36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• DaemoonHunter
    Valaki próbálta már? Fancrowd changer 1.5
  • nyiriz
    Oké, kíváncsi vagyok az eredményre. :) Én majd megint csak este tudok tesztelni, és azt is csak holnap tudom közölni, hogy mire jutottam. Én először beraktam mindenhová, mert akkor még nem tudtam, hogy melyik slot a kezdőköré. Hát mit mondjak. :) Érdekes egy pálya lett. :)))
  • atee20
    felpalyatol ugy lottem golt a chelseanek egy 3ligas
    angol csapattal hogy a kapus nem tudat eldonteni merre fusson..profi nehezsegen....
  • nyiriz
    És utána a játékban melyik kamerabeállítást kell kiválasztani? Szélesvásznút? Mert az az egyik kapu oldaláról mutatja a pályát (azaz fel-, ill. lefelé lehet akkor támadni), bár azt tényleg az egész pálya szélességében. :) Vagy melyiket?
  • Desert
    LOL micsoda pörgés van ebben a topicban :) nekem is vannak szépnek mondható góljaim csináltam is gólösszefoglalókat :) eddig 3 készült szerintem nem rosszak :) jah és elég érdekes gólokat is szereztem már de szerintem nem vagyok egyedül ezzel... :) egyik pl. olyan volt ellőttem a lasztit a kapus vetődött és a felsőkapufáról a kapuslábára majd onnan be :DDDDDDDD a másik meg szögletből beívelés majd fejelés és a kapus hasáról a lába között át a labda majd gól :DDDDDDDDD jah mindez Félprofin .) nagyon tuti a game :)
  • Breki33
    igen nekem is ilyesmi lett vmi nem frankó az importerrel meg azt a tipust nem bírta me kipróbálom ezzel

jó lenne ha lehetne, hogy csak a 2-es slot-ot rakom be
  • Breki33
    simán be kell másolni a főkönyvtárba aztán annyi

sokkal szuperebb úgy játszani látható ki indul a másik olalon

mondjuk itt nem tudok olyan szép átlós keresztlabdákat adni mint pes-ben
    Nem átíveléseket hanem 40-50 méteres passzokat átlósan a futó ember lába elé

Lehet, hogy lehet ha vki tudja mondja....

mondjuk igazi a falra vetítve lenne akkor az egész pálya és a részletek is látszódnának P
  • nyiriz
    Azaz a camerapatch, amelyikben, ha jól emlékszem egy situation.ini file van? Azt hová kell bemásolni? Vagy mit kell vele csinálni? Mert németül van a readme file-ja, és gőzöm sincs. :S
  • nyiriz
    A színnel nem foglalkoztam, mert gondoltam, hogy az úgysem fog passzolni. Nekem a pixelekkel voltak gondjaim. Gondolom, tudod milyen, ha felnagyítasz egy pl. 50*50-es képet mondjuk 300*300-asra. :) Hát azt láttam a pályán is. De mint mondtam közelről nem tetszett. Lehet, hogy távolról meg zsír lenne, nem tudom.
  • jugen
    mekkora bug :( bevédi a kapus a labdát és szöglet jön... áááááááááááááááááá
  • Breki33
    AMúgy a tegnapi alap nem egyezik a fűpatchem füvével ezért csináltam meg a mait újra

• Breki33
    van egy camerapatch szerintem azzal jó játszani

a végeredmény a szíyn miatt nem tetszett vagy torzult?
  • nyiriz
    Tegnap este én is kipróbáltam a labdás füvet. Nálam otthon most technikai okok miatt nincs net, ezért jelentkezem csak most. :) Mire jó egy munkahely. :))) Na szóval azt látom, hogy itt is azóta a felezés a téma. Én is sokat kisérleteztem vele. Ráadásul nálam méretre is kellett szabni a "labdát", mert állandóan kilógott a kezdőkörből. Elkezdtem kicsinyíteni, de úgy, hogy a 128*256-os méret megmaradjon. Nagy nehezen sikerült, de nem tetszett a végeredmény. Legalábbis közelről nem. Mert én nem tudok olyan távoli képeket csinálni. Van ehhez egyébként valami patch?
  • Breki33
    Elvileg ezt kell rakni a 2-esbe
  • Breki33

• Breki33
    "The two seperate patches do the exact same thing, however one is available only when you connect to online play, the other available for offline players to download seperately. "
  • lobig
    deco bomba

hosszúba eddig még nem is lőttem szabadot, a kapus azt hitte talán mellé megy...
  • lobig
    ronaldinho zseniális gólpassza
  • gabi89
    1. nyilakkal (miután megnyomtad a lövésgombot akkor kell)
    2. nyilakkal
  • blur55
    két kérdés:

1. szabadrúgásnál hogyan kell csavarni?
    2. ha kapura rúgok, lehet valahogy irányt adni a lövésnek?
  • Cike
    fifához mikorra várhato egy oan komplett mindent átalakito patch?? vagy lesz ien
  • Count Adyn
    nekemis ugyanez van, nemvágom miért
  • gabi89
    Érdekes
  • lobig
    mai termés:
  • Zoli930810
    Thx!
  • fenegyerek1
    Valahol láttam az SG mezt a fórumban de most nem találom.Valaki dobja fel légyszi a linkjét mert nagyon jó lett.
  • fenegyerek1
    feltettem a Boot Center 07-et.Beimportáltam pár csukát,de nem látom viszont a játékban. Miért lehet ez és mi az a boot id?Azt is változtatni kell közben?
  • Zizou5
    :D:D:D:D:D ugy kell menőzni h: FAQ
  • Zoli930810
    VALAKI PLEASEEE VÁLASZOLJOOON!!!!!!!!
    MIVEL LEHET CSINÁLNI JÁTÉK KÖZBENI ILYEN KIS VIDEÓKAT?????
    MERT ÉN IS MENŐZNI AKAROK A GÓLJAIMMAL!!!!!
  • ToMy_
    Najó. Megcsináltam magamtól...
  • ToMy_
    Valaki adjon már linket ahhoz az impact-os segédlethez, kérem.
  • dbb
    Nincs readme de most már megoldottam.Az viszont most mért van hogy sose mutatja a meccs elötti bevonulást? pedig be van állitva.
  • Breki33
    gondolom van readme
  • dbb
    Szevasztok,Letöltöttem egy arcot de nem tudom hogyan kell berakni valaki pls help.előre is köszi
  • Breki33
    szerintem sokkal egyszerűbb a player profile-t jól belőni
    simán lehet vele világosítani

de mint már mondtam a nyíráshoz nem nyúltunk az olyan mint az alap fifában
  • Breki33
  • hunbasser
    nálam nem nagyon látszik a nyírás,és ezért szeretnék magamnak egy sokkal "kontrasztosabb" füvet csinálni.amit te csináltál,az nálam sötétzöld,és a nyírást még így is csak akkor látom,ha jól megnézem.
  • Breki33
    szerintem a 2.-ba, de ezt kellett volna tesztelni

engem jelenleg szivat a turf importer hiába rakok mást a másodikba nem kerül be ha újrainditom a progit akkor meg újra a régi van a 2 slotban
  • Breki33
    ebből őszinténszólva nem sok mindent értek

miért kell ezzel foglalkozni?

van egy jó fűszin külön stadionokhoz meg nem tudjuk rendelni
  • Breki33
    128*256-ba

különben nyújtott logo lesz