36658
-
Philip00 #28944 Mindent hagytam és mégis, na mind1, akkor megpróbáljuk mlg1x. És ha én akarok hostolni akkor mit kell csinálnom, gamerangerbe csinálok egy szobát aztán valaki bejön aztán mit kell csinálnom? simán rányomok a fifa 11 exe-re és akkor ott a lanon belül csinálok egy szobát, vagy hogy? -
Nem mintha a pesben nem lenne ugyanolyan a bill beállító panel mint a fifában...
Végre van egy jó fifa :)
#28942: De reagál az csak kb 5 másodpercenként. Hostoljátok újra, egyszercsak jó lesz :) Illetve nekem akkor szaródott el amikor belenyúlkáltam, hagyd hogy magától lépjen a lan menübe meg ilyesmi és jó lesz. -
Philip00 #28942 Sziasztok! Nem tudom kipróbálta már gamerangeren a Fifa 11-et , h más hostol akkor nálam működik minden, kivéve, hogy a játék közben nem működik a billentyűzet, nem reagál semmire, valaki tudna segiteni? -
1. nincs
2. szabadrúgásnál LB+lövés, akkor laposan lövi
3. csapatnak semmi köze nincs hozzá,egyéntől függ a dolog. pl. realba c.ronaldo 5csillagos cseleket tud,de mondjuk higuain csak 4csillagosat -
fatallerror #28940 én se találtam meg az edzést ezért az első szezonom a tanulással telik, ezért is vagyok 9. (meg a totál kézi irányítás miatt) xD -
egyrészt a Pes már kijött, másrészt az is konzol port
egyáltalán nem volt ezért kár évek óta erre várunk
egyébként érdemes minkét játékot gamepaddal kipróbálni :P -
fatallerror #28938 gamepad -
Elképesztő egy rakás fos lett ez a game, képtelenség a billt normálisan bekonfigurálni, kár volt pc-re átültetni, azonnal töröltem, alig várom a PES-t! 

-
3 kérdés:
1. Ebben nincs olyan tréning lehetőség mint a boxos WC 2010-ben van? Mármint teljes csapatos edzés?
2. XBOX controllerrel játszom. Hogy kell leszorítani a lövést szabadrúgásnál, és hogyan ha csak menet közben kapúra bikázok?
3. A cselek csillagos kategóriákba vannak osztva. Ez mit jelent? 5 csillagos cselt csak 5 csillagos csapat tagja tudja megcsinálni? -
-
-
Mi is nyomtuk haverral, néha belaggol, nem vészes (win7 x64). Sokkal nagyobb baj, hogy ennél a gamerangertnél létrehozza az rna.init és mindent magától intéz, ami lan (másképp nem is működik), így átáll angolra a játék mivel átugorja a nyelvválasztást. -
köszi a választ, pár lapot bescannelhetnél mutatóba
a lagolás úgy néz ki főleg win 7 64-es gépeken fordul elő és drivertől független.
Nálam hál az égnek jó. -
tudom, erre írtam korábban egy lehetséges megoldást
ahogy látom másoknál működött bár nem jeleztek vissza :P -
a gameranger segítségével?? nekem még mindig nem volt időm kiprálni...de remélem már délután igen :D
-
igen, csak nekem még települni sem települ fel. install közben írja ki, hogy nincsen meg. -
Danyi #28928 Most kipróbáltam. Igen, tudok menteni :) (csak nem eleget :D)
Vazze 11-esekkel nyertem 9:8-ra :D úgy, hogy Casillas rúgott Casillasnak :D Az egyik kivédte, a másik nem :D Micsoda dráma :D -
l0b1g #28927 hát nem tudom, ti hogy játszotok, de én ma átállítottam mindent manual-ra. a passz, az ívelés, a kapura lövés, minden manual-on van. kiba' nehéz így a játék, de élvezetesebb. pl. játékostárs mögé megy a passz vagy éppenséggel túl hosszú... egy élmény. ha ráérez az ember, akkor tényleg oda rakod a labdát ahova akarod, és nem oda, ahova az AI rakja. próbáljátok ki!
