Tiger Woods PGA Tour 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem tom minek kell leszólni a gémet.. a curlinget ismeritek?? szerintem nem sokan.. röhögnétek rajta, ha látnátok? tuti.. de mégis az az igazi, a taktikai játszma, ami ott megy D: egy golfos játék sem doom meg quake :)
NEOreg3
ha megabrutál hard szintre van rakva, akár percekig is gondolkodhat a gép, szóval ezt én nem állítanám:)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nemtom....<#rinya><#rinya>
nemtom....
hogy lehet ilyennel játszani????
ennél még egy sakkprogi is sokkal izgalmasabb
én még1gyel se jácottam

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

quack
3 éve benne van az is szal nem nagy újítás :)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Anno még C64 en golfoztunk haverokkal sokat "multiban" :)
lehet hogy erre ujra sor fog kerülni teljesen elfelejtettem hogy ilyen is van
nekem tetszik

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

megyed annyival is elélnél lazán életed végéig

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szeretnek fele annyit keresni mint Tiger Woods.........
sweech
egyszer ki kéne próbálni egy ilyesmi golf játékot...kíváncsi vagyok

lehet,de a cikk felkeltette érdeklõdésem,szal utólag lekapom

tobias88
Jó a játék, a leírtak valósághûek, csak késett vagy 7 hónapot!
Eddig nagyon nem érdekelt ez a golf téma. Így voltam anno az NFLnél is és feltettem a Madden NFL 2006-t és az alapján tanultam meg nagyjából, hogy m i fán terem az NFL<#hehe><#eljen>.Azóta nézem a tévébe is, ha adja sport,1,2 bár most holtidény van. Szal a képek alapján a játék egész jónak minõsíthetõ, a leírása tetszik, egy yo cikk ez<#eljen>, aki pedig a graffról pampog, az fogja be mer csontig lerágott téma. Mindig ezzel jöttök. Üljetek le és csináljatok ti egy olyan játékot, ami tökéletes! Akkor jártassátok a szátokat ilyeneknél, hogy szar graf szar ez, szar az. Vagy menjél ki egy golf mecsre és nézd meg, ott tutti nem panaszkodsz grafra, mer az az élet :P<#hehe> Ergo: amire kiakartam jukadni, az az, hogy a játéknak soha nem lesz olyan grafikája, mintha az életbe tolnád a sportot, vagy akármi mást. Szal örökké papolhatsz, hogy szar a graf. Belehetne fejezni már szerintem. Én meg most asztali gépem nélkül vok laptopról, asztali gépnek vinyója megsült hõségben<#shakehead>, de kövi héten kapom vissza és akkor lekapom majd ezt a játékot is és a karakteremmel meghódítom a golf világot<#eljen>. Mert teteszik ez az újítás, hogy legalúlról megmászni a rétlát és eljutni a csúcra.

Jó cikk, látszik a hozzáértés, grat az írónak :)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

celza8807
húú, kerestem már egy ideje a játék nevét! egyik legjobb c64es játék volt! XD

A#1

Aramir
Hmmm... Ilyet utoljára C64-en játszottam a Leader Board Golf-fal haverommal :D

Dynamic
A büdös életben nem bírnám rászánni magam, hogy ilyen játékkal játszak<#mf1>
quack
egyaltalan nem ronda, igaz mar 3 eve ugyanilyen
es sztem jol ellehet vele lenni ha unatkozol, bar persze nem a dúm en hl only playereknek

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ne ennek szar a grafikája!<#mf1>

nem izé hanem bizé............... <#beka3>
hát izé..