsh van csak,amiben ez van
-
#9736 milyen AI peccs? honnan lehet letölteni? vagy mire gondolsz? -
#9735 ide(munkahely), most telepítettem mindkét progit szal alapbeállítások vannak mindenhol, ha nem állítgatott át semmit, akkor mennie kéne, szal nem értem én ezt má télleg -
#9734 nemigaz nemtudom megcsinálni a füvet rendesen...
egyszerűen mindig élénkzöld lesz... -
#9733 inkább a beállításaidat írd le neki,mind frapsben,mind animation shopban -
#9732 ok, megpróbálom. de nem rosszindulattal írtam az előbb, ha arra gondoltál.
fifa indít->szép gólt lő->visszajátszás beállít->fraps elindít->fraps beállít(nem kell hangfelvétel, half size, 25 fps)->fifaba visszalép->F9et nyom(alap ugye)->visszajátszást indít->végén ismét F9et nyom->kilép->animation shop indít->file menü-open-> felvett videót megkeres->megnyit->előugró config ablaknál ok-t nyom(alapbeállításokkal)->vár még adatot feldolgoz->ha kell kijelöl és crop-al kivág->fájl menü mentés másként, ott gifet kiválaszt->better qualityre állít->vár->kész, örülünk és megnézzük, majd feltesszük ide
így elég részletes? -
#9731 new AI patch for FIFA 07 ezt fel tudná valaki tölteni? -
Curesz #9730 kösz Breki -
#9729 kössz :D és ha még 1x leírnád pontosan hogy te hogy csinálod? de minden részletét, hogy még egy degenerált barom se tudja elrontani :DDD
-
#9728 van ilyen
123 AVI to GIF Converter 3.0 -
#9727 jah :D érdekesen műxik a géped, de az is lehet h vmi tök eccerűn buksz el, csak így nem tudjuk mer nem látjuk, meg az is lehet h vmit nagyon elbaxtál:DDD, de ez így sztem nem fog kiderülni, mindenesetre próbálkozz és sose add föl;)