FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Vhonnan letudnám szedni a magyar fájlokat ??? elég lenne a szöveg is, de a magyar kommentár se zavarna. 😊
Rocky!
lehet, h a Te kapusod is beépített ember 😄
Kis érdekesség Higuita-tól. érdemes megnézni!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Lehet rúgni szép gólokat is,pl Gerával 25-rõl pipába bevarrtam,persze egy kis játékos szerkesztésnek köszönhetõen,adtam a képességeinek 😉
Este a Westhammel toltam a carriert,vagy 2 óráig szenvedtem a 4 barátságos meccsel,komolyan mondom rémálmaim voltak,és mindig az egyik csíra nóta baszta az agyam,nem akart kimenni a fejembõl...komolyan mondom ettõl a játéktól jobban tönkre mennek az idegeim mint egy Resident Eviltõl 😞
Jó tanács amit Kmarha mondott,én is utána elõveszem a pes5-öt azt lenyomok néhány rangadót,de csak párat mert a licenszhiányos öltözetük meg azok a stadionok...szal nem egy szavatos játék,de mint játékélmény 100%-os.
Vajh a ps3-as fifa miben különbözik ettõl a fostól,csak a grafikája?
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
24 - Exile -Nov.23
tegnap lejött... install... már az a kép nem tetszett, h a telepítésnél semmi extra-t nem kapok /FIFA képek/ csak egy szabvány Windows ablakot... mindegy, gondoltam magamban, ettõl még játék lehet, h élvezhetõ... /anno a Demo-t leszedtem, de asszem 3 meccset toltam vele, és uninstall/
a profil beállításnál észrevettem, hogy idegesítõen gyorsan váltják a csapatok egymást, pedig csak 1-et léptettem... ezt teszteltem még bill-el is /Rumblepad 2-vel tolom amúgy/ szóval... klaviatúrával uaz a helyzet... 07-nél nem volt ilyen problémám!
Real - Barca meccset gyûrtem elõször világklasszison... kikaptam 0-1-re.
aztán, mivel toolon tool erõsnek bizonyult a gép gondoltam leveszem Professional-ra... hát, mit ne mondjak a helyzet még rosszabb lett /bár tudom, hogy ez kicsit az én bénaságomat is mutatja/ de 0-3 lett!
aztán félprofin 2-2. aztán lefeküdtem... agyaltam még, hogy mi a franc lehet, mivel 07-ben non-stop világklasszison játszok... és aránylag béna csapatokkal is világklaszzis gárdákat tok megverni!
úgyhogy most belekezdtem egy spanyol bajnokiba a Recreativo-val... kíváncsi leszek, hogy hogy alakul eddig 1 gyõzelem - 1 döntetlen /és nem a Top csapatok ellen! :S/
más... irányítás -> vhogy nagon nem tudom mexokni, hogy nem a 'rövid passz' gombbal váltok embert... annyira elveszi a figyelmem /mert ugye eléggé berögzõdött már az a mozdulat/ hogy sztem ez is közrejátszik a bénaságomban.
a 'lecselezések' vhogy ugyancsak nehezebbnek bizonyulnak, mint a 07-ben.
na, mindegy! alapjában véve jó... kicsit 'alakulni' kell hozzá, de szerintem idõvel jó lesz!
más... a 'magyar file-okat' sztem mki ugyaúgy várja, de tényleg elég gáz már, hogy nem a játékról szól a topic, hanem fellelõhelyekrõl, meg, hogy valaki tolja má' fel!
Lemongrass
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Vezetek 0-2-re,taktikát válltok,erre 3 perc alatt kiegyenlítenek a kecsegek bazz 😞
Többet vártam az EA-tõl idén is 😞
"We want to release in about a week the first Bundesliga Patch for FIFA 08 FULL
Do you think you turf will be ready till then?"
EZt MexicanTravelle írta nekem akik tavaly is csináltak egy nagy patchot a Fifa 07-hez, tehát hamarosan várható egy nagyobb fõleg Bundesligás patch.
Szted nekünk nem érdekünk, hogy a topik ne warezról, hanem Fifáról szóljon?
Mégse szajkózzuk, amit te 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
warez ki!!!!!!! nagyon thx 😉
WAREZ KI WAREZ KI 😉 😉
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Lécci segítsetek!
Tudom no warez de letöltöttem a FIFA 08at és rendesen le is jött minden file(nem elõszõr töltök) de viszont nincsenek "könyvekbe" rendezõdve, nincs rar file , egyszval nincs amit kibonthatnék és bemountolhatnék...
azon gondolkodtam , h. mikor most reggel megnéztem az írta ki, h. az E-n nincs hely szóval lehet ezért , emrt nem volt hely?
ELÕRE IS KÖSZI !!!
Valaki tudna segíteni? Megvettem a fifát felraktam, indítanám el és ezt írja ki:Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult.
Ez a program nem hajtható végre (5007). SEGÍTSETEK! thx
Vagy nem lehet?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Node én várnék pár gifet attól akinek már megy a game pár szép gólról cselrõl stb.ha nem lesz fatal erroros a windowsom holnap du.ig akkor majd megpróbálok megint lõni pár rabonna vagy 30as finesseket akár be a proba is.
köszönöm.
ReaL MaDRid x siempre
más amugy.most toltam két online mecset is...hát mit mondjak fura hogy a kapust tom irányitani....:S akkor is vetõdik mikor nem kéne és igy kaptam két goolt is be.😄 szal fura megkell szokni..de összességében meg jo.😄 nehéz golt löni de hát belekell jönni
24 - Exile -Nov.23
Mármint neten fent van,semmiben sem különbözik a 07-tõl.Minek támogatni õket?Aztán megint sikeres lesz az eladása,és még hozzánkvágnak egy uefa gémet is ezzel a motorral.
Komolyan nem értem,na de mind1.Mindenkinek szíve joga arra költeni,amire akar.
Én ezt a fifat nem fogom tolni.
Bye all.
XBOX Live Gamertag:Waczkor