FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyeljetek szerintem azért mert egy kérdést feltesz valaki nem kell mingyá nagypofával mondani neki hogy hüje vagy meg hogy nézd meg, nem egyszerübb azt mondani hogy :nem még nem jelent meg? :@
Én is máshol azt mondtam hogy 29 -29 aztán meg úgy le ugattak

az érdekesmert én nem multiztam vele még is kérte a Q4-ben a kódót
Igen, és azt aktiválni lehet majd 29-én.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Fyrex
és a hivatalos oldalról le is lehet tölteni elvileg 30 fontért..

Avanti Crociati!

Forza Italia
az ea magyarország azt írta hogy megjelent

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

[HUN]FaTaL
quake4ben is a multihoz kellett😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Nagyon nehéz a felfogása itt egyeseknek. Tothegame.com, mindenhol szept 29. Nemtom honnan vettétek ezt a szept 22-s témát.

Az mindegy hogy m.o-on lehet kapni az a lényeg hogy tölteni lehessen bárhonnan

amúgy az a játék elõtti reg. kérdés nem lehet hülyeség mert a quake 4-ben is volt ilyen de azt simán fel lehetett törni

ennnnnyyyi
Ja, felhivtam tegnap az 576-ot, aszonták van, bementem, aszonták nincs. csak 4 millio kedvcsinalo dobozka az osszes polcon. Szept 29.

jó nem is szólok semmit!!!ehez már ami itt folyik
<#nyes>
Különben is hülyeség megkérdezni hogy le lehet e már tölteni mert csomóan figyeljük a bizonyos oldalakat és ha látjuk hogy kijött elsõ dolgunk lesz hogy szólunk GYOVAINAK és PLATINO-nak
<#nyes><#gun>
Amúgy szép jó reggelt

mike0013
és ezt mér nekem irod😄?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Kaplan
Figyelj, ez a fórum nem azért van, hogy percenként kérdezgesd mikor jelenik meg, kint van-e már? A net azért ilyen kib. nagy hatalmú mert gyk. mident meglehet rajta találni, amit nem találsz az nem is létezik ^^
Egy kis utánajárással (5 perc-15 perc) meglehet találni avagy nem. Ennyi idõ vagy több amíg még választ is kapsz a kérdésre. Na most kérdezd meg magadban melyik éri meg jobban, utánanézel neten és rájössz, hogy nincs. Vagy mindenki elõtt megalázod magad, és várod mikor basznak le ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Italia
Nem is vitatom.De ha most mindenkinek bünti pontokat osztogatunk akkor senki se fog irogatni. Had kérdeze nem kell rá válaszolni ennyi. Ha meg válaszolunk akkor inteligensen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

mike0013
de azért visszaolvashatott volna, vagy megnézhette volna az nforce.nl-t

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Forza Italia
jó. Nem kell pontokat osztogatni azért mert megkérdezte.

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Italia
szerintem még nem

Forza Italia
arról még nem tudok

Firerock
le lehet már vhol tölteni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Forza Italia
Srácok. A játék én szerintem megjelent mert a német oldalon már lehet kapni.

Kaplan
Köszönöm, én is erre gondoltam, csak most megreggeliztem elõtte.

Szóltam a modiknak<#eljen>. Most már elég a sok lámából. Lesz pár bünti pont, remélem<#eljen><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nem tudom, én nem hívtam. De valaki írta ide tegnap, ha emlékezetem nem csal.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kaplan
Atyaég mi ment itt...
Gyovai minden elismerésem, off százezrei. Foglalkozzunk már a játékkal, és Gyovai kérlek ne nyögd be minden percben azt az egy kérdésed, de ha mégis megteszed a lesz egy sz lesz míg a világ világ lesz, meg az írásvégi jelek sem ártanak.
Szóval, peace.
Srácok valaki mondta, hogy felhívta az 576t és õk azt mondták már tegnap kaptak a játékból raktárra, ez igaz lenne?

lol<#levele><#lama><#taps><#banplz><#taps><#hehe>

báttyó02
nem 😄
szvsz jövõ héten fog kijönni vmikor...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Emberek valki mondjon már valamit mert már nagyon türelmetlen vok. Ki jött már a game? (Warezon)
mike0013
te vagy fõgyík mindenki egy szánalmas kis senkinek tart...
és hmm... vajon majd lefogja védeni az EA úgy, mint a Valve a CS-t SOHA! az online játékhoz kell eredeti cd key te igen hülye! elõbb gondolkodj és utána válaszolj!
jah és tisztítsd ki a szádat mielõtt betéved ide egy moderátor

báttyó02
persze 😄D
az max az online-hez kellesz

Zsolti9014
vagy deviance

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
meg hát õk is elõször csinálják ezt, majd ha kiforrottabb lesz... Akkor majd úgy nyomják mint a tV-ben 😄 de ne legyünk telhetetlenek, ez így is kiváló

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
minden meccsre jónak kell lennie a mondatnak, nem csak a magyar-norvégra, és ez nemcsak a magyar kommentátorban van így. jó az, nem ratyi!

Hajrá Magyarország!

mike0013
az egyes számú láma😄

Smuge
Annyira szánalmas vagy

mike0013
ezt úgy mondod, mintha a warez egy nagyon ritka dolog lenne a cd key-el együtt😊

te meg egy nagyon nagy ember lehetsz Gyurcsány szintéti megütöd okos vagy mint õ és igazságos<#nyes><#taps>
Ha lehet majd szedni valahonnan tuti nem fogok szólni!!!!ja és kell neki majd egy regisztrációs kód h elinduljon és az csak a zeredeti mellé adnak!!!
Attila8805
Hát valahogy ez nem jelent meg<#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

zmeor
honan az info?

az 100% Gyovai megint aratni fog

leszarom a konfigod...

Sose hisztek nekem, srácok... Szept 29-e elõtt NEM jön ki.
Bár Gyovai holnap reggel is be fog jönni majd, és meg fogja kérdezni, hogy tölthetõ-e már.

"Császtok! Mi a helyzett a fullal? Kijött már? LeSSZ magyar kommentár benne?"

Ja egyébként a szint: a legerõseb de nem rég kezdtem 1-1/2 hónapja.
de ha kijön a 07 akkor onnan csinálok gólokról videot

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fú de bölcs itt valaki<#nyes><#taps>

Gyovai
egyszer majd kijön..jo éjszakát mindenkinek

Fyrex
én szóltam, nem kéne meglepõdni

Avanti Crociati!

Gyovai
<#wilting>

báttyó02
ne

akkor ma már ne is várjam a fifa 07-et?????:S