36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• palinho96
    egyszerű... XD
    Dekázol és a csel (nálam a jobb) Analógot egyszer 360°-ba körbeforgatod felülről kezdve és utána ahogy befejezted tovább forgatod (ne állítsd meg) + 180°-kal és amikor lent van a jobb stick akkor hirtelen fel... DE gyorsan... nekem sikerült... xD
  • Rossi1
    Köszi!

Próbáltam. De nem igazán megy. A legfurább a dologban, hogy újra feltettem a drivert és aa FIFa settingsben minden ok. De mikor játszol vele meg van őrülve...

Eldobom az agyam az original driver cseszi el az egészet!!!nevetséges...
  • crash44
    valakinek sikerült már a hop the world trükk? ha igen akkor hogyan csinálta?
  • penge96
    eszközkezelő
  • Rossi1
    Srácok uregnt help kéne!!!

Feltettem a gamepadom driveret es mnost totálisan megőrült.
    Win 7 van a gamepad az Saitek P2500.

Nemt udjátok hogyan tudnám leszedni a felrakott drivert. Előtte a windows azt hitte Rumble padom van és úgy rendben volt.:)
  • [HUN]FaTaL
    Na átlőttem a mozgást a bal analógra, így legalább nem bugzik, kezdem megszokni. :)
  • vajo
    Én meg 16k ért vettem egy éve XDXD a média márktbaaa
  • JUVEfun
    Érdemes elolvasni az egy évvel ezelőtti HSZ.-ket . A 10. -megjelenése utáni megdöbbenést , hogy milyen szart kaptunk...
  • Rossi1
    Nagyon rég nem játszottam már Fifa-val, de ez rendben van!!!
    (Igaz a PES-t nem tudtam még kipróbálni...)De mindenképpen jó, hogy most már mindkét játék jó szintet hoz. Csak az irányítást kell megtanulni megint.:)
  • bebe78
    Én tudok egyet Xbox 360 ControllerAzt használom és tökéletes vele.
  • Breki33
    pedig jó lenne tudni mert ha van újabb továbbfejlesztett azt érdemes inkább venni nem a régebbi modelt
  • SLICK
    tegnap voltam a Mediában ott 12 k :|
  • [HUN]FaTaL
    passz
  • Breki33
    és mennyi az utódja?
  • szucsy89
    thx, hát egy tizest szánok rá, főleg h nem 1 évre veszem:D
  • [HUN]FaTaL
    9k az iponban a rumblepad2
  • Breki33
    igen, @omtudja talán 2004-től volt dual mikor az tönkrement cserélték erre

ne légy lusta, én a helyedben már rákérdeznék az újabb logitech-ekre link

http://www.radikalmod.hu/index.php?p=5&y=5351
  • szucsy89
    te olyat használsz? mióta van meg, mik a benyomások? más játékoknál mennyire jó?(mondjuk 90%ban fifához fog kelleni) mennyi most kb. egy ilyen? (lusta megkeresni)
  • [HUN]FaTaL
    Az enyém egy ósdi rumblepad2, de már haldoklik ugye. :) A rezgés le van tiltva így arról nem tudok nyilatkozni.
  • sanyiute
    kösze!!
  • Breki33
    rumblepad 2
  • Breki33
    ps3-ast nem néztem de szerintem abból van több is

pl

• szucsy89
    magyarul ezzel sem tökéletes a fifa11? mondjatok már egy gamepadot amin semmi hiba nincs (rezeg a 11eseknél meg kapufánál stb, teljesen támogatja a fifa)

• sanyiute
    PS3 skills tutorial ebből nincs? csak mert tegnap kerestem minimálisan de nem találtam:S
  • daver88
    Na mindenesetre ha valakinek esetleg kellene, vaterán megtalálja...:)

amúgy tényleg semmi baj vele, talán annyi, hogy akinek nagy keze van, annak kicsit kényelmetlen...
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, nem az enyém volt, hanem használtan kaptam. De szerintem kb 3 éves lehet. Rumblepad 2 így ránézésre. Tudom de a mode gombbal szoktam váltani hogy ne az analóg legyen a mozgás.
  • Breki33
    ez nem dual action?

hány éves?
    elvileg 3 évig cseréli a Logitech

szerintem alapból bal analóg a játékosmozgás jobb a csel
  • [HUN]FaTaL
    Nekem jobbra ragad be a 4 iránygomb, meg néha a balra nem reagál olyankor csak áll a játékosom és nem tudok védekezni. Bal analóggal mozogni meg furcsa nekem.
  • Breki33
    Ez a gamepad szerintem is jó én hoztam fel pont a másik fórumon

Nekem is saját kezüleg javított Logitech van ami így még működik a nagyker szerint az ugye nem hiba ha a lövés gomb nem mindig jön vissza.

Miután meg megcsináltam a Logitech nem cserélni mert szétszedtem.
    És csak egy kis műanyag kéne bele szval, ha vki kidobná a logitechjét előtte szóljon kéne belőle ez :P
  • [HUN]FaTaL
    Pedig pont gondolkodtam rajta hogy lecserélem ezt a félig beszart logit egy saitek gamepadra. De aztán lehet hogy veszek valami olcsó speedlinket és kész :D

5000nél többet biztos nem költök el gamepadra.
  • Neoncsoves
    a botkormány meg gamepad nem ugyanaz minőségben, de a Saitek tényleg jó.
  • [HUN]FaTaL
    Saitek az egyik legmegbízhatóbb márka :D Szerintem sokkal jobb, mint a logitech, legalábbis a botkormányos tapasztalataim alapján.
  • RemX
    Nem bízom a Saitekben :))) Meg aztán használt nem érdekel :) De azért köszi...
  • Neoncsoves
    mondjuk jobb is hogy nem ismerik a kezezést :D FIFA Online-ban ismeri (igaz az nem nextgen), de ott meg túl sokszor ad be kezezést szal... szar
  • [HUN]FaTaL
    Mert a valóságban ritkán van olyan hogy hat percig nem megy ki a labda... Rúgd ki a labdát és azonnal megfogod kapni a sárgádat.

Kezezést sajna tényleg nem ismerik :/
  • Neoncsoves
    érdekes, én ilyet éles meccsen még nem láttam, hogy 10 perccel később kapnak meg egy sárgát :D

na mindegy.

de van mégegy betegsége a nextgen focis játékoknak: nem ismerik a kezezést... hányszor volt olyan hogy az ellenfél kézzel térítette le a labdát az útjáról és nem fújt semmit a spori
  • [HUN]FaTaL
    Mondom előnyszabály.. Nem random, teljesen normális.
  • penge96
    Röviden: Félrebaszol valakit, előnyszabály, ki megy a labda= JÖN A SÁRGA!
  • penge96
    Igen, ez már évek óta így megy a konzolos fifákban. Ezt hívják életszerűnek :) Szerinted a spori, csak ugy megállítja a játékot vagy mi? Megvárja amig bedobás, szabadrúgás lesz és kiosztja a sárgát... mint az ÉLETBEN!
  • Neoncsoves
    szoktam igen...itt úgy képzeld el, hogy felrúgom a játékost, előnyszabályt megkapják. megy a játék, legalább 6 perc eltelik, pár támadási akció is megtörténik, egyszercsak megszakad a játék egy bedobással (amikor nincs szabálytalanság), és mutatja, hogy sárgalapot kap a játékosom és azt a bejátszást mutatja, ami 6 perccel ezelőtt volt