FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tök ugyanaz :S
egyszerre raktuk fel 😄 a crack is azonos...
mondom meg a csapat kiválasztást is engedte csak mikro végtölt a csik akkor lép ki :S neki meg hibaüzit ir ki :S
ááá pedig jo lett volna nyomulni az öreg fifa06-al
Rudee
Van vmi eltérõ egyikõtök FIFAjában (a másikéhoz képest). Valószinû adatbázis lehet más. Újratelepítés megoldja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Egyik képen látható, hogy sokkal több taktikai dolog van, mint eddig.
A füvet meg könnyû javítani.

Rudee
Tudsz majd sima friendly game-t nyomni velük, nem kell hozzá megnyitni a mentést.

Hello

Végigvittem 15 évet a menedzsermódban és azt írta ki, hogy exportálhatom a csapatomat. Az exportálás mire jó?
Yeltzin
szerintem kurva mindegy, hogy néz ki, csak ilyen UV zöld fû ne legyen 😊 nekem leginkább a részletes taktikai beállítások hiányoznak, remélem, ezen javítanak

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

07ben van benne 😊
szevasztok!
kéne egy kis help!
mivel a cd-men nem volt crack(nem varez célból irom 😄)
downloadotam egyet de egy hiba van!
haverral akarjuk tolni és ha belépünk direkt ip-> kapcsolodás kiválasztjuk a csapatot
és abetöltödés (a csik végén) egybõl kilép a fifa se nyoma se hamva!
valakinek valami ötlete orvoslása van erre ?😊
megköszönném!

ja fifa06 ról van szó =)
Atti12
Az mekkora flash volt anno a 2002 ben 😄D. Simán lehetett félpályás gólokat lõni mert tûzgolyóvá változott a labda és a kapus simán benézte <#idiota>

Rudee
Legelsõ béta verzióból lehetnek a képek. Javíthatnak még.

Tyler1
elvileg azért nem kapunk teljes NG rendszert mert 10bõl ha 2 embernek lenne olyan gépe amin rendesen elis futna...
Amúgy Fifát egy dolog tartja életben: a licenszek! ha a PES feltudná vásárolni a ligák,csapatok jogait, akk ott halna meg a Fifa.

Rooney egyre rondább lesz a faszkivan<#falbav> a 06-ban még kurva jól megcsinálták azóta minden évben változtatják de egyre szarabb.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
tudom csak nekem olyan van ami csak angol, és kerestem hozzá a magyar fájlokat de nem találtam sajna :S

szucsy89
lampard mellett mi az a csillag? csak nem visszatér a "sztár" rendszer?
SLICK
hát nem sül le a pofájukról a bõr? Bazzeg 2003 óta ugyanúgy néz ki, csak apróbb ráncfelvarrás történt. Ez azért a szégyen legalja az EA-tõl, hogy PC-re nem képes normális FIFA-t készíteni.

Rudee
Nincs hozzá külön, mert megjelent magyarul.

Tyler1
09-hez nem tudna vki csak a magyar feliratokat tartalmazó fájlok letöltéséhez linket??? Én sehol nem találom. PM-be jöhet ha vki tud. thx elõre is.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

A fifa 08-ban hol van a világ XI és a klasszikus XI csapat?
Lcapitant
okés, köszi a segítséget!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Yeltzin
Ha eredeti, írj az EA Games-nek, ha warez, akkor így jártál, keress másik cracket...

Lcapitant
Hy!
lenne 1 kérésem, barátságos meccset akarok játszani a válogatottakkal. kiválasztom a válogatottakat de akkor kilép és kiírja: A FIFA09.EXE hibát észlelt ezért leállt...
mit tegyek?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Yeltzin
Már nálam is jó.... Biztos a meleg volt az oka 😊

Rudee
Nekem biztos nem. De most már jó volt, újra kipróbáltam egy meccs erejéig.

Yeltzin
Lehet, kinézeget(ne) a netre?

Rudee
Passz, de fura, hogy az imént nekem is akadozott.

Yeltzin
Kb. 5-6 napig nem indítottam el a játékot, és most többszöri indítás után is akadozik. Nem folyamatos ricegés, csak néha konkrétan megáll pár tizedmásodpercre, amitõl játszhatatlan. Beállítások ugyanazok, de full alapra állítva is ez történik. Más játékoknál nem tapasztaltam ilyet... Vmi ötlet? (gondolom, nincs, de hátha....)

Rudee
A lemezrõl visszarakod az eredeti fifa.db-t míg direct ipn jáccol és kész.

ez sajnos nem igaz mivel ha nekem már frissítve van tehát pl egy átigazolás megtörtént és a haveromnak nem az van akkor kiírja h különbözik az adatbázis!és most úgyse használnám az online módot inkább velük játszom...meg a játékosok is eredetin vannak!
Yeltzin
Nálam most a Milannal egész jól bevált az a taktika, hogy 4-5-1 felállásban Pato (98!) folyamatosan leshatáron várakozik, a középpályások belül tömörülnek, és csak figyelem, mikor lehet beívelni a védelem mögé (vagyis a támadásaim 90%-a kontrából jön). Ha Pato elindul egy ilyen hosszú labdára, nem igazán lehet elkapni. Így gyakorlatilag õ az egyetlen, akivel sprintelnem kell, viszont õ meg nem sprintel annyit, hogy kifáradjon.

Gyakorlatilag hasonlót játszott a Milan idén is, csak Inzaghi volt az ember elöl.

Rudee
*elsõ

Rudee
Amit linkeltem, az az esõ verzió, csak elírtam. Itt a v2, kicsit több file van benne.

Az ini.big-et a data/cmn-be, a többi .ini kiterjesztésût meg a FIFA fõkönyvtárába kell másolni.

Az user.ini-be asszem alapból be van kapcsolva, hogy ablakban fusson. Azt ki lehet kapcsolni. Meg ha jól rémlik, a félidõ hosszát is itt tudod beállítani. Másodpercbe kell megadni, tehát pl a 8 perces félidõ az 480 legyen.
A game speedet is kell változtatni, nem a beállításokba. GAME_SPEED = 0 (lassú), 1 (normál) vagy 2 (gyors). Normál az erõsen javasolt.

SLICK
köszi, így kipróbálom újra.

Rudee
Sprint helyett (ha gamepaddal jáccol) jobb a labda megtolása (jobb analóg kar), hiszen labdát vezetve jobban fárad a tag. Amúgy meg ha a védõ mögött vagy már, akkor sok esélye nincs a szerelésre. Vagy leránt, vagy felrúg, vagy lemarad mégjobban.
Gameplay sok mindent javít. Reakció idõket (és az AI helyzetfelismerését. Régebben raktam is be egy animációt egy szabadrúgásról. Alap esetben 10ból 9szer (de inkább 100ból 99szer) a cpu védõi a 16oson belülrõl elõrefelé szabadítanak fel. Egyik-másik gameplay "segít", hogy a lehetõ legegyszerûbb megoldást válasszák. Inkább fog szögletre vagy bedobásra menteni, minthogy felszabadításából rögtön gólpassz legyen.
Aztán javítják a labda fizikáját, a pontrúgásokat (nehezebbek lesznek, pontosabban kell célozni).
Van, amelyikben (sõt, szinte mindben) javították a távoli lövések arányát is, mert alapból bizony messzi lövése nincs sok a gépnek. Én pl tegnap elõtt vagy mikor kaptam egy szépet vagy 40rõl, mert kicsit kint állt a kapusom és ezt kihasználta a gép.

Nekem eddig talán ez (G Realistic gameplay v2) jött be a legjobban. A fileokat a FIFA fõkönyvtárába kell bemásolni.

SLICK
igaz valóban sokat használtam a sprintet, na de ha sétálok akkor meg elveszik a labdát hiába próbálnám elpasszolni vagy fedezni, esetleg cselezni. Helyzetet meg végképp alig tudok kiharcolni, mivel visszaér a ellenfél addigra. (igaz tény, nehezebb gólt szerezni az elõdökhöz képest és ilyen téren tényleg javult a játékmenet)

Lehet taktikai oldalról is megközelíteni a fáradtságot:
például ha szélsõ játékosokra fektetem a hangsúlyt, akkor nyilván jobban kifáradnak, mivel kell a sprint a felfutáshoz és beadáshoz, hogy ne tudjanak addig szerelni. Esetleg ha csak középre akarok betörni velük. Igaz nem egy játékossal kell meccseket eldönteni.

Szóval nem az egész csapat volt hulla fáradt, hanem a védelem és középpálya szélsõi, néha a középpálya támadója és védõje is. A csatárok pedig mikor hogy, attól függ mennyire vettem igénybe õket.

1 hét alatt azért egész sokat játszottam vele, próbáltam szokni ez taz új játékmenetet, de nem tudtam sehogy sem megszokni. A 10-ben remélem végeznek valami finomhangolást a játékmeneten.

Amúgy a gameplay patchek miket javítanak? Láttam volt itt kapus AI javító meg hasonlók, de ezen kívül mik vannak még?

Rudee
-Elindítod
-Open FIFA
-Fenti képek közt az Arsenal címerére mész (Teams)
-Legördülõ menõben megkeresed a csapatot, akinek importálnál
-A "képes" menü alatt lesz szintén balrl jobbra pár fül (roster, ball, stb), ott a kitre mész
-Kiválasztod a hazai/vendég/kapus mezt és a kép alatti kis export/import ikonkat használod

tud vki segíteni,leírná vki lépésenként h hogy lehet creation master 09 -el mezt importáli a játékba?
elõre is köszi
Rudee
Játékmenetben is javult elõdjeihez képest. De a már oly sokszor említett gameplay patchek igen komolyan javítanak rajta.

A fáradás -mint ahogy Yeltzin is írta- nem azonnal következik be. Viszont tényleg új az elõzõ részekhez képest ez is, mert anno 60-70 percet végig lehetett sprintelni szinte megállás nélkül. Na ezt kicsit realizálták. Ha védekezésnél (vagy mikor az ellen még a saját térfelén passzolgat) használod a séta gombot, akkor kicsit gyorsabban "pihenik ki magukat" a játékosok.
Érdemes elolvasni a kézikönyvet, sok érdekes infót találni benne. Neten is fent van belõle néhány, én pl egy XBOX360-ra kiadott német kiadást olvasgattam és bizony abból is tudtam hasznosíani ezt-azt.

Atti12
Én mindig úgy kezdem a menedzser módot a kis csapatoknál, hogy az orvosi személyzetet minimum 6osra felfejlesztem 😄 Addig nem is veszek játékost.

Yeltzin
Akkor nyilván ez az oka, hogy nem tudtad jól megfigyelni. Még zöldben van az energia szint, amikor már lassul a sprint, úgyhogy nem egybõl lassulnak be. Az sem igaz, hogy minden esetben kötelezõen kimerülnek, de ha folyamatosan sprintelsz, akkor ez nyilvánvaló - a valóságban sincs az az olimpikon, aki 90 percen át sprintelne (talán 1-2 perc egyhuzamban normálisnak mondható). A fociban is sokkal több a kocogás, mint a sprint, ha megnézed, csak nagyon ritkán húznak bele a fiúk (általában csak kontránál, vagy amikor nagyon para a helyzet hátul, és kell plusz ember a védelembe). Ha leszoksz a sprint gombról, végig lehet csinálni akár egy szuperkupa döntõt is hullafáradt játékosok nélkül.

A pihenés/regenerálódás szerintem az edzõk szintjén múlik. Saját "sztorimban" a portugáloknál 6.-7. szintû edzõk mellett 5-6 nap kellett a csapatnak, hogy összeszedje magát, majd átmentem a Milanhoz, ahol a teljes staff 10. szintû, és 2 nap alatt az összes játékos full zöldben van. Nem ritka, hogy egy héten három meccs van az olaszoknál, és elég, ha csak a szélsõ (felfutó) játékosokat cserélem, a gerinc energiája lazán zöldben marad.

Szerintem ilyen téren nincs bug, engem inkább az zavar, hogy néha átmegy a kapufán a labda (ezerbõl egyszer).

SLICK
nem játszok vele. 1 hetet élt nálam ezek miatt. (sajnos)

Yeltzin
azért gyenge duma, mert ahogy elnézem, ennek ellenére játszol vele, vagyis ez csak kifogás, hogy megspórold a játék árát...

ha nem tetszik, ne használd, ilyen egyszerû

SLICK
nem gyenge duma, attól függetlenül mert a grafika jobb mint az eddigiek, attól a játékmenet nagyon gané lett. A játékosok olyan hamar kimerülnek, hogy hihetetlen, amint sárgába lép az állapotjelzõ, akkor egybõl csak sétálnak, azután az ellenfél bármikor könnyedén elveszi a labdát, akárhogy is próbálom megtartani. Számomra nagyon idegesítõ ez. Karrier módban is ha tartok edzést akkor a következõ meccsre kifáradt játékosok maradnak a keretben. Sõt még edzés sem kell, 2 meccs között is alig pihenik ki magukat. Azért ez jobban ki volt dolgozva a 08-ban.
Remélem a 10-ben kijavítják ezeket, mert így teljesen élvezhetetlen, bármennyire is szeretem a FIFA-t.

Yeltzin
gyenge duma...

Rudee
Hibátlan játék pedig nincs.

SLICK
még meg is venném, ha nem lenne dugig hibával a játék...

Rudee
Az az 1 hónap inkább 3 lesz. Augusztus végén még demo se lesz, de sebaj. Akinek nincs meg, annak szerintem simán megéri.

szucsy89
1hónap múlva fifa10 szal nem igazán éri meg
Rudee
Tescoba péntektõl 3990 huf lesz a PC-s FIFA 09.

Desiderata
576 újsághoz FIFA tartalmas dvd-t adnak valaki megvette?
az érdekelne hogy milyen egyéb tartalom van a dvd-n
tud vki segíteni,leírná vki lépésenként h hogy lehet creation master 09 -el mezt importáli a játékba?
elõre is köszi 😄