FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézz már magadba

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gyökerek ezért büntettetek meg? szégyen! tökmind1 amugy sincs mindig idõm irogatni!

Az a vicc, hogy a world class fokozat könnyebb, mint a pro, mert a gép mindkettõn nagyjából ugyanazt tudja, viszont profin a saját játékosaid sokkal lassabbak, és nehezebben irányíthatók. Pontosan ezért nyert mindenki 4-5 góllal a 07-ben wc-n, mert a profi szint kiismerése után az már sétagalopp volt.
Palinko
a magyarosítás kérés már warez? mert spam és off biztosan nem
NINCS WAREZ,FLAME,OFF ÉS SPAM!

HAlihó!
Vhonnan letudnám szedni a magyar fájlokat ??? elég lenne a szöveg is, de a magyar kommentár se zavarna. 😊

nézzél szét

hát én abból viszonyítok, hogy pc-n az uefát toltam sokat majd miután meglett az x360-am után azon is azt. hát ég és föld volt a kettõ,nem csak a nextgen grafika miatt, hanem az egész játék,menüstõl, emberek mozgása,lövés...stb Sokkal realisztikusabb volt. bocs ha untattam vkit a beszámolóval,csupán csak arra adtam választ hogy eddigi tapasztalataimból kiindulva, a nextgenes fifa08 NEM CSAK a grafikájában lehet más. hali
ja, még vmi! most nyomtam pár bajnokit Recre-vel... amit észrevettem 07-hez képest a kapusok ilyen Higuita módszerrel többször jönnek ki a kapuból.

Rocky!
lehet, h a Te kapusod is beépített ember 😄
Kis érdekesség Higuita-tól. érdemes megnézni!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Breki33
és nagy patch sem?
Winz
PS2/3-n nyomom hélló,azon nincs kitserver.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Breki33
te még nem halottál kitserverrõl?

jobbnál jobb stadionok és mezek
Palinko
hát elég egyértelmû hogy megfogadom akkor a jótanácsot 😄
Winz
Én mongyuk ps2-n tolom,de ami a fifa07-ben a hosszúba bement az ennél pont a kapu közepébe tart,ha pedig jól eltalálom a szöget akkor meg kitornássza az az animál.
Lehet rúgni szép gólokat is,pl Gerával 25-rõl pipába bevarrtam,persze egy kis játékos szerkesztésnek köszönhetõen,adtam a képességeinek 😉
Este a Westhammel toltam a carriert,vagy 2 óráig szenvedtem a 4 barátságos meccsel,komolyan mondom rémálmaim voltak,és mindig az egyik csíra nóta baszta az agyam,nem akart kimenni a fejembõl...komolyan mondom ettõl a játéktól jobban tönkre mennek az idegeim mint egy Resident Eviltõl 😞
Jó tanács amit Kmarha mondott,én is utána elõveszem a pes5-öt azt lenyomok néhány rangadót,de csak párat mert a licenszhiányos öltözetük meg azok a stadionok...szal nem egy szavatos játék,de mint játékélmény 100%-os.
Vajh a ps3-as fifa miben különbözik ettõl a fostól,csak a grafikája?

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Kijött a magyar fifa 08!MSN cím:[email protected] és elmondom honnan lehet leszedni!!
Breki33
Fifa 08 cinematics patch

Igen
Fentvan már a magyar kommentár??
Palinko
értem. hát már sokszor elkezdtem kipróbálni de soha nem juttam el a megvalósításig egyszer el kell 😄 de semmi leírás nincs hogy játszonak az ilyen kezdõk mint én? vagy talán vannak speckó billkombinációk amik folytán jobb és pontosabb lövések mennek?
és ez mi is? ezt le lehet tölteni?
Breki33
II Rocky II
énnekem meg a rövid passzosváltáson túl furcsa hogy ha az s-t vagy at nyomom akkor a kapus mozog és hát mát emlitettem csak lestem mikor látom hogy a kapusom már kint van 20métere a kaputol.Hát átkell szokni.:d

24 - Exile -Nov.23

...na, hogy egy kis szó essen a game-rõl is...
tegnap lejött... install... már az a kép nem tetszett, h a telepítésnél semmi extra-t nem kapok /FIFA képek/ csak egy szabvány Windows ablakot... mindegy, gondoltam magamban, ettõl még játék lehet, h élvezhetõ... /anno a Demo-t leszedtem, de asszem 3 meccset toltam vele, és uninstall/

a profil beállításnál észrevettem, hogy idegesítõen gyorsan váltják a csapatok egymást, pedig csak 1-et léptettem... ezt teszteltem még bill-el is /Rumblepad 2-vel tolom amúgy/ szóval... klaviatúrával uaz a helyzet... 07-nél nem volt ilyen problémám!

Real - Barca meccset gyûrtem elõször világklasszison... kikaptam 0-1-re.
aztán, mivel toolon tool erõsnek bizonyult a gép gondoltam leveszem Professional-ra... hát, mit ne mondjak a helyzet még rosszabb lett /bár tudom, hogy ez kicsit az én bénaságomat is mutatja/ de 0-3 lett!
aztán félprofin 2-2. aztán lefeküdtem... agyaltam még, hogy mi a franc lehet, mivel 07-ben non-stop világklasszison játszok... és aránylag béna csapatokkal is világklaszzis gárdákat tok megverni!

úgyhogy most belekezdtem egy spanyol bajnokiba a Recreativo-val... kíváncsi leszek, hogy hogy alakul eddig 1 gyõzelem - 1 döntetlen /és nem a Top csapatok ellen! :S/

más... irányítás -> vhogy nagon nem tudom mexokni, hogy nem a 'rövid passz' gombbal váltok embert... annyira elveszi a figyelmem /mert ugye eléggé berögzõdött már az a mozdulat/ hogy sztem ez is közrejátszik a bénaságomban.

a 'lecselezések' vhogy ugyancsak nehezebbnek bizonyulnak, mint a 07-ben.

na, mindegy! alapjában véve jó... kicsit 'alakulni' kell hozzá, de szerintem idõvel jó lesz!

más... a 'magyar file-okat' sztem mki ugyaúgy várja, de tényleg elég gáz már, hogy nem a játékról szól a topic, hanem fellelõhelyekrõl, meg, hogy valaki tolja má' fel!

Lemongrass

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Kmarha
probáld ki a pest.. nem mondom hogy sokkal jobb (fõleg hogy sok idegesítõ dolog van benne), fõleg a menedzser mód hiányába ugyebár, de 1 óra pes 1 óra fifa azt megvan a jó hangulat 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Palinko
engem is idegesít hogy minden évben ugyanazt eladják nekünk. tényleg hülyére vesznek bennünket. próbálgattam és taktika nélkül engem mindegyik szinten szarrávernek. jó nemvagyok az a angy player de akkor is. a husszú passz és kapurarúgás egyenesen nevetséges 😄 fõleg a kapurarúgás... hát ha igazából is ilyen hülyén rúgnának sok 0-0 lenne... nem igaz mindég a kapusba rúgja...
Winz
Az idei fifában kicsit erõs az ellen,még félprofiban is :jajj
Vezetek 0-2-re,taktikát válltok,erre 3 perc alatt kiegyenlítenek a kecsegek bazz 😞
Többet vártam az EA-tõl idén is 😞

NAPOLI ÚJRA NAGY CSAPATOT CSINÁLOK az EDZÕ MARADONA<#taps>

Breki33
Hogy valami értelmes is legyen itt egy kis infó

"We want to release in about a week the first Bundesliga Patch for FIFA 08 FULL

Do you think you turf will be ready till then?"

EZt MexicanTravelle írta nekem akik tavaly is csináltak egy nagy patchot a Fifa 07-hez, tehát hamarosan várható egy nagyobb fõleg Bundesligás patch.

Csön má vázzzz.
Szted nekünk nem érdekünk, hogy a topik ne warezról, hanem Fifáról szóljon?
Mégse szajkózzuk, amit te 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Köszönöm!!!!
warez ki!!!!!!! nagyon thx 😉
KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!!
WAREZ KI WAREZ KI 😉 😉
Duby
Total commanderrel nyisd meg a 001-et, s F5-tel tömörítsd ki ahova szeretnéd.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Sziasztok!
Lécci segítsetek!
Tudom no warez de letöltöttem a FIFA 08at és rendesen le is jött minden file(nem elõszõr töltök) de viszont nincsenek "könyvekbe" rendezõdve, nincs rar file , egyszval nincs amit kibonthatnék és bemountolhatnék...
azon gondolkodtam , h. mikor most reggel megnéztem az írta ki, h. az E-n nincs hely szóval lehet ezért , emrt nem volt hely?
ELÕRE IS KÖSZI !!!
Carlos HUN
ha esetleg hamarabb feltené valaki kérem jelezze pmben köszön OFF vége hunbasser ezt ne töröld ki légyszíves! 😊

Carlos HUN
na megy felfelé egy szép magyarositás program csak kicsit nehézségek voltak vele sajnos 😞( egyetem miatt legkésöbb estére lesz fent

hunbasser
Tomi:menne ez szerintem kultúráltabban is 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ciao!
Valaki tudna segíteni? Megvettem a fifát felraktam, indítanám el és ezt írja ki:Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult.
Ez a program nem hajtható végre (5007). SEGÍTSETEK! thx
Váltsd át.
Vagy nem lehet?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ki ilyen agyatlan aki szerint tobb mint 1giga a magyar komment? mert kb a fele
nekem múltkor se tetszett annyira a kommentár és mivel feleakkora kb mint maga a játék nemhinném hogy leszedném.
Node én várnék pár gifet attól akinek már megy a game pár szép gólról cselrõl stb.ha nem lesz fatal erroros a windowsom holnap du.ig akkor majd megpróbálok megint lõni pár rabonna vagy 30as finesseket akár be a proba is.

hunbasser
😄DD

ReaL MaDRid x siempre

1 gb a kommentár áááááááááááá

áá bazz ez elég gáz😊off:nézzétek a fábrít hatalmas😊

#17711-re valaki?Sztem sokan örülnénk neki
annyira ugyanaz a 07 meg a 08 hogy müködik a tavalyi tickets price patch 08-al is 😄

hunbasser
innentõl kezdve minden offtopik,spam vagy warez jellegû hozzászólást kéretik ebbe a topikba írni.ennek elmulasztása hozzászólástörlést és esetleg büntetõpontot vonhat maga után

köszönöm.

ReaL MaDRid x siempre

lécci magyar kommentárt toljátok fel rapidra vagy valami.
sztem toljad max nevedd meg😊én is eddig egy fifát vettem meg a 2002-t.tök jókat lehetett benne csavarni és haverral akkoriban nyomtuk neten.azóta csak "kipróbálom" a mostaniakat😊amúgy msot jön 100 al bitcomettel egy flt és már 20%!!

II Rocky II
17693igyvan.

más amugy.most toltam két online mecset is...hát mit mondjak fura hogy a kapust tom irányitani....:S akkor is vetõdik mikor nem kéne és igy kaptam két goolt is be.😄 szal fura megkell szokni..de összességében meg jo.😄 nehéz golt löni de hát belekell jönni

24 - Exile -Nov.23

Waczkor
Van aki ezért pénz ad ki?De most komolyan,mindenféle b*szogatás nélkül.

Mármint neten fent van,semmiben sem különbözik a 07-tõl.Minek támogatni õket?Aztán megint sikeres lesz az eladása,és még hozzánkvágnak egy uefa gémet is ezzel a motorral.

Komolyan nem értem,na de mind1.Mindenkinek szíve joga arra költeni,amire akar.
Én ezt a fifat nem fogom tolni.

Bye all.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

most toltom torrentrol a MAGYAR FIFA!😊 ugyhogy gyerunk sracok 😊