36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• mama2
    Én 2 játékost ajánlok akiket érdemes megvenni karier módban: Drogba,
    Sevcsenko. Nagyon profik. Az egyik meccsemen ők rugták mind a 13 golt.
    Cselzi a király!!!!!!!!!!!!:D
  • multispeed
    breki ! itt az angol readme :
    http://multispeed.extra.hu/FIFA07/readme_eng.txt
  • games4ever
    :D érdekes...
  • bugizozi
    vicces amúgy hogy két laptop van a szobában az egyik egy amilo amin gyors a játék a másik egy asus amin meg lassú de ha egymás ellen játszunk akkor mind a kettő gyors lesz!
  • games4ever
    visszaolvastam, többen is írtak ilyet és állítólag a laptop miatt van ,nem lehet állítani rajta
  • games4ever
    nem csak a videókártyán múlik, de nézd meg a faq-ot és állícsd be aszerint a játékot
  • bugizozi
    Hi all!

Van egy kis problémám a játékkal! Túl gyors a játékmenet mintha valami gyorsított felvételt néznénk. Ha lanon játszok valakivel azzal is túl gyors. Mi lehet a gond? egy amilo laptopon játszok. A játékban a gamespeed nél ha lassúra veszem akkor is gyors marad szóval semmi jelentősége. valaki segítsen! THX!
  • Laci82
    Sziasztok.
    Nektek is akadozik ez a játék Ati kártyákkal?
    9600-ossal meg 9550-essel is amikor passzolok szaggatva megy
  • games4ever
    így műxik, de zsír! :) mosmá akkó idetöltöm föl ezután:)
  • games4ever
  • games4ever
    thx,
  • mikiking
    Jó a logód, de qr.ára
  • games4ever
    , ha nem műxik akkó itt

gyors kontra szép befejezéssel:)
    minőség miatt sry again:)
  • games4ever
    jaaaah :D
  • mikiking
    fifa world cup 2002 Korea-Japan és az Ea csainálta !
  • games4ever
    ez télleg nagyon zsír! grat, te csináltad?
  • lobig
    sikerült leszednem a print pro változatát, ezt a linket adta, pedig a simára nyomtam.
  • Breki33
    Ezen még mindig csodálkozom milyen szép

• Breki33
    szép munka ha lenne angol readme kirakhatnánk a soccergaming-ra
  • Breki33
    ha sikerül felrakni adok serialt P
  • lobig
    este majd csinálok
  • multispeed
    bocs nem volt jó a link, ez a jó:
    http://multispeed.extra.hu/FIFA07/FIFA07_gyep_patch.rar
  • multispeed
    ciao! csináltam egy .rar filet amiben benne van minden ami az új fű berakásához kell (képet lennt már beraktak). readme is van benne szal nemlehet gond vele. Letöltheted innen

más: nem tudtok jó kis BLes reklámtáblákat?
  • eZo
    Másnak is ilyen bug-os lett a Goalkeeper AI Patch után a játék ?
    Elötte csak sziplán bénák voltak a kapusok, most arányaiban jobban védenek, de szörnyű nagyokat hibáznak, még világklasszis szinten is ....

• minimize
    ehhh...akkora BL-t állítottam össze, hogy megyek is Arsenal-Boavista-ra azonnal!
  • Breki33
    Elvileg innen lehet leszedni

klikk

de nem értem, hogy kell berakni
  • lobig
    de rákerestem. megvan az installja? kipróbálnám...
  • lobig
    igen.

nem.

:)
  • Breki33
    Gameplay lag fixed...finally

--------------------------------------------------------------------------------

All credit goes to fifatG from the fifa forums UK- for accidently figuring this out- and to deftones for figuring out other stuff- you guys rock - ea you should send them checks... --this fix works best with deftones fixes
    go here if you don't know what they are -
    http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=136583

The key is to put the resolution to 16 bit not 32 bit which is the default...I've played for hours no stutter, high detail - no change in graphic quality - its beautiful...

Go to the main fifa folder
    1. if there is a common.ini file open it (that means you are using fifa explorer or something like that if so
    go down to resolution and change it to 16 bit,

2. If there isn't one create one with your notepad - and put the line
    RESOLUTION=1024x768x16 and name it COMMON.INI -- be sure to use all caps and don't use the .txt ending - which is the default - just erase it.

Edit:

You will not see the change in the in game menu - my resolution still says 800*600*32 - don't worry - there are ways you can tell its in 16 bit -
    there is an extra pause b4 play, it kinda screws up the location of the radar a bit and the kicking bars - I disabled them, also the night sky is not as high of a resolution- minor stuff - but it is enough to tell the changes have been made

PS --Its easier to just create a new INI file than looking around for where the resolution is hidden...

have fun
  • Breki33
    ha azt akarod, hogy újra kiakadjon
  • Breki33
    photoshoppal csinálod?

hallottál a GEnuine FRactals-ról?
  • mikiking
    hát nekem nem kellett semmikiegészitő, mert ott van az a popups manager , ami olyasmi mint a graphick patch, szal... próbáld meg a nélkül .
  • Laca1985
    és ha ezt megcsinalom minden kiegeszitot ujra be kell raknom?
  • eZo
  • lobig
    igaz
  • Breki33
    nincs mit
  • Breki33
    Bizkaia-nál és az Athletic clubnál kicsik a betűk

gondolj bele ez reklám az a cél hogy minél jobban lássák
  • minimize
    saját BL-létrehozásában segítene valaki?
    vagy a csapatok nem stimmelnek, amiket szeretnék, vagy túl sok általam irányított csapatot "ad be", magyarul nem tudom létrehozni a csoportokat az általam igényelt csapatokkal...:)
    köszönöm.
  • mikiking
    megvan hogy miért lép ki a füvezés után a game . én akármien füvet tettem beés akárhogymindig kilépett egy csomó stadionnál. mostmár nem , az amit tegnap adott Breki azt töltsétek le a zdata 34.big-et . utánna még ne másoljátok át, hanem a dvd-ről át kell másolni az egész data foldert, hogy "szűz legyen az egész ! " utánna átmáslni a zdata 34-et, és a file masterrel regenerálni , vagyis a 1 . ikont megnyomni, nekem ugy ment, ha a zdata34-et regeneráltam csak. Nekem igy megy ! és kiváló a fű Breki, kössz szépen !
  • lobig
    na ezt, hogy lőtte el?

így

KAMU