The Ship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ LENNE A HIBÁM HOGY HA ELAKAROM INDITANI AKKOR HL2.EXE HIBÁVAL LEDOB ÉS A RÉSZLETES INFORMÁCIÓBAN VALAMI FILESYSTEM_STEAM.DLL NEVÜ FÁLJT EMLÍT . nA MÁR MOST ÉN EZT A FÁLJT TÖRÖLTEM MAJD ÚJRA UPDATELTEM A STEAM-ET DE SEMMI VÁLZOTÁS .. NA MÁR MOST EKKOR MI LEHET A MEGOLDÁS ??
kérlek SEGITSETEK ! thx
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
"THE SHIP IS AVAILABLE IN STORES IN THE UK AND FRANCE NOW, RRP £19.99!"
Remélem ez nem csak azt jelenti, hogy máshol nem lesz megvásárolható.
Én a steam-en vettem meg ma megnézem vérge mi az újdonság és valóban van-e benne valami single player történet.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2 új pályával bõvült a meglévõk sora.
Valamint készülnek a dobozos változatra és ha megjelenik akkor lesz single player mód is.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nagyon fontolom a beszerzését mert jónak tûnik a game.
Eye-al megy?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Mondjuk nálam hitman kimerült az elsõ résznél, de ez valami nagyon kira hangulatot teremt. Igazán szerver beállítástól sok dolog fog függeni, mármint a játékmentetre értve. (idõbeállítások, AI, stb)
Minden esetre ez mindenképpen egy újfajta multis kategória, aminek van jövõje!
Egyébként nekem nem mûkszik sem a szerverkészítés sem a csatlakozás, így csak botok ellen tudom nyomni, ha valaki tudja, a netes játék hogy mûxik, ossza meg velem legyen szíves😊))
http://joeperry.blog.hu/
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egyébként még 10-et se kellett volna visszaolvasnod..
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Dedicated server is cracked run srcds.exe -steam
Érdekes game, a hajó elég interaktív, lehet venni kaját, piát, pénzt kivenni az autamából, stb.
És nagy poén, hogy egy idõ után el kell menned aludni, meg wc-re, szóval taktikázni kell, hogy ne hugyozás közben állítsák a fejedbe a tûzoltóbáltát 😄
Ha meglátnak az õrök vagy a kamerák egy fegyverrel a kezedben, megbírságolnak, és idõbeli büntetést kapsz (egy kör csak meghatározott ideig tart, azalatt kell kinyírni akit megadtak neked a kör elején).
De érdekes, hogy felvettem egy golfütõt, elkaptam a bárban, és megbüntettek, hogy az halálos fegyver...
A kinézetedet is lehet változtatni, fel lehet venni mindenféle álruhát, és a többi playerhez is oda kell menni dumálni, hogy kiderüljön, ki is õ, mert a kör elején is csak a célpont nevét adják meg, azt nem, hogy éppen hogy néz ki.
Szóval érdekes 😊
Remélem csinálnak majd free hétvégét belõle, ha már steames és multi.
(Júli 7-tõl DOD:S free weekend lesz megint)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
majd egyszer leszedem és tesztelem😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ami nekem igazán tetszik, az az ötlet. Multira lett kihegyezve az egész, a lényege pedig az, hogy adott egy luxuscirkáló, és az egyes playerek kapnak egy-egy nevet, hogy kit kell eltenni láb alól, lehetõleg minél csöndesebben. Tehát egymásra kell vadászni, feltûnés nélkül, legalábbis nekem ez jött le a hivatalos leírásból, aztán majd percek múlva kiderül, hogy ténylegesen mi is a helyzet.