FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de valaki betolt egy képet is 😊
tessék
Elindítasz egy meccset, Esc-et nyomsz, a menüben irányítás, majd vezérlõ súgó. Itt le lesz írva, hogy melyik gombhoz melyik mozdulat tartozik.
hedonist
Amúgy vkinek sikerült visszaállítani a régi billkombót?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
P 4 el nagyon nem jó:S

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

k O T T A
jók a játékosok mozgásai nagyon
szabadrúgást még ki kell tapasztalni és menõ lesz

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Valaki leírná az írányítást!Mert szeretnék cselezni nem tudom hogyan van😞
Köszi a segítségeteket.
zeus89
Azt irta az EA, h aki játszik a Facebook-on EA SPORTS FIFA SUPERSTARS-t az ki unlockolja az Emirates stadiont és az Arsenált, sõt mi több mecs pontokat is kap a facebook játékhoz. Namármost, ezt, h lehet megcsinálni akkor? Vki elmondaná?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

[HUN]FaTaL
"dd2 ram van a gépben akkor ddrramot rakhatok bele?"

Nem. Se DDR3at.

http://goo.gl/gd6Zi5

dd2 ram van a gépben akkor ddrramot rakhatok bele? max azt csinálom h tesom gépjébõl kiveszem és kiprobálom ugy :S
xp-m van amugy :S
Ha keres a vinyón közben, akkor RAM kevés, ha nem, akkor a VGA vagy a CPU.
XP-n elég az 1 giga, Win7/Vista alá 2 gigát ír. Minimum igény benne van a readme-ben!
A bevezetõ/átvezetõ jelenetek egyébként is jobban eszik a gépet, az nekem is 30-33 fps, aztán játék közben 60 alá nem is megy (ennyi a max a monitor meg a Vsync miatt).

no az miért lehet,hogy játék indul és futnának ki a gyepre elõször fekete képernyõ majd a játékosokat látom az alapvonalnál ahogyan vonulnának ki de kurva lassan 😄 kb 5 másodperc alatt egy képkocka megy elõre :S
memória kéne még neki? :S
1 giga ramom van , geforce 9400 gt kartya :S
(ja és minimum gráfon csinálja ezt 😄
lolSL
hacsak konzolra nem lesz új engine 😄

symbol
jövõre azért nagyon nagyot fog elõre lépni a PC-s fifa, hiszen ugye ez most a fifa 2010 tulképp, de jövõre már ugyanazt kapjuk, azaz jön a konzolos FIFA 2012 egy az egyben. durva lesz...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Kmarha
védõim helyet csatáraim 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Hát igen, sikerült 1 óra alatt megunnom 😊 Demo ide vagy oda, igazán engedhetnének nehézséget állítani.

A játék menet tetszik. Igaz nagyon arcados, kikapcsolódásnak tökéletes, és ha jó lesz a manager része, lehet inkább fifázni fogok most 1 évig, és nem PES-ezni.

Bár mint mondtam, véleményem csak a kezdõ nehézségrõl alakult ki, ahol most játszottam a legrosszabb meccsemet:
Barca ellen, a Leverkusen csapattal, csere nélkül, 0 szabálytalansággal, 4 elrontott passzal, 2szer tudott a védõ sor szerelni, 6-0-ra nyertem.

Egyszerûen esélyük sincs. El se jutnak a kapumig, a védõim meg mint a bespeedezett gyalogkakuk, másodpercek alatt a pálya másik végén vannak, akár 20 védõ sort mellett is elszaladnak, és 10-bõl 9szer eltalálják a kaput.

Átlagosan 8-0ra hozom a meccset, ha nem bambulok el. Kiváncsi vagyok mennyire sikerül a készítõknek belõni a balancot, mert tartok tõle, hogy vagy túl könnyû vagy túl nehéz lesz a teljes játék.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

játékosok egyéni képességei óriásiak😄 dani alves szabadrúgsa ááá😄 a tizik tök jók lettek messi kirúgta a saját lábát😄 (ps3)

Firerock
elvileg megtaláltam a megoldás,angolul
elég jól tudok angolul de hogy ez mit jelent arról foggalmam sincs😄
segítene valaki?
It just acting weird. had to map my keyboard on the joypad.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HoReSz1975
Jézus a C. Ronaldoval miket lehet mûvelni <#wow1> nagyon komoly <#nyes>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

[HUN]FaTaL
Bal alsó gomb hátul + jobb analóg.

HoReSz1975
Megvan az LT -t nyomva kell tartani, még dekázni is lehet <#bohoc> Nekem a FIFA 2011 gamplay jobban tetszik, mint a PES 2011 -nél jobbak a trükkök, de az a lényeg, hogy most mindkettõ focis játék nagyon jó lesz <#eljen><#taps>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Szerintem kerülnek bele fifa-ba még grafikai extrák amitõl szebb lesz de nincs gáz nagyon a fifa grafikával sem,jó a gameplay végre ez a lényeg

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

And 1
nekem egyre jobban bejön ez az új fifa .. de kevés a 3perces félidõ 😄 remélem ezt még megoldják

HoReSz1975
Nekem is tetszik FullHD -ban szépen süvít, szerintem megkaptuk az XBOX360 -as átíratot, de nem értem, hogy mi nem jön össze, nem tudok cselezni semmivel, pedig Logitech ChillStream -al játszok <#whatever> Hozzáteszem a PES 2011 grafika sokkal szebb <#awink>

Firerock
LÉGYSZI VALAKI!!!!!!!!!!!!!

Ezigen,szuper lett az új rész.Évek óta nem játszottam fifa-val de most tuti fogok!
Am.miaz már,hogy nincs benne demo-ba a BL gyõztes Inter?
Na mind1 addig alázok a Real-al😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

SLICK
oks megnézem! THX!

Firerock
nekem is

[HUN]FaTaL
Nekem a visszajátszás szaggat, röhej. Q9400 @ 3.52 + HD4850

symbol
nekem csak a visszajátszás szaggat néha, e8400 (4Ghz-en) meg ati 4890-en nem kellene... a játék maga megy pöpecül amúgy.

ProGabe
valamit elcsesztek, quad-core-okon is szaggat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mayorpapa
nekem csöppet szaggat a játék, FIFA 10 még röccenésmentesen futott...meg pl. a Mafia2 is, majd pont ez izzasztja meg a gépecském?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Firerock
valaki?
kihúztam a g25-t,kihúztam gamepadot amivel játszok ugye
és még mindig ugrál,de csak a menüben,a játékbam tökéletes
légyszi segítsen valaki mert így nemtudok játszani!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
Kilépsz és a könyvtárban ahol feltelepült a game mappában van egy fifasetup mappa oda belépsz és fifaconfig.exe

SLICK
Lehet én vagyok béne, de egyelõre csak laptopon tudom kipróbálni a demot, de az irányítást nem bírom beállítani billen, gamepadom nincs.
Akkor a grafikát se lehet állítani, tiszta fosul néz ki.
Nekem így kurvára élvezhetetlen az egész. Valaki segítene?

Hát nem tudom biztos lehet hogy mennyire egyszerü arrol a moddereket kell kérdezni..😄
aki szerint még mindig nem pattan el eléggé a labda a játékosoktól, az nézzen már körül a controlsban... alapból assisted-en van az összes dolog (passzolás, indítás, lövés, ívelés, etc). 😊

[HUN]FaTaL
Remélem belemoddolják a BL-t és az EL-t, vagy Fifát nem olyan egyszerû?

az "öt nyomorék bajnokság" azért annyi és olyan amilyen mert meg van kötve a konami keze😉 az EA birtokolja a bajnokságok illetvea klubok licenseit szoval ezt nem a konami tolta el😊 viszont BL és EL nem lesz a fifában eredeti formában mert annak a jogait a konami vette meg😄
Hello hol van leírva, hogy a játék milyen gamepadokat támogat seholse találom?

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

DaemoonHunter
Egyébként visszajátszásnál egészen bejövõs. Nekem egyébként a fifa 2005 gyepszõnyege hiányzik kicsit felturbózva. Na abban rendes mozgó füvecske volt ha jól emlékszem aztán 06 ban eltûnt talán túl jó volt 😄

Nos a játék nem lett rossz,tényleg újítottak sokat.
De amivel nekem bajom van az a graf,jobban mondva villog a képernyõ:szögletnél,tizenegyesnél,és az aréna modban is-csak meccs közben nem.Mi lehet a gond?A graf fullon stabil,de ha butítom úgy is csinálja,tehát nem a gép gyenge.
Hát én most a Fifát elõrendeltem.
Tavaly a PES-t vettem meg,de már marha uncsi kezd lenni,hogy öt nyomorék bajnokság van benne évrõl-évre és ilyen west london white-okkal,meg hasonló fantázianevekkel eltolják az élményt,plusz fifázni többen fifáznak online és azért egy másik ember ellen tolni sokkal nagyobb élmény mint a pc ellen.<#hamm>
Ja és ez a Fifa ez szerintem jó lett,végre....

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

symbol
a gyep gáz, de néhol meg tök jó, kameraállástól függõen, pl amikor kapussal szembe nyomod akkor is tök frankó. Szóval nem olyan szar az azért. A gameplay meg egyre jobban bejön. 😊

azért elég hihetetlen, hogy semmi hack nincs még arra, hogy a játékidõt állítani lehessen :|

Firerock
nincs

DaemoonHunter
A fû tényleg elég gyatra, de a mozgások nagyon bejönnek. Esti meccsek szerintem jobban néznek majd ki. Egyébként észrevettem pár mozgást amit újdonságként harangoztak be a konzolos verzióhoz, védekezésnél ugrott be hogy ezt már láttam valamelyik vidiben😄

[HUN]FaTaL
Amúgy van magyar kommentátor a demoban?

symbol
ide is a rövid vélemény amonnan;

nah végre lejött a fifa is, és hát nem is tudom. a játékosok mozgása nekem ott jobban tetszik. a gyep gynge, de a többi grafikai elem nagyjából oké, ellenben azért figyelhettek volna pár dologra még.
pl a magyar ékezetek majdnem tapadnak a fekete ablak széléhez, ez nagyon csúnya, amatõr hiba, át is fogom állitani angolra. zavaró, designeri hiba.

a 11-esek elég gagyik még, de lehet csak szokni kell. visszajátszásból kevés van szerintem.

van amiben jobb a pes, de nem rossz ez a fifa azért. 😊 még kiv leszek másféle idõjárásban mit muzsikál a két gamma, de szerintem én fifázni fogok, nagyon szépek a passzok ahogy vezetik a labdát meg etc, tényleg mintha velük élne. köritésben is jobb a fifa szvsz, szóval egyenlõre eldõlt. 😊

And 1
ahham látom nem rossz 😄 szóval már nekünk sem lehetetlen a cselezés csak nincs ennyi újjam h ezt normálisan kivitelezzem meccseken 😄

Firerock
Miért ugrál a kurzor?
Úgy mint amikor a régi játékoknál be volt dugva a kormány vagy valami!?
G25 be van dugva,de középen van,és eddig semelyik játéknál nem volt vele baj
5let?