FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iszonyat jól néz ki...pc-n nekem sose lesz ilyen penge nekem már a medium is erõsen beszaggat a 3 éves gépemen...nameg amilyen drágák a videókártyák egy évig tuti nem ujítok rajta semmit se.én egy hete kb leszedtem egy ilyen cseles videót amiben az új cselek vannak és meg is mutatja hogy kell megcsinálni õket de csak gamepadra...ha meglesz belinkelelem aztán várom a gifeket ha összejön
😊De asszem faqban benne van.De leírom ahogy nekem mindig összejön.Szal mész jobra vagyis akkor még nyomod a jobbot majd felengeded gyorsan rányomod a shiftet majd fel bal le.Ennyi.Gamepaddal kb ugyanez lehet csak ott a nyilak és shift helyett a jobb analógot forgatod de faqban van errõl egy kép ha minden igaz.Jameg nem mindenki tudja megcsinálni ezt.Pl puyollal hiába forgatod lelkesen a jobb analógot nem fog semmit se csinálni😊De a jobb csatárok k.pályásoknak ez nem gond(kaká ronaldinho henry torres...)Gifeket én már egy éve csinálok de azóta kb 2 szer lett formatálva a cucc és egy hosszú idejig nem csináltam és az fps es dolgokat nem vágom.
nem az a célom, hogy bonyolult cseleket csináljak
gif-et készíteni se bonyolult mégis sokan elszúrják
szval értelmes hozzászólásokat várnék
gif-et készíteni se bonyolult mégis sokan elszúrják
szval értelmes hozzászólásokat várnék
azt írja 25 fps.az avi is akad.breki már bocs de ez alap csel nem bonyolult még gamepaddla se.
ha azt akarom hogy ne akadjon és ne legyen ilyen lassú a gif akkor a frapsben az fps-t kell a legkissebbrõl nagyobbra rakni?nem vágom ezt a témát ...
Akkor ezentúl lassabbra veszem a videoimat, hogy ne bántsak meg vele senkit!
de ne kelljen már ezt a rondaságot nézni
inkább feltöltöm az egész data könyvtáram egyben lusta embereknek P
na azt hittem már elfelejtettem a rabonnát:

lassítsátom már le a videókat könyörgöm még az enyémnél is gyorsabbak...
a grafikát most haggyuk....
a grafikát most haggyuk....
Avanti Crociati!
Köszi!
Teszek be egy újabb videot, amiben egy csel van, igaz nem a legszebb, de legalább bejött! <#smile>#smile>
Szóval a video:

Teszek be egy újabb videot, amiben egy csel van, igaz nem a legszebb, de legalább bejött! <#smile>#smile>
Szóval a video:

biztos nem áruljál teszkóba. -.- 28-án jelenik meg.
Akkor, ha a textures-sel van a gond mit csináljak, hogy jó legyen?
tEASCOBA MÁR ÁRULJÁK ...
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
A kényszerítõ ugye a Q+S és én ezzel is szoktam visszaadni, de szerintem simán az S betûvel is vissza lehet.
Blackhunter: biztos, hogy nem a FIFA 08-at szeded, hisz az lesz vagy 4GB és elvileg szeptember végén jelenik meg!
Blackhunter: biztos, hogy nem a FIFA 08-at szeded, hisz az lesz vagy 4GB és elvileg szeptember végén jelenik meg!
Helló !
Azt szeretném kérdezni h a fifa 08 kb-mekkora lehet 2.60 G ? mert én most egy olyan verziót töltök és nem tudom h ez-e a jo vagy ez még csak a szaros 07 vagy a 06 ugyh pls valaki mondja meg minél elöb
(amugy tudom nálatok ez nem pálya h nem eredetivel játszom
Azt szeretném kérdezni h a fifa 08 kb-mekkora lehet 2.60 G ? mert én most egy olyan verziót töltök és nem tudom h ez-e a jo vagy ez még csak a szaros 07 vagy a 06 ugyh pls valaki mondja meg minél elöb
(amugy tudom nálatok ez nem pálya h nem eredetivel játszom
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
Nemtom én World Classon vért izzadok mire gólt lövök:S😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sikerült megcsinálni mind a kettõt!
Kényszerítõ után, Drogba fejezi be:
Malouda eszméletlen gólja:

Kényszerítõ után, Drogba fejezi be:
Malouda eszméletlen gólja:

eszt hogy csináltad?😊
Amúgy, hogy értelmesebben fejezzem ki magam, igen az alap csapatoknál van a gond, de elõfordul a betett csapatoknál is, mint pl. a Liverpool, Real Madrid...!
Más: játszottam egy derbit (MU-Chelsea) és akcióból szereztem egy igen szép gólt, a másik pedig piszok nagy bomba volt, mindjárt megcsinálom és beteszem! 😉
Más: játszottam egy derbit (MU-Chelsea) és akcióból szereztem egy igen szép gólt, a másik pedig piszok nagy bomba volt, mindjárt megcsinálom és beteszem! 😉
Mondom is-is! Mert van amelyiknek olyan a meze, hogy színes, meg olyan is van, amelyiknek normális, rendes (pl. MU)!
Még az újakkal nincs is úgy gond, bár azoknál is elõfordul, de pl. a Barca-nál, a Milan-nál, és a Bayern-nél! 😞
és aki ilyen esetben nem akarja újratelepíteni sztem elég ha megkeresi azt az összes zdata-t amit pár hete egy páciensnek feltöltöttem
mondjuk azóta se jelentkezett......
szval letölti és bemásolja elvileg mûxik és nem kell újratelepíteni
mondjuk azóta se jelentkezett......
szval letölti és bemásolja elvileg mûxik és nem kell újratelepíteni
esetleg egy ötlet, ha csak a mezekkel van gond
állítólag a 07-es kitservere a demo könyvtárába telepítve mûködik tehát a mezeket be lehet rakni csapatoknak
(még nem próbáltam)
állítólag a 07-es kitservere a demo könyvtárába telepítve mûködik tehát a mezeket be lehet rakni csapatoknak
(még nem próbáltam)
ha piros zöld sárga akkor az missing textures
ezt kérdeztem elõször a Chelsea patchel kapcsolatban.
Csak az új csapatoknál van ez vagy a gyárilag bent lévõknél is?
ezt kérdeztem elõször a Chelsea patchel kapcsolatban.
Csak az új csapatoknál van ez vagy a gyárilag bent lévõknél is?
Köszi a segítséget, már tudok meccset játszani! 😄
Viszont ez a mezes kérdésem továbbra is fenn áll, mert jónéhány csapatnál egy nagy semmi a mez, tiszta fehér, meg van olyan, mikor az egész ember csak kevert színbõl áll! (piros, zöld, sárga)
Viszont ez a mezes kérdésem továbbra is fenn áll, mert jónéhány csapatnál egy nagy semmi a mez, tiszta fehér, meg van olyan, mikor az egész ember csak kevert színbõl áll! (piros, zöld, sárga)
érdemes az újabb 0.9-es fatbbuildert használni
segithet még esetleg a Chelsea patchban lévõ zdata eredetire való visszacserélése illetve az én zdata-m berakása.
segithet még esetleg a Chelsea patchban lévõ zdata eredetire való visszacserélése illetve az én zdata-m berakása.
Hát megpróbáltam úgy, ahogy mondtad, de sajna nem sikerült, folyamatosan kilép! 😞
Mindegy még próbálkozok, hátha sikerül valamit kihozni!
Mindegy még próbálkozok, hátha sikerül valamit kihozni!