FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Kijött az 576-nál??? És mennyi FT? És ugyan úgy van benne magyar komentár???

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Mor3llo
húúú de szétütöm a Bayernnel a világot 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
heh, nincs elsõ óráám, felrakom, azt nyomom Neki addig 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

akkor wandoonak elég sok haverja van mert azt a kodot csak az nem tudja aki nem akarja, mivel az összes forumon fentvan és nem egy bonyolult kod (wnd.sorted/wnd.sorted) na mindegy..akkor nekem is a haverom már? azta de jó nekem...

lobig
pirosban a bíró van... 😊

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Nah Gabi nagyo hepalykodsz a kóddal , közbe meg én is meg rajtamkívül vagy 100 ember sztem azt a kódot használja!<#idiota><#vigyor>
<#taps>JEEEEEEEE ma reggel kijott a játék!!!!!!!!!!!!!<#taps>

Ha esetleg valaki tud megoldást a Depth of field lassulásra Nvidia kártya alatt, pliz tudassa velem 😊

(aniso, antialias huzogatas nem segitett, jo konfigom van, megis nagyon lassu, ha bekapcsolom az egyebkent nagyon dogos effektet)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Golyo69
és tényleg nem magyar sajna 😞
de már nemsokára az is itt lesz 😄
Itt egy pár kép 😄 a magyarokról :d

GGMU

csum666
Illetve az élsímítást nem bírja... AA és AF...

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
õõõ amugy nem tom mi a gond ati tray tool ne legyen fenn mer sztem az bassza szét... 6.9et tettem fel de most nem jó az elõbb ment...

Amúgy nekem is bejön a játék, de sokkal jobb lesz magyarul<#finom><#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hajdú B. és Faragó R. rulz<#worship><#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nekem is ez a gond. Melyik ATI-t szedted le?
csum666
Driver csere megoldotta..

csum666
Hm ATI vgam van de vmi nem jó... és nem tudom mér iszonyatosan akad meccs elején 1 fpssel megy meg a visszajátszások a meccs meg megy 90 el ez miért van???

balee4
Remélem én is, bár most így angolul se rossz a game, de a magyar kommentár...😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Barni
remélem holnap felrakja valaki a magyart aki megveszi 😄

Avanti Italia!

szabadnál hogy lehet csavarni???
gebasz nekem csak 62vel tötyörög...

Attila8805
"hány csapat van egy pályán?
(piros-kék;zöld-narancs;tiszta piros)"
LOL tényleg kicsit nagy a kavarodás.

<#idiota><#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Te jó ég! 106 üzi<#wow1>. Én meg megnéztem TMN 2-t és leért a Fifa 2007😛<#eljen>

Yan
hány csapat van egy pályán?
(piros-kék;zöld-narancs;tiszta piros)

&#165; xfire: kistekila

balee4
Nekem 4-5 mb-vel!😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nem csunya😄
balee4
Sziasztok a maygar kommentárt hogyan lehet elõhozni vagy honnan lehet leszedni? Nekem csak angol van meg, látom ti már nyomjátok!

lobig
kapus kezérõl bepattanós szabad...

laposan

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Kaplan
Komolyan, ez már no comment, fáj, hogy ilyen társadalomban élünk... xD 😊
Aki csúnya volt és leszedte, kérem kapcsolja ki. 😊
Viccet félretéve, elméletileg 29 elõtt egy-két nappal lehet kapni majd. Legalább is valaki ilyesmit mondott.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Durva lene, ha lenne benne magyar kommentár.De szerintem csak külön lehet majd hozzá szerválni, vagy majd az itthon forgalmazott verziókban lesz csak a csehekkel együtt.
genyo😄😄
A figomat? <#schmoll2>

gabi89
Éreztem 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nem tudom 😄 Nem jött le csak szórakotam 😄 nem is töltöm le D

gabi89
És van benne magyar kommentár???

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
miki90-nek írtam

gabi89
Ahogy látod nem<#buck>

és a wanadoo.atw.hu onnan szedem az nem fog mûködni?

már 1 órája lejött😊

Nemtudja valaki hogy az 576nál vagy a Cdgalaxisnál kapható e már? Vagy náluk csak pénteken várható?
még senkinek nem jött le a game????😄
Tudom😊

Attila8805
NA srácok elkezdett jönni egy ingyenes postán Angliából és ha nekem ideért biztonságban és nincs megkarcolva doboz meg minden jó megmondom honnan rendeltem érdeklõdjetek priviben.<#ravasz1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

zmeor
ebben is van hun.db vagy mi a fasz?😄

leszarom a konfigod...

gabi89
amúgy most már kettõ wanadoo van az igazi a wanadoo.netipar.hu az atw-s oldalt emg átvette egy atw-s srác.

Golyo69
olasz 2.od osztály 😄

GGMU

😊 Régen voltam wanadoo fórumon kb 1,5 évig, de olyan rossz társaság lett... Én is jóban voltam vele, csak nem annyira hogy kapjak kódot😊

gabi89
Haveromé a wanadoo 😊 de tényleg és használóm a kódját

A neten :o vannak ilyen weboldalak, meg minden.

és ezt hol találtad?
<#levele><#gunyos1>

Golyo69
nem saját kép .......
de ezt találtam most

GGMU