-
mernokur #28926 nem ertem ezt a kombinaciot!:) valaki irja le legyenszives hogy hogy tudok cselezni:) mit hova allitsak:$ -
Danyi #28925 Igazából még nem próbáltam ki, mert minden mentést elhasználtam a demóban. Igen, a kézikönyv teljesen magyar nyelvű. :)
És a laggolós kérdésedre:
Win7 64 biten játszok, fix 60 FPS van, de ezt szvsz. csak a program mutatja kifelé. Tehát amikor ráközelít a játékosokra, meg stb. tuti leesik az FPS, csak mi azt nem látjuk.
Egyébként singleplayerben semmi lagot, multiban egy kicsit tapasztaltam. -
Laca1985 #28924 XP van! Bemásoltam az ini fájlba amit mondtál, sőt már a videókártyámon adrivert is frissítettem, de még mindig belassulgat.... -
mernokur #28923 koszonom a valaszt!:) -
thx, bár emlékeim szerint végignyomkodtam már ott mind a 4 gombot de majd megnézem :)
#28921: LT + Jobb analóg -
mernokur #28921 ne haragudjatok.. melyik a cselezesi gomb?:) hogy ki tudjam cserelni?:$ -
007 Zolee 007 #28920 Nekem is ez a problémám. Hiába nyomok bármit, visszadob az előző menübe. -
hosszú indítás
háromszög:D
button 4:) -
Hogy kell ugrani a sorfallal ha az ellenfél szabadrúgást lő? -
Hát ez a game viszi a csalásban az első helyet. Borzasztó a támadás intelligenciája, védekezésnél meg folyamatosan flipperezik a labda. Amúgy jó lenne már végre, egy patch tökéletesítheti az összképet. -
Igen ezt tudom:) Ennél a képernyőnél jelenik meg nálam a kis fül az említett kiírással és visszalép akárhányszor leokézom beállítani semmit nem tudok. Mintha nem lenne beállítva az irányítás legalább is így érzékeli, pedig minden a helyén, igaz bill.-en játszok.
-
tartsd lenyomva azt a gombotamire az átemelést osztottad ki
nállam ez a C -
Flashly #28914 nektek sikerül leszorítani a lövést szabadrúgásnál?
hiába nyomom billen a lefele nyilat nem szorítja le, és fölémegy a picsába
mer ugye boxon ha lefele húzom a bal analóg kart,(ami PC-n ugye a lefele nyíl) akkor faszán leszorítja és tök nagy gólokat lehet rúgni, de PC-n az istenér se megy -
itt lehet állítani
klikk -
na szerencsére sikerült játszani lanba...sokkal jobb, mint gép ellen, szal akit érdekel, holnap nyomhatjuk akár 2v2-be is...vagy többen -
A rásegítést hogyan tudom kikapcsolni? A controller settingsben a következő üzenetet kapom: "please re-enter this menu selection..." és be sem tudom állítani a dolgokat mert visszadob az előző menühöz, értem én valamit tenni kéne de pontosan hol?:) -
http://hotfile.com/dl/72509466/ff3fb76/FIFA11.zip.html
-
gondolom, azt is kérdeztem, hogy akiknek laggol win 7 van-e de erre se kaptam választ :P -
köszi az infót végre valaki -
igen a support irta is
te tudsz replay-t elmenteni?
magyar nyelvű kézikönyvet kaptál? -
Danyi #28906 Csak az EA oldalára tudsz feltölteni, azt hiszem 5-6 db-ot... szal no comment... -
Danyi #28905 Mikor ma hazaértem EA fiók alapján (mivel telepíténél bejelentkeztem) már nem is kért CD kulcsot... Szóval megoldódott :) Már nyertem is egy online meccset 3-0ra (ez mondjuk nem jelent semmit :D) :)
Szívesen játszanék itteniekkel is. A nevem valamiért 21Adi... Ezt nem tudom h kell megváltoztatni (meg h meg lehet-e egyáltalán...)
De érdeklődhettek itt is priviben. :